- 22 Aralık 2016
- 1.985
- 3.968
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.701
Hayirlisi olsun, hangi bankadan çekti ve ne kadar kredi?Kızlar ablamlar kredi çekecekti. O düşük faiz işi olmamış. Tapunun 2019 ocaktan sonra işlem görmemiş olması gerekiyormuş. Ne alakaysa.. bir indirim oluyor güya bir sürü şart şurt. 0,95den çekmişler
Durumu fırsata cevirip mevcut malı sayis gibi gösterip para elde edilmesin diye alınmış bir önlem ama her zamanki gibi kurunun yanında yasda yandiKızlar ablamlar kredi çekecekti. O düşük faiz işi olmamış. Tapunun 2019 ocaktan sonra işlem görmemiş olması gerekiyormuş. Ne alakaysa.. bir indirim oluyor güya bir sürü şart şurt. 0,95den çekmişler
Hayirlisi olsun, hangi bankadan çekti ve ne kadar kredi?
Valla canım çok haklısın ama neyse durumu özetliyor.Keşke şöyle şeyleri baştan anlatsalar dimi.. Millet de ona göre adım atsa..
sağlıkçılara tavan döner işine döndü bu da. Önce herkese deyip sonra başka başka kurallar çıktı.
Neyse hayırlısı artık..
Eh ne diyelim gitsin denesin şansını.Tam bir saattir personele laf anlatmaya çalışıyorum.
Hamile, ben randevu aldım gidip doğum raporumu actircam diyor. İyi git de senin daha vaktin var diye hatırlıyorum dedim. dün sağlık bakanın dediği durumu söylüyor, işe donmek istemiyorum dedi. Biz özel sektörüz senin için geçerli değil dedim bir saat bana söylendi sanki kanunları kamu ve özel olarak ayıran benim
Onlar hamile de bizimkileri leylekler mi getiriyor dedihaklısın ama yapabileceğim birşey yok dedim.
Ben yine de hastaneye gidicem, resmi makamlara soracağım dedi.
İyi dedim sor
Oo ozrengin abla bereketli olsunEki Görüntüle 2643920
Merhaba kızlar 15 gr altın aldım bugün
Bugün size altınlarla geldim
Pasta börek çörek yok
Oo ozrengin abla bereketli olsun ☺
Sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun
En sevdigim renk...Eki Görüntüle 2643920
Merhaba kızlar 15 gr altın aldım bugün
Bugün size altınlarla geldim
Pasta börek çörek yok
Canım ablam Allah razı olsun küp küp altınların olsunEn sevdigim renk...
Bereketli olsun.
Bereketli olsunBenim elimde de bir miktar para var. Sabah 100$ aldım. Vergi 6.75 tl kesildi. Çok sinir oldum. 400 $ daha alacağım. Ama döviz bürosuna sorup, fark olup olmadığına bakacağım.
Teşekkür ederim. Sizinkilerde bereketli olsun.Bereketli olsun
TeşekkürlerTeşekkür ederim. Sizinkilerde bereketli olsun.
Ben salata yapiyorum. Haşlayıp üzerine domates sarmisak zeytinyağı tuz ekliyorumHiç yapmadım börülce yemeğini nasıl yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?