Çok saçma ama 180bine nasıl ev alacaksın ki orada.
Hayat sigortası, konut sigortası zorunlu olmasa bile mutlaka yaptır canım.
Hayat sigortasını krediyi çekerken toplu odersen epey uygun oluyor. Verdikleri kredi rakamindan dusuyorlar bunu da not al bence.
Yarın o zaman büyük gün.

Ben körı soslu tavuk yaptim bugun hep disarda yerdim bikac seferdir evde kendim yapıyorum

Biraz fazla takiliyoruz sanki...Yoksa elbet temizlik imandandir.
Evet aslinda abartılıyor bazen. Ben de bunu söylüyorum kendime..Mesela evi haftada 1 silmek ya da 10 gün de 1 silmek ne fark var. Eziyet ediyoruz kendimize sağlığımıza...
Ben ilk evlendiğimde haftada 3 gün dip köse temizlerdim..3 saat yol gidip gelirdim ise bir de bunu eziyet ederdim...çok şükür kurtuldum bu huyumdan...

Bir ara bu sitede rutin ev isleriyle ilgili bir basliga davet edilmistim. Bir sure devam ettim, baktim takintilarim su yuzune cikmaya basladi ben de arkama bakmadan kactim... Cagirdilar cagirdilar duymazdan geldim.
Boşver iyi yapmissin abla..
Sağlık kıymetli psikolojik olarak da düşünmek gerekli kendimizi

Bir ara bu sitede rutin ev isleriyle ilgili bir basliga davet edilmistim. Bir sure devam ettim, baktim takintilarim su yuzune cikmaya basladi ben de arkama bakmadan kactim... Cagirdilar cagirdilar duymazdan geldim.
Haftada 1 heryeri süpürür tozunu alır silerim banyo ve tuvaletler falan yıkanır iyice.
Onun dışında su anda hafta ici ise gidiyorum gün aşırı oturma odası mutfak ve banoyu süpürürüm günlük lavabo tuvalet yukarım.
Uğraşamam katya miyim ben

Evet katyasin
Yeri gelince Firdevs hanım
Mutfakta da Süleyman bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…