- 22 Şubat 2020
- 87
- 438
- 93
- 33
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.821
Süper oluyor öyle..Günaydınlar herkese
Hergün bu saatlerde kalkıyorum.
Şimdi herkes uyurken biraz kitap okuyup yatak keyfi yapacağım.
Aaa hadi hayırlısı ya çok sevindim ins sorunsuz şekilde bu işi halledersiniz canim..Sen gonlunu ferah tut olacak bu iş deselamlar;
krediler düştüğünden beri fellik fellik ev arıyoruz. baktığımız evler 400den başlıyordu. piyasa çok yükselmiş ayrıca müteahhitler yüksek kredi kullandırmaya kesinlikle yanaşmıyor, kendilerine çok fazla vergi masrafı çıkıyormuş.
255 bine bir ev bulduk, çatı katı, lokasyonu güzel, sitesi güzel. o sitede bu fiyata daire yok. ön anlaşma yaptık, biraz kapora verdik. yarın bankayla görüşmeye gidicez. henüz ailelerimiz ve arkadaşlarımızdan kimseye söylemedik. bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum resmen. ikinci el alacağımız için 0,74 den faydalanmak istiyoruz. bize şans dileyin, bankada vs de bir aksilik çıkmadan bu daireyi almak istiyoruz.
kaç gündür geziyoruz, herkes fiyat artırdı, gezen çok ama alan çok az kişi var. fiat artıranlar bir ay içinde fiyatları geri çekmek zorunda kalacaklar deniyor. T tatlu sen de araştırmaya devam et, nerden nasıl bir fırsat çıkacağı belli olmuyor. benim bu sene ev almaktan yana umudum kalmamıştı, o nedenle kirası daha uygun bir siteye taşındım hatta. ama şimdi umutlar tavan oldu.kronikuykucu hep birlikte güzel haberler veririz umarım. gelişmelerden haberdar et.
Hayırlı olsun hep ihtiyaç diyordun sanki bebiş de var artık. Kazasız belasız kullanınBiz de nihayet bütçemize göre bir araba bulduk kapora verdik yakın zamanda alıcaz inşallah
Çok oldu bime gitmeyeli ne kadar 5 kilosu. Daha once kullanmıştım güzeldiKızlar Bimden dün 5 kg lık efsane osmancık pirinci aldım ve hemen denedim sonuç mükemmel tavsiye ederim
Bi niyetlendik ev fiyatları artik altin düştüaltın hesapladıgımızda 389 du 369 a ındı
Dün akşam baş ağrısı tuttu hala da geçemedi.. 1 saat disarda yürüdük çocukla yağmura yakalandik..Hâlâ da aynıyım...Sen nasilsin
Yaa cok hossun..Ben de şu an oyle sırada yıkanacak ne varsa o renk giyiyorum makine dolsun diye...Gün icinde sporla beraber 3 kez kıyafet değiştiriyorumHemen birşey anlatmak istiyorum musadeniz ile.
İlk evlendigimiz zamanlar eşim hergun beyaz gomlek giyiyor. İki haftada gömlekler bitiyor ama makina bomboş. Calistirdigimda giden elektriğe suya yazık, dolmasını beklesem adamın giyecek gömlek yok
Koca yaz onun yüzünden her gün beyaz giydim
Canım guzel yaşları olsun evladınınSelam Kizlar,
cimcimem yeni uyudu. Oda benim gibi gecekusu
Bzgün pek birsey yapmadim, temelligim tutdu yine.
Yarin kizimin dogumgünü. Gidip pastasini ballonlarini alcam. Babasida isden gelince kutlariz. 2 yil ne cabuk gecdi. Iyiki dogdu, gercekten nese kaynagim o ❤
Kizlar ben birtürlü kilo veremiyorumgram oynamiyor. 4 ay sonra ise döncem, hic bir kiyafet yakismiyor.
Sizler nasil bir rejim uyguluyorsunuz?
Ben de herkesin uyuduğu o dingin saatleri severim. Icimi huzur kaplar sessizlik bazen guzelGünaydınlar herkese
Hergün bu saatlerde kalkıyorum.
Şimdi herkes uyurken biraz kitap okuyup yatak keyfi yapacağım.
Ben de bulunduğum şehir de sabit degilim..Deprem bölgesi hava kirliliği bir de uzun yıllar yaşamak istemiyorum...Merhabalar, normal saatlerde yazamıyorum uyku düzenim yok malesef. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Faiz düştükten sonra sürekli hesaplar yapmaya başladım ama önümü göremiyorum. Hem ileride İstanbul’da yaşayacağımız kesin olmadığından hem de deprem riskinden dolayı oturacağımız evi satın alma imkanımız yok.
Acaba diyorum yatırımlık başka bir yerlerden ev alıp kiraya vermek mantıklı olur mu? Ne dersiniz?
Evet kapalı ve serin...Iyi mi kötü mü bilemedim..Iyice eve kapanıp hayatı unuttuk diyorum bazen..Şu an asosyalligin dibindeyim...günaydın kızlar
hava baya kapalı bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?