- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.921
Neyse artik iyice ısınıyor havalar, montlar çıkacak aradanEvde günlük kıyafet değişiyor zaten, dışarı çıkarsak monta kadar yikiyorum ki bu aralar hergun parka çıkıyoruz.
Eee cussemizde malum kıyafetler büyük
Et her türlü severim, her öğünEt yumurta süt grubu en sevdiğim
Gayet iyi o zamanBeyaz eşyalarım A++ benim şu an normal zaman göre daha fazla geliyor evde olduğumuz için.
Su 70, elektrik 140 bu ay.
Cam şişe kırmızı kapakli, tombul şişe hatta.Aa benim gordugum eker kefir hep plastikteydi.
Normal makinalar olsa zaten maaş faturalara gider.Gayet iyi o zaman
A sınıfı gerçekten çok farkediyor
Kirmizi et yerim ama çok da sevmem.Et her türlü severim, her öğün
Peynir çeşitlerini de çok severim.
Sütü sade icemem ama içine birşeyler karıştırıp her gün içiyorum, severim öyle.
Bayaaa yemek için yasayanlardim ben
Ben de sadece beyazları ön yıkamalı ama kısa programdaNormal makinalar olsa zaten maaş faturalara gider.
Bir de sürekli uzun program çalıştırmiyorum o da farkettiriyordur.
Benim makine 7 kg olduğu için ,5 çamaşır tamam dolduNormal makinalar olsa zaten maaş faturalara gider.
Bir de sürekli uzun program çalıştırmiyorum o da farkettiriyordur.
Kırmızı et sevilmez mi turtis yaKirmizi et yerim ama çok da sevmem.
Sütü sade içemem
Ama peynir, yumurta,baklagiller benim grup.
Vee tabiki hamurişleri ve tatlilarr
10 kglik var şimdi piyasada, tam bize göreBenim makine 7 kg olduğu için ,5 çamaşır tamam doldu
Özellikle kemikli kırmızı etKirmizi et yerim ama çok da sevmem.
Sütü sade içemem
Ama peynir, yumurta,baklagiller benim grup.
Vee tabiki hamurişleri ve tatlilarr
Evet cnm ondan dolayı malesefhashimotu dan canim
Gözümde doymuyo midemdeYediklerini gözden geçir canim
tesekkur ederım canım acıklaman için sagolasın hayırlı olsun sımdıden Allah odeme kolaylıgı versıngünaydınlar;
kira getirisi olan herhangi bir yerden alabilirsiniz bence. kiranızın tamamını ya da kafi bir kısmını karşılayacak bir ev bakmak mantıklı. şu anda almak istediğim evde kiracı var ve site yapıldığından beri aynı evde kalıyormuş, taşınmak da istemiyor. bizim de işimize geldi. oranın kirası benim kiramı karşılıyor. evi alırsak kimse yerinden kıpırdamicak ama bizim bir evimiz olmuş olacak.
sabah bankaya gittim, ufak bir hesaplama ve ön başvurumuzu yaptık. benim müşteri temsilcim orda değilmiş, geldiğinde tekrar gidicez.kronikuykucu sen sormuştun.
225 bin kredi için; 120 ay vade, 0,74 faiz ve bir yıl ötelemeli seçeneğini kullanmak istedik. aylık ödemesi 3200, toplam ödemesi 345 bine denk geliyor. eğer bu şartlarda alabilirsek, ara ödemelerle 5 -6 yılda bitirebileceğimi düşünüyorum. ötelemeyi 3 ay yapmak isterdim aslında ama 3 aydan sonraki ilk taksit 8bin küsür oluyor.
bir şey sormak istiyorum, eşimin kredi sicili hiç iç açıcı değil, benim kredi notum oldukça yüksek. bu bir sıkıntı çıkartır mı?
karamelli_turta K kahvemsi mutluluk bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?