Günaydin canlar,

güzel dilekleriniz icin cok tesekür ederim

kizim bugün erken uyandi, bende kendime gelmege calisiyorum.
Annem uyansin, kizi onu birakip pasta almaya gitcem.
Havada kapali, bir kac gün yagmurlu olcak mis.

Esim iki ay sonra isden cikacak. Ilaki iki hafta türkyeye gidip ailesini glrmek istiyor. Nekadarda virus desem gitcek bence. Ben ekimde ise basliyacagim, iki ay onun issizlik maasiyla gecinmemiz gerek. Evde cikarsa bu sürecde tasinma masrafi, emlakci, gerekirse mutfak alirsak nakitimizi nerdese sifirliyoruz.

Benim isyerimde ne kadar devam edecek bakalim. Hakkimizda hayirlisi. Hesap yapip duruyorum süreklide, ama cok fazla „belkiler“ var hesapta

O belkiler hayırla gönlünüze göre neticelenir inşallah.

Günaydın

Şu an faizler çok düşük
Uygun fiyatlı ve değerlenecek bir bolgede alınabilir.
Öğrenci şehirlerinde alınıp kiraya verilebilir.
Ama bu faiz oranlarıni niyeti olan değerlendirmeli

Belki olmadan hesap yapan var mı
Daha uçuşlar bile açılmadı içini ferah tut canım.

Eki Görüntüle 2643920

Merhaba kızlar 15 gr altın aldım bugün

Bugün size altınlarla geldim
Pasta börek çörek yok
ohhh en sevdigim
Demi böyle kavinvalide herkese şart benimkide şükür allah razı olsun kendisinden biseyini görmedim iyi yani
elimizdekileri almazlarsa sukredelim
hayırlı olsun canim
Biz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah
hayırlı olsun canım
Cennetmeyvesii günaydın nasılsın geldin mi son sayfaya
Geldim Geldim sende hosgeldin

Kumbarami acamadim daha dogrusu bankaya götürüp saydirmam gerekiyor haftaya yapacagim artik. Esim calisiyor cocuklarla evdeyim tek basima. Kres de acilmadi. Agustosa kadar böyle. Cocuklarla olmak cok eglenceli ama kendi islerimi yapamiyorum. Ev isini anca hallediyorum o kadar. Buraya da cok sik giremiyorum o yüzden.
Bugün 20 gram altin aldim online bankadan 373e verdi. Burda fiziki alamiyorum zaten. Vergiler artmis ama napalim

Allah hayirli kapilar acsin.

Burda kuyumcular cok pahaliya satiyor. Berlinde mi öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…