Evet, sabah bunu yaptık zaten. Eksper ve sigorta Vs. Masrafları 5000 civarı dedi. Net rakamları kendi temsilcimiz söyleyecek sanırım

Abla ben de renklileri sıvı deterjanla yıkıyorum
Renkli havluları ön yıkamalı yıkayacağım zaman toz deterjan kullanıyorum

Bereketli olsun canım

Kuzenden gelen paramin bir kismiyla 2430 tl'dan 4 cumhuriyet altinini oglum kendi kuyumcusundan alivermis. Hayirli, mutlu seyler icin kullanmak nasip olsun insaallah.
Insan inanamiyor cumhuriyet altinin fiyatina nasil, ne zaman bu kadar yükseldi
Hayirli olsun bu arada. Güzel günlerde insallah.

Hoşgeldin canım nasıl gidiyor beybi ile hayat
Hoşbulduk canım, karantinada evin bahçesini düzenlemeye başladık, o yüzden yemek, temizlik, bebek derken elime telefonu alamaz oldum. Çok şükür bahçe bitti, eşim de işe döndü bu hafta.
Hoşgeldin pandora, nerelerdesin?
Selam canım, geldim buralardayım Çok yazmışsınız okuyamadım. Topiğe adım attım, kısmetimiz açıldı. Yaz tatilini biz bu sene erkenden almıştık, korona çıkınca iptal ettik, otel paramızı geri vermiyordu, bugün kesintisiz hepsini geri göndermiş, attım birikime
Oooo selam,
Sormuştum geçenlerde seni bebiş nasıl
Herşey yolunda mı
Aa canım etiket yapmadıysan görmemişimdir. Çok şükür iyiyiz herşey yolunda. Bebeğim 7.5 aylık oldu, günlerimiz sabahtan bir başlıyor, akşama kadar dolu dolu geçiyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl, korona vakalı hastanız falan oldu mu?

Oldu oldu, eksik olmadı, uçak belliyiz şimdi arabistandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…