- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.861
Bende günlük 1 saatlik yurumeme rağmen gr oynamiyorSabah tartıldım ve kilom aynı, o kadar yemeye çok şükür artı gormedim tartida.
O zaman bu hafta bir tatlı yaparım
hashimotu dan canimBende günlük 1 saatlik yurumeme rağmen gr oynamiyor
Yediklerini gözden geçir canimBende günlük 1 saatlik yurumeme rağmen gr oynamiyor
Hoşgeldin canım nasıl gidiyor beybi ile hayatSelam kızlar
Karantinada yoğunluktan gelemiyordum, özledim sizleri...
Bende düşüş yok aksine yukselisteyimSabah tartıldım ve kilom aynı, o kadar yemeye çok şükür artı gormedim tartida.
O zaman bu hafta bir tatlı yaparım
Hoşgeldin pandora, nerelerdesin?Selam kızlar
Karantinada yoğunluktan gelemiyordum, özledim sizleri...
Canım sen çalışıyorsun ve mesai saatlerin degisik bu yeme düzenini etkiliyordur.Bende düşüş yok aksine yukselisteyim
Artik biraz daha dikkat etsem iyi olacak.
Seni ayrica tebrik ederim canım
Uydudan önce yeme alışkanlığıma son vermem gerek kahvemsim yoksa ne de yapsam dusese geçemem biraz da motive eksikliği varCanım sen çalışıyorsun ve mesai saatlerin degisik bu yeme düzenini etkiliyordur.
Sağol canım
Merhabalar, normal saatlerde yazamıyorum uyku düzenim yok malesef. Sizlere danışmak istediğim bir konu var.
Faiz düştükten sonra sürekli hesaplar yapmaya başladım ama önümü göremiyorum. Hem ileride İstanbul’da yaşayacağımız kesin olmadığından hem de deprem riskinden dolayı oturacağımız evi satın alma imkanımız yok.
Acaba diyorum yatırımlık başka bir yerlerden ev alıp kiraya vermek mantıklı olur mu? Ne dersiniz?
Tamam şekerim teşekkür ederimkronikuykucu kumbara birikiminin bereketli olsun cnm
Varyemez abla kumbaraya ekledim seni de
Biraz geriden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?