Bana onun fotosunu at hani burda varmı canin sağolsun canım
Biz yurtdışı çalışıyoruz
Her giden bana ikişer üçer getirirdi.
Korona nedeniyle malum uçuşlar yok.
Evdeki stoklarim bitti.
Geçen hafta sitkete gittiğimde kasanın içinde 6 paket vardı.
Altın gibi saklamisim
Bulunca nasıl sevindim anlatamam

Dışarı çıktık havam değişti, enerji depoladim resmen.
Park bomboştu herkes ise baslamis sanırım.
Yeşilliklerin üstüne ortumuzu serip sohbet ettik, sanki aylardır aynı evde yaşayan biz değiliz Çelik termoslarimiza kahvelerimizi de koyup götürdük. Sonra biraz gezindik eşim eve döndü, ben yürüyüş yaptım.
Dönüşte A101den kefir, muz ve Torku tereyağı aldım. Yine 100 TL 'lik oldum.

şimdi bankadaki temsilci ile görüştüm. maaş bankam aynı zamanda. maaşıma göre çekebileceğim maksimum tutar 207 binmiş. tüketici kredim de vardı, o yüzden mi böyle düşük bilmiyorum, sana daha yüksek çıkar muhtemelen. bir yıl ödemesiz 10 yıl vade ile aylık taksitim 2960 yapıyor. yarın sabah gelin eksper için imzanızı alalım dediler.

Bende toz deterjan kullanıyorum CanTorun abla. Persil genelde.Hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Sıvı olunca benim ayarım kaçıyor. Sanki yetmeyecek gibi geliyor bol bol döküyorum Sadece dışarda siyah giydiğimiz için o kıyafetlere perwoll kullanıyorum.

P planli Bende 208 bin çekmiştim 0,99 faizle. 2900 küsür ödüyorum. Sizin faiz oranı kaç? Sanki daha az olması gerekir ama 1 yıl ödemesiz olduğu için herhalde.

Sanki bana toz deterjan kiri daha kolay temizleyecek gibi geliyor. O sorunlar eskiden vardi, demek ki uzerinde calisilmis ve cozulmus...

zamanında ödemeyle başlasak 2608 yapıyor. toplam 313.500 geri ödemesi. 1 yıl ötelemeli yapınca 2960 aylık ödemesi, toplam ödemesi de 319 bin yapıyor. 0,74 dedi faiz.

Tüm kredilerini düştükten sonra yaşam standardi mi ne bir oranları var onun altında kalmayacak rakami veriyorlar.
Hayırlı olsun

Afiyet olsun canım kıymetli oluyor o şokolalar çikolatadan çok çay isterler genelde

Canım maaşa gore derlerse yandık valla ben kendim oturacak olursam daha fazla geleceğim çünkü. Ama başla kreşin olduğu icin olabilir evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…