- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.001
Akşam yemeğimi yedim bile şimdidenTemizliği bitirdim
Yemek olarakta nohut koydum
Yanina pilav salata kuru soğan
Abla beyazlarda omomatik toz deterjan kullanıyorum40 derecede yikiyorum. Sivinin temizligi icime sinmedigi icin de kosla vanish kullaniyorum...
Evet ben kullanılmayan diş fırçasıyla her yerini fircaliyorum arada@pando
Abla deterjan gözünü arada yerinden çıkar ve musluğun altında yıka
Hele bi de bakiyim önce kac kilo fazla varBanada banada
Evde sivi deterjan cok fazla, onlari eritmem lazim. Ama dedigin gibi arada on yikamali yikamak icin toz deterjan alacagim. Simdilik 1.5 kg alsam yeter...Abla beyazlarda omomatik toz deterjan kullanıyorum
Renkliler de sıvı deterjan
Renkli havluları arada 40 derecede ön yıkamalı toz deterjan ile yıkıyorum
Abla ben de gerektiği kadar üzerinde duruyorumSu deterjan konusu birden bire cok sacma geldi. Diger dunya kadinlari, camasir, bulasik ve ev temizligini bu kadar dert edip, sohbet konusu yapiyorlar mi acaba?
Ayy sanki kirden pasaktan olecegiz!
Gercekten ama ya, sanki o havlu bir daha kirlenmeyecek, carsaflar kirlenmeyecek ve kirismayacak...Bu konu bence bizim kadinimiza hastir.Abla ben de gerektiği kadar üzerinde duruyorum
Şu korona döneminde bazı yaptıklarımı hem de bile bile duysanız şok olursunuz yazmıyorum
Ben susuzluk çeken ülkelerdeki kadınların su için kilometrelerce yürümelerini aklıma getiririmGercekten ama ya, sanki o havlu bir daha kirlenmeyecek, carsaflar kirlenmeyecek ve kirismayacak...Bu konu bence bizim kadinimiza hastir.
Temizlik imandan gelir ile büyüyen bir toplumSu deterjan konusu birden bire cok sacma geldi. Diger dunya kadinlari, camasir, bulasik ve ev temizligini bu kadar dert edip, sohbet konusu yapiyorlar mi acaba?
Ayy sanki kirden pasaktan olecegiz!
Bir daha kirlenmeyecek mi diye yikamayacak miyizGercekten ama ya, sanki o havlu bir daha kirlenmeyecek, carsaflar kirlenmeyecek ve kirismayacak...Bu konu bence bizim kadinimiza hastir.
Ben şu an şokAbla ben de gerektiği kadar üzerinde duruyorum
Şu korona döneminde bazı yaptıklarımı hem de bile bile duysanız şok olursunuz yazmıyorum
P planli bugun mesaı cıkısı bankaya gittim kızlar üçü yanyana bide yagmur vardı sormayın.kronikuykucu şu an faiz oranı aynı olduğu için fark yaratacak olan eksper ve diğer masraflar.
Genelde en uygunu ziraat oluyor.
Tapuya gerek yok, direkt müşteri temsilcisi ile görüşüp baktirabilirsinkronikuykucu
kronikuykucu kumbara birikiminin bereketli olsun cnm
Varyemez abla kumbaraya ekledim seni de
Biraz geriden geliyorum
karamelli_turta bana Haziran icin 20 gram altin yazabilirsin. Kumbarami birkac güne bildirecegim canim. Yeni kumbara listesine de ekleyebilirsin beni
Sanirim ilk sayfada...Merhaba nasılsınız nereye ekliyip yazıyosunuz merak ettim
Ben Ersağ çamaşır yikama tozu kullanıyorumOh be...Peki deterjan gozunde topaklanma, 30 derecede camasirda tortu birakma gibi sorunlar halâ var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?