Merhabalar, normal saatlerde yazamıyorum uyku düzenim yok malesef. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Faiz düştükten sonra sürekli hesaplar yapmaya başladım ama önümü göremiyorum. Hem ileride İstanbul’da yaşayacağımız kesin olmadığından hem de deprem riskinden dolayı oturacağımız evi satın alma imkanımız yok.
Acaba diyorum yatırımlık başka bir yerlerden ev alıp kiraya vermek mantıklı olur mu? Ne dersiniz?

Aaa hadi hayırlısı ya çok sevindim ins sorunsuz şekilde bu işi halledersiniz canim..Sen gonlunu ferah tut olacak bu iş de

Yaa cok hossun..Ben de şu an oyle sırada yıkanacak ne varsa o renk giyiyorum makine dolsun diye...Gün icinde sporla beraber 3 kez kıyafet değiştiriyorum

Canım guzel yaşları olsun evladının

Ben doğum kilomu doğuma girdim çıktım 2 kilo kaldi diyenlerden değildim. Hatta süt olsun diye doğum kilosunun 5 kilo üstün e de çıktım...Sonrasın da doğumdan 1 ay sonra falan..Her gün koşu bandında 40 dk yürüyerek ve bol au içerek verdim...Dediğim gibi ise başlayacaktım kendi mi iyi hissetmek ve kıyafet olması önemliydi..Bir de ozaman doğu görevindeydim..o soğuğa kıyafet almak fazla maliyetli olacakti

Ben de bulunduğum şehir de sabit degilim..Deprem bölgesi hava kirliliği bir de uzun yıllar yaşamak istemiyorum...
Şu an bakarken yine de buraya istanbula bakıyorum.. Değerlenecek yerler istiyorum açıkçası. Ama nasip de varsa begendigim oturacağım yer alirim..
Aklında soru işareti varsa memleketine de göz at ama ölü yatırım yapma yine de..

günaydın kızlar
hava baya kapalı bugun
Evet kapalı ve serin...Iyi mi kötü mü bilemedim..Iyice eve kapanıp hayatı unuttuk diyorum bazen..Şu an asosyalligin dibindeyim...

Ben okulumu özledim hayatımın büyük kısmi orada. Her gün yerler görüntülü konuşma vs yaparim öğrencilerle onları takip edeyim diye..Bazıları ağlıyor içime taş oturdu dun resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…