- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.021
Ben hiç temizlemiyorum ,çünkü kirlenmiyorEvet ben kullanılmayan diş fırçasıyla her yerini fircaliyorum arada
Çok saçma ama 180bine nasıl ev alacaksın ki orada.@planli bugun mesaı cıkısı bankaya gittim kızlar üçü yanyana bide yagmur vardı sormayın.
kredi için masrafları ogrendım halkbankası ve vakıf aynı neredeyse tek fark halbankası ılk bir yıllık hayat sıgortası yapıyor sonrası istege baglı sanırım.zıraat bankası kredi vadesi boyunca sıgorta yapıyor.bizim cekecegımız fıyata gore 3500-3600 yaklasıkmasraf cıkar dedi halbank.ziraat yaklasık 5000.
vakıfbank maas bankam maxımum 180 bin verebılırız sıze dedıler. dedim 26 bın kredi kartı verıyosunz 180bin ev kredisi mi yani
bu oranlarla boyle,0.93 oranıyla ıstedıgınız kadar dedi. özellikle boyle yapmıslar.
evi yarın görmeye gıdıcez nasıpse olursa bu ev ıcın olmazsa baska begendıgımız ev ıcın zıraat yada vakıftan cekıcez ınsAllah
10Hele bi de bakiyim önce kac kilo fazla var
Ben körı soslu tavuk yaptim bugun hep disarda yerdim bikac seferdir evde kendim yapıyorumAkşam yemegim,
Güveçte soslu köfte, kaşarlı mantar. Salata ve ayran yaparim tamam olur.
Haftaya şirkete gidince kasaba da ugramam lazım.
Bir kerelik köfte ve tavuk kaldi
Bu aralar farklı lezzetler denemek istiyorum varsa tarifleriniz onerileriniz açığım kızlar, ablalar
Biraz fazla takiliyoruz sanki...Yoksa elbet temizlik imandandir.Temizlik imandan gelir ile büyüyen bir toplum
Türkler titiz insanlardır, temizdir diyerek bilinçaltına kazinilan bir temiz ol algısı
Nasıl pis olacağız ki.
Genetik mirasa haksızlık
Tamam dokuzunu ver çikolatanin en büyügü benden10
Ama cikileta yememe engel degil
Evet aslinda abartılıyor bazen. Ben de bunu söylüyorum kendime..Mesela evi haftada 1 silmek ya da 10 gün de 1 silmek ne fark var. Eziyet ediyoruz kendimize sağlığımıza...Biraz fazla takiliyoruz sanki...Yoksa elbet temizlik imandandir.
Çikolata hayal diyosunTamam dokuzunu ver çikolatanin en büyügü benden
Ilk sayfada liste var canımMerhaba nasılsınız nereye ekliyip yazıyosunuz merak ettim
Askolsun sana motivasyon olsun diye diyorumÇikolata hayal diyosun
Boşver iyi yapmissin abla..Bir ara bu sitede rutin ev isleriyle ilgili bir basliga davet edilmistim. Bir sure devam ettim, baktim takintilarim su yuzune cikmaya basladi ben de arkama bakmadan kactim...Cagirdilar cagirdilar duymazdan geldim.
Ablam temizlik imandan da ifrat ve tefrite kaçmamak da hep tavsiye edilmişBiraz fazla takiliyoruz sanki...Yoksa elbet temizlik imandandir.
Çok severimBen körı soslu tavuk yaptim bugun hep disarda yerdim bikac seferdir evde kendim yapıyorum
Haftada 1 heryeri süpürür tozunu alır silerim banyo ve tuvaletler falan yıkanır iyice.Bir ara bu sitede rutin ev isleriyle ilgili bir basliga davet edilmistim. Bir sure devam ettim, baktim takintilarim su yuzune cikmaya basladi ben de arkama bakmadan kactim...Cagirdilar cagirdilar duymazdan geldim.
Evet katyasinHaftada 1 heryeri süpürür tozunu alır silerim banyo ve tuvaletler falan yıkanır iyice.
Onun dışında su anda hafta ici ise gidiyorum gün aşırı oturma odası mutfak ve banoyu süpürürüm günlük lavabo tuvalet yukarım.
Uğraşamam katya miyim ben
Iş yerinde amil mudurEvet katyasin
Yeri gelince Firdevs hanım
Mutfakta da Süleyman bey
Kız gündüz kusagindayiz daha, çocuklar ve yaşlılar uyumadı. Muhabbetin yönünü değiştirmeIş yerinde amil mudur
Yatakta koala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?