Et her türlü severim, her öğün
Peynir çeşitlerini de çok severim.
Sütü sade icemem ama içine birşeyler karıştırıp her gün içiyorum, severim öyle.
Bayaaa yemek için yasayanlardim ben
Kirmizi et yerim ama çok da sevmem.
Sütü sade içemem
Ama peynir, yumurta,baklagiller benim grup.
Vee tabiki hamurişleri ve tatlilarr

Normal makinalar olsa zaten maaş faturalara gider.
Bir de sürekli uzun program çalıştırmiyorum o da farkettiriyordur.
Ben de sadece beyazları ön yıkamalı ama kısa programda
Diğer renklileri de hep kısa programda çalıştırıyorum
Haftada 5 ya da 6 kez çamaşır yıkayıp üstelik kurutma çalıştığında bile maksimum faturam 180 tl oldu
Yani ben de çok memnunum

Bizim buradaki yerel market gene cazip indirimler yapmış çok şükür un ve şeker dışında bir ihtiyaç yok
Un ve şeker evde var ama yedek olsun diyorum
5 kg şeker 20.95 tl
4 kg un 9.95 tl

Korona ilk çıktığı zaman mart ayında da katmer unu aynı marketten aynı fiyata almıştım.

Ben de sporumu yaptım, dinleniyorum. Şuan 63 kiloyum. İnşallah altmışın altına düşerim. Dün yıkanan çamaşırları kaldıracağım. Canım Ne zaman isterse artık. Benim makinem vestel kurutmalı. Sekiz yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. İş yükümü çok azalttı. Şimdi ki hayalimde robot süpürge almak. Onu da yeni eve geçince alacağım inşallah.

Kizlar renklilere yillardir sivi deterjan kullaniyorum. En son ne zaman toz kullandim hatirlamiyorum bile. Kullandigim zamanlarda 30 derecede tam erimiyordu, camasirda tortu birakiyordu. Deterjan gozunde de topaklaniyordu.
Kullananlar memnun musunuz? Bazen oyle guzel indirimler yakaliyorum ki, cesaret edip alamiyorum..

tesekkur ederım canım acıklaman için sagolasın hayırlı olsun sımdıden Allah odeme kolaylıgı versın
bi arkadasım da soyledi ucretsiz on basvuru yapabılırsın bankalara dıye tapu fotokopısı ıle
bılgın varmı K kahvemsi mutluluk
hayat sıgortası masraflar vs bu sekılde ogrenebılırsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…