- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #59.981
Biz yurtdışı çalışıyoruzBana onun fotosunu at hani burda varmı canin sağolsun canım
Herşeye de ortak olma amaBanada banada
tesekkur ederım canım acıklaman için sagolasın hayırlı olsun sımdıden Allah odeme kolaylıgı versın
bi arkadasım da soyledi ucretsiz on basvuru yapabılırsın bankalara dıye tapu fotokopısı ıle
bılgın varmı K kahvemsi mutluluk
hayat sıgortası masraflar vs bu sekılde ogrenebılırsın dedi
Hayır yok gayet güzel yikaniyo☺Oh be...Peki deterjan gozunde topaklanma, 30 derecede camasirda tortu birakma gibi sorunlar halâ var mi?
Çikolataya karşı koyamiyorumHerşeye de ortak olma ama
Sen cuzdani al sekerimden, çikolatalar bana
Hem senin zayiflaman lazım
Sen istersin de göndermem miAhhhh sizi gidi Alamancilar.
Satış departmanı o Türkçesi.
Oradan tarhana yapan mikser ve bütün fındıklı kirmizi cikolatadan yollayın bari tercüme bedeli @Asmin75
Ben de havlu ve carsaflarda kullanmayi dusundum, denemelik kucuk boy alayim bari..Hayır yok gayet güzel yikaniyo☺
Sevemedim sıvı deterjani
Kaç derecede yıkıyorsun bilmiyorum ama ben çarşafları ve havluları 50 derecede yıkıyorum zaten erir o derecedeBen de havlu ve carsaflarda kullanmayi dusundum, denemelik kucuk boy alayim bari..
Banada banadaSen istersin de göndermem mi
Sanki bana toz deterjan kiri daha kolay temizleyecek gibi geliyor. O sorunlar eskiden vardi, demek ki uzerinde calisilmis ve cozulmus...Bende toz deterjan kullanıyorumCanTorun abla. Persil genelde.Hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Sıvı olunca benim ayarım kaçıyor. Sanki yetmeyecek gibi geliyor bol bol döküyorum Sadece dışarda siyah giydiğimiz için o kıyafetlere perwoll kullanıyorum.
P planli Bende 208 bin çekmiştim 0,99 faizle. 2900 küsür ödüyorum. Sizin faiz oranı kaç? Sanki daha az olması gerekir ama 1 yıl ödemesiz olduğu için herhalde.
Bende toz deterjan kullanıyorumCanTorun abla. Persil genelde.Hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Sıvı olunca benim ayarım kaçıyor. Sanki yetmeyecek gibi geliyor bol bol döküyorum Sadece dışarda siyah giydiğimiz için o kıyafetlere perwoll kullanıyorum.
P planli Bende 208 bin çekmiştim 0,99 faizle. 2900 küsür ödüyorum. Sizin faiz oranı kaç? Sanki daha az olması gerekir ama 1 yıl ödemesiz olduğu için herhalde.
Tüm kredilerini düştükten sonra yaşam standardi mi ne bir oranları var onun altında kalmayacak rakami veriyorlar.şimdi bankadaki temsilci ile görüştüm. maaş bankam aynı zamanda. maaşıma göre çekebileceğim maksimum tutar 207 binmiş. tüketici kredim de vardı, o yüzden mi böyle düşük bilmiyorum, sana daha yüksek çıkar muhtemelen. bir yıl ödemesiz 10 yıl vade ile aylık taksitim 2960 yapıyor. yarın sabah gelin eksper için imzanızı alalım dediler.
40 derecede yikiyorum. Sivinin temizligi icime sinmedigi icin de kosla vanish kullaniyorum...Kaç derecede yıkıyorsun bilmiyorum ama ben çarşafları ve havluları 50 derecede yıkıyorum zaten erir o derecede
Afiyet olsun canım kıymetli oluyor o şokolalarBiz yurtdışı çalışıyoruz
Her giden bana ikişer üçer getirirdi.
Korona nedeniyle malum uçuşlar yok.
Evdeki stoklarim bitti.
Geçen hafta sitkete gittiğimdekasanın içinde 6 paket vardı.
Altın gibi saklamisim
Bulunca nasıl sevindim anlatamam
Abla deterjan gözünü arada yerinden çıkar ve musluğun altında yıkaOh be...Peki deterjan gozunde topaklanma, 30 derecede camasirda tortu birakma gibi sorunlar halâ var mi?
Canım maaşa gore derlerse yandık valla ben kendim oturacak olursam daha fazla geleceğim çünkü. Ama başla kreşin olduğu icin olabilir evetşimdi bankadaki temsilci ile görüştüm. maaş bankam aynı zamanda. maaşıma göre çekebileceğim maksimum tutar 207 binmiş. tüketici kredim de vardı, o yüzden mi böyle düşük bilmiyorum, sana daha yüksek çıkar muhtemelen. bir yıl ödemesiz 10 yıl vade ile aylık taksitim 2960 yapıyor. yarın sabah gelin eksper için imzanızı alalım dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?