- 13 Mayıs 2020
- 387
- 959
- 18
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.961
ay hayrolsun inşMasallah bugun içimde bir coşku var
Buradan pratik yapalım o zaman, evde kaldığımız surecte unutmayalımIngilizcem cok iyi
Ana dilim olur kendisi
Ev hayırlı uğurlu olsun abla. Faizler dusukken fırsatı değerlendirmek iyi olmuş. Gule güle otursunlar.Kizlar renklilere yillardir sivi deterjan kullaniyorum. En son ne zaman toz kullandim hatirlamiyorum bile. Kullandigim zamanlarda 30 derecede tam erimiyordu, camasirda tortu birakiyordu. Deterjan gozunde de topaklaniyordu.
Kullananlar memnun musunuz? Bazen oyle guzel indirimler yakaliyorum ki, cesaret edip alamiyorum..
Sende mi AlamancisinTarhana yapan mikser nasıl oluyor canım ben hiç görmedim
Mesela dışarıdan geldik az önce cikardiklarimiz bir makina renkli çamaşır olduFazla gibi eveet
Ben fransadayim canım he o mesele ben diyom ben niye hiç görmedimSende mi Alamancisin
Kemal Sunal Almanya'dan donerken annesine mikser getiriyor.
Annesi bu ne işe yarıyor, tarhana da yapıyor mu diyor.
Tarhanayi koyup ortalığı batiriyorlar.
Ne zaman Almanya sohbeti olsa aklıma hep o sahne geliyor
Kime sorsam sivi kullaniyor, toz deterjanlari kim aliyorsa ciksin ortaya...Ev hayırlı uğurlu olsun abla. Faizler dusukken fırsatı değerlendirmek iyi olmuş. Gule güle otursunlar.
Altinlar bereketli olsun.
Ben yıllardır toz deterjan kullanmıyorum.
Renkli, beyaz, tekstil herşeyi sıvı deterjan ile yıkıyorum ve daha bereketli geliyor bana.
A101de 10 kg toz rinso 39.95 TL gordum bugün. Cok uygun gerçekten kullanan varsa haber vermiş olayim
Çok sevindim hayırlarin müjdecisi olsun bu coşkuMasallah bugun içimde bir coşku var
Çünkü Almanya'da değilsin ama bütün fındıklı çikolata varsa sen de ondan gönderebilirsin.Ben fransadayim canım he o mesele ben diyom ben niye hiç görmedim
Banada toz daha mantıklı geliyo ben hep toz kullanırım geçen aylardan sıvı değilde kapsül şekilinde olandan almıştım bir alana bur bedava diye memnundum ikisindendeKime sorsam sivi kullaniyor, toz deterjanlari kim aliyorsa ciksin ortaya...
Amin insaallah, kizce cok heyecanli ve mutlu. Haklarinda hayirlisi...
Amin ablaKime sorsam sivi kullaniyor, toz deterjanlari kim aliyorsa ciksin ortaya...
Banada banadaÇünkü Almanya'da değilsin ama bütün fındıklı çikolata varsa sen de ondan gönderebilirsin.
Kırmızı paketli olacak ama
Bana onun fotosunu at hani burda varmı canin sağolsun canımÇünkü Almanya'da değilsin ama bütün fındıklı çikolata varsa sen de ondan gönderebilirsin.
Kırmızı paketli olacak ama
Ben toz kullananlardanimKime sorsam sivi kullaniyor, toz deterjanlari kim aliyorsa ciksin ortaya...
Ay inşÇok sevindim hayırlarin müjdecisi olsun bu coşku
Güle güle kullan canim bahceniHoşbulduk canım, karantinada evin bahçesini düzenlemeye başladık, o yüzden yemek, temizlik, bebek derken elime telefonu alamaz oldum. Çok şükür bahçe bitti, eşim de işe döndü bu hafta.
Selam canım, geldim buralardayımÇok yazmışsınız okuyamadım. Topiğe adım attım, kısmetimiz açıldı. Yaz tatilini biz bu sene erkenden almıştık, korona çıkınca iptal ettik, otel paramızı geri vermiyordu, bugün kesintisiz hepsini geri göndermiş, attım birikime
Aa canım etiket yapmadıysan görmemişimdir. Çok şükür iyiyiz herşey yolunda. Bebeğim 7.5 aylık oldu, günlerimiz sabahtan bir başlıyor, akşama kadar dolu dolu geçiyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl, korona vakalı hastanız falan oldu mu?
Hadi hayırlısı biz de heyecan yapıyoruz buradaAy inşbeklemedeyim müjdeyi yakında verecegım hissediyorum Akşam jandarma tayinleri belli oldu Bizimde yakındır
Oh be...Ben toz kullananlardanim
Beyazlara omo
Renklilere değişiyor. en son abc almisim. Beendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?