Hadi inşallah gönlüne göre denk gelir.
İlanlarda 360 gezinti olanlar çok var.
Evin içini online gezdiriyor.
Beğenirse gidip bakiyorsun. Öyle olanlara bak müsait olana kadar, haftasonu yasaklar kalktı, o zaman bakabilirsin.
Bu oranlar gerçekten büyük fırsat, umarım istediğin gibi bulur ve alırsın

Kefir, keçiboynuzu özü, meyve, çiğ kuruyemiş, zerdeçal ve zencefil yaz-kış tüketiyoruz biz.
Çok sukur iyi geliyor, kırgınlık olsa bile ayakta atlatiyoruz.

Yumurtanın her hâlini bende severim
Sahanda en bi sevdiğim tâbi
Yumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.
sarisini kayısı kıvamında severim
Cinslik dizboyu bende

Yumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.
Cinslik dizboyu bende
Beyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorum
Tavuk çiftliği kursam tek başıma batiririm

Cinslik dizboyu bende
Ben birçok çeşidini severim.
Omlet,kaymaklı, sucuklu,beyaz peynirli,maydanozlu,kaşar salam ve domates üçlüsü ile

Beyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorum
Tavuk çiftliği kursam tek başıma batiririm
Diyet yaparken haftada dört gün yumurta vardı.
O kadar çok çırpıp içine herşeyi katiyordum ki anlamadan yiyordum ama normalde yiyemem.
Hamur işlerinde falan da yumurta kokusu gelirse yiyemem.
Allah'tan evde kahvaltı yapıyoruz da benim yemediklerimi eşim yiyor
Ama çok faydalı tabi günlük tüketmek lazım.

Et yumurta süt grubu en sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…