- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.901
Hadi inşallah gönlüne göre denk gelir.Günaydın bayanlar
bizdede değişen faiz oranlarıyla beraber ev arama faaliyetleri arttı fakat işler yoğunlaştı izin alamıyoruz ki gidip gözümüzle görelimailelere de gidin bakın diyemiyoruz ne kadar normalleşme başlamış olsada virüs hala var halada dikkat etmeleri gerek, malum yaşları var ve kronik hasta bizim büyükler eşimin abileri bakabilirse en azından gitmeden fikir olur dedik bakalım haber bekliyoruz biryandan internetten aramaya devam altının düşüşü bizede kötü oldu dahada düşerse canımızı sıkacak büyük ihtimalle evi alırken ama her işte vardır bir hayır diyorum düşersede kısmet yapacak bişey yok Sayfaları zor takip ediyorum maşallah diyeyim sohbetler arttı sanki bu ara iyi oldu kalabalıklaştıkça farklı fikirler geliyor farklı hayatlardan Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler bende yeni gibi görünsemde baya eskiyim aslında
Cam sisede satilmasi bana cazip geliyor...Amin hepimize insallah
Danem hiç gormedim, denk gelirse alırım bende
Kefir, keçiboynuzu özü, meyve, çiğ kuruyemiş, zerdeçal ve zencefil yaz-kış tüketiyoruz biz.Bizde bu kış girmeden çocuklar hasta olunca götürdüğümüz doktorun tavsiyesi üzerine probiyotik başladık yetişkinler içinde olduğunu öğrenince aldık kullandık kendimizde birkaç aydır.Birde keçiboynuzu pekmezi aklımıza geldikçe akşamları veriyoruz bana ağır geliyor kullanamıyorum ne yazıkki ama çocuklara faydası olduğunu düşünüyorum
Oooo selam,Selam kızlar
Karantinada yoğunluktan gelemiyordum, özledim sizleri...
Eker cam şişede diye aldım ama tadı çok fenaydı.Cam sisede satilmasi bana cazip geliyor...
Offfff çok sıkıldım çamaşır yıkamaktan.Aynen, hatta iç çamaşırımı bile
Evet baştan sona ne varsa...Aynen, hatta iç çamaşırımı bile
Yumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.Yumurtanın her hâlini bende severim
Sahanda en bi sevdiğim tâbi
Maşallah kuzum sizeOfffff çok sıkıldım çamaşır yıkamaktan.
Zaten takintiliyim hepten paranoyak oldum.
Hergun çamaşır makinası çalışıyor istisnasız ve 8 kg makina doluyor yani. İki kişiyiz iki ikiiii
Beyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorumYumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.
sarisini kayısı kıvamında severim
Cinslik dizboyu bende
Su ve elektrik faturan ne kadar oluyor ?Offfff çok sıkıldım çamaşır yıkamaktan.
Zaten takintiliyim hepten paranoyak oldum.
Hergun çamaşır makinası çalışıyor istisnasız ve 8 kg makina doluyor yani. İki kişiyiz iki ikiiii
Evde günlük kıyafet değişiyor zaten, dışarı çıkarsak monta kadar yikiyorum ki bu aralar hergun parka çıkıyoruz.Maşallah kuzum size
Bende yumurtayı çok sevenlerdenimBeyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorum
Tavuk çiftliği kursam tek başıma batiririm
Ben birçok çeşidini severim.Yumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.
sarisini kayısı kıvamında severim
Cinslik dizboyu bende
Diyet yaparken haftada dört gün yumurta vardı.Beyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorum
Tavuk çiftliği kursam tek başıma batiririm
Omlet versiyonlarını yerim ama iyice cirpilacakBen birçok çeşidini severim.
Omlet,kaymaklı, sucuklu,beyaz peynirli,maydanozlu,kaşar salam ve domates üçlüsü ile
Et yumurta süt grubu en sevdiğimDiyet yaparken haftada dört gün yumurta vardı.
O kadar çok çırpıp içine herşeyi katiyordum ki anlamadan yiyordum ama normalde yiyemem.
Hamur işlerinde falan da yumurta kokusu gelirse yiyemem.
Allah'tan evde kahvaltı yapıyoruz da benim yemediklerimi eşim yiyor
Ama çok faydalı tabi günlük tüketmek lazım.
Beyaz eşyalarım A++ benim şu an normal zaman göre daha fazla geliyor evde olduğumuz için.Su ve elektrik faturan ne kadar oluyor ?
Aa benim gordugum eker kefir hep plastikteydi.Eker cam şişede diye aldım ama tadı çok fenaydı.
Bunu yazdım, deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?