Bereketli olsun.
Hangi marka kefir kullaniyorsun? Bazen biksam da gunde bir bardak icmeye calisiyorum. Bagisiklik ve denge sistemime cok cok iyi geldi...

Çok sevindim adiniza
Ben vakifbanktan aldim krediyi, eşimin gelirine kredi puanina hiç bakılmadı,kefilim de yok istenmedi.

Bizde de aynı durum vardı, eşim kendi işini yaptığı dönemden kalan kötü hatiralari notunu düşürmüştü.
Ama gelirimiz talep edeline krediye gore yüksek ve eve ipotek konduğu için sorun olmaz dedi bankacı, olmadı da çok şükür.

Bereketli olsun.
Hangi marka kefir kullaniyorsun? Bazen biksam da gunde bir bardak icmeye calisiyorum. Bagisiklik ve denge sistemime cok cok iyi geldi...
Ben de hergun içiyorum abla, bazen iki bardağa çıkarıyorum.
Normalde kendim yapıyordum ama hastalık döneminde açık süt almayi bıraktım.
Sütaş kaf kefirin tadı evde yaptığıma yakın genelde bunu alıyorum, onu bulamazsam altınkılıç alıyorum.
Diğer markalar özellikle içim ve ekeri hiç beğenmedim.

Ben de danem kullaniyordum, pek bulamiyorum artik. Kaf ve altinkilic da guzel. Digerlerini ben de begenmedim. Sifa olsun insaallah...

Günaydın bayanlar
bizdede değişen faiz oranlarıyla beraber ev arama faaliyetleri arttı fakat işler yoğunlaştı izin alamıyoruz ki gidip gözümüzle görelimailelere de gidin bakın diyemiyoruz ne kadar normalleşme başlamış olsada virüs hala var halada dikkat etmeleri gerek, malum yaşları var ve kronik hasta bizim büyükler eşimin abileri bakabilirse en azından gitmeden fikir olur dedik bakalım haber bekliyoruz biryandan internetten aramaya devamaltının düşüşü bizede kötü oldu dahada düşerse canımızı sıkacak büyük ihtimalle evi alırken ama her işte vardır bir hayır diyorum düşersede kısmet yapacak bişey yokSayfaları zor takip ediyorum maşallah diyeyim sohbetler arttı sanki bu ara iyi oldu kalabalıklaştıkça farklı fikirler geliyor farklı hayatlardanYeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler bende yeni gibi görünsemde baya eskiyim aslında

Size dehayırlı olsun sahanda yumurta, yumurtanin en sevdiğim hâli

Bizde bu kış girmeden çocuklar hasta olunca götürdüğümüz doktorun tavsiyesi üzerine probiyotik başladık yetişkinler içinde olduğunu öğrenince aldık kullandık kendimizde birkaç aydır.Birde keçiboynuzu pekmezi aklımıza geldikçe akşamları veriyoruz bana ağır geliyor kullanamıyorum ne yazıkki ama çocuklara faydası olduğunu düşünüyorum

Size dehayırlı olsun sahanda yumurta, yumurtanin en sevdiğim hâli
Ahh benimdeannem ufakken benimle dalga geçerdi seni tavuk çiftliği olan birine vericem diyetiksinirsin falan dedilerde yok valla hiçte tiksinmedim kendimi bildim bileli çok severim yumurtayıama en sevdiğim

Ahh benimdeannem ufakken benimle dalga geçerdi seni tavuk çiftliği olan birine vericem diyetiksinirsin falan dedilerde yok valla hiçte tiksinmedim kendimi bildim bileli çok severim yumurtayıama en sevdiğim
Yumurtanın her hâlini bende severim
Sahanda en bi sevdiğim tâbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…