- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.941
Evet, sabah bunu yaptık zaten. Eksper ve sigorta Vs. Masrafları 5000 civarı dedi. Net rakamları kendi temsilcimiz söyleyecek sanırımtesekkur ederım canım acıklaman için sagolasın hayırlı olsun sımdıden Allah odeme kolaylıgı versın
bi arkadasım da soyledi ucretsiz on basvuru yapabılırsın bankalara dıye tapu fotokopısı ıle
bılgın varmı @kahvemsi mutluluk
hayat sıgortası masraflar vs bu sekılde ogrenebılırsın dedi
burda da üç devlet bankası yanyanaEvet, sabah bunu yaptık zaten.
Abla ben de renklileri sıvı deterjanla yıkıyorumKizlar renklilere yillardir sivi deterjan kullaniyorum. En son ne zaman toz kullandim hatirlamiyorum bile. Kullandigim zamanlarda 30 derecede tam erimiyordu, camasirda tortu birakiyordu. Deterjan gozunde de topaklaniyordu.
Kullananlar memnun musunuz? Bazen oyle guzel indirimler yakaliyorum ki, cesaret edip alamiyorum..
Ha tamam sales departmentTürkcesini bilmiyorum canim. Vertrieb almancasi. Bizim sirkete müsterileri ben buluyorum. Bankalarin bilgisayar bölümüyle calisiyoruz, kendi iscilerimizi yolluyoruz.
Bereketli olsun canımKumbarami acamadim daha dogrusu bankaya götürüp saydirmam gerekiyor haftaya yapacagim artik. Esim calisiyor cocuklarla evdeyim tek basima. Kres de acilmadi. Agustosa kadar böyle. Cocuklarla olmak cok eglenceli ama kendi islerimi yapamiyorum. Ev isini anca hallediyorum o kadar. Buraya da cok sik giremiyorum o yüzden.
Bugün 20 gram altin aldim online bankadan 373e verdi. Burda fiziki alamiyorum zaten. Vergiler artmis ama napalim
Bilmiyorum. Hangisinden çekeceksin ona ver bence.burda da üç devlet bankası yanyana
gidip ucune de vereyım dımı basvuru ıstegını?
Insan inanamiyor cumhuriyet altinin fiyatinaKuzenden gelen paramin bir kismiyla 2430 tl'dan 4 cumhuriyet altinini oglum kendi kuyumcusundan alivermis. Hayirli, mutlu seyler icin kullanmak nasip olsun insaallah.
Bereketli olsunSağolasın canım benim
Çok daha güzelleri sizlerin olsun
Sagol tatlimBereketli olsun canım
benim türkcem iyi degil. Senin bahanen ne bakimHa tamam sales departmentBen de turkcesini bilmiyorum
Ayni benGözümde doymuyo midemde
Ingilizcem cok iyibenim türkcem iyi degil. Senin bahanen ne bakim
Kuzenden gelen paramin bir kismiyla 2430 tl'dan 4 cumhuriyet altinini oglum kendi kuyumcusundan alivermis. Hayirli, mutlu seyler icin kullanmak nasip olsun insaallah.
Bereketli olsun
Hoşbulduk canım, karantinada evin bahçesini düzenlemeye başladık, o yüzden yemek, temizlik, bebek derken elime telefonu alamaz oldum. Çok şükür bahçe bitti, eşim de işe döndü bu hafta.Hoşgeldin canım nasıl gidiyor beybi ile hayat
Selam canım, geldim buralardayımHoşgeldin pandora, nerelerdesin?
Aa canım etiket yapmadıysan görmemişimdir. Çok şükür iyiyiz herşey yolunda. Bebeğim 7.5 aylık oldu, günlerimiz sabahtan bir başlıyor, akşama kadar dolu dolu geçiyor.Oooo selam,
Sormuştum geçenlerde seni bebiş nasıl
Herşey yolunda mı
Fazla gibi eveetOfffff çok sıkıldım çamaşır yıkamaktan.
Zaten takintiliyim hepten paranoyak oldum.
Hergun çamaşır makinası çalışıyor istisnasız ve 8 kg makina doluyor yani. İki kişiyiz iki ikiiii
Oldu oldu, eksik olmadı, uçak belliyiz şimdi arabistandanHoşbulduk canım, karantinada evin bahçesini düzenlemeye başladık, o yüzden yemek, temizlik, bebek derken elime telefonu alamaz oldum. Çok şükür bahçe bitti, eşim de işe döndü bu hafta.
Selam canım, geldim buralardayımÇok yazmışsınız okuyamadım. Topiğe adım attım, kısmetimiz açıldı. Yaz tatilini biz bu sene erkenden almıştık, korona çıkınca iptal ettik, otel paramızı geri vermiyordu, bugün kesintisiz hepsini geri göndermiş, attım birikime
Aa canım etiket yapmadıysan görmemişimdir. Çok şükür iyiyiz herşey yolunda. Bebeğim 7.5 aylık oldu, günlerimiz sabahtan bir başlıyor, akşama kadar dolu dolu geçiyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl, korona vakalı hastanız falan oldu mu?
Coş coş hep hüzün mu olacakMasallah bugun içimde bir coşku var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?