Ahhhh sizi gidi Alamancilar.
Satış departmanı o Türkçesi.
Oradan tarhana yapan mikser ve bütün fındıklı kirmizi cikolatadan yollayın bari tercüme bedeli A Asmin75
yanliz bizde sales department yok. Tek sales consultant benim
ya cidden nedir benim isin ismi türkcede? Müsteriyi ben buluyorum, yollancak isciyide.
Lakabim cok kötü

Kime sorsam sivi kullaniyor, toz deterjanlari kim aliyorsa ciksin ortaya...
Amin insaallah, kizce cok heyecanli ve mutlu. Haklarinda hayirlisi...
ben toz kullaniyorum yanliz benimki rossmann markadi domol ve minak paket. Parfümsüz oldugu icin onu aliyorum. Ariel filan bilindik markalarda koku var, migdem bunaliyor malesef. Ayrica burda o büyük kartonlarda satilan tozlar iyi yikamiyor fiyorlar, cünkü icine camasir tozuna benziyen sma hic bir etkisi olmuyan madde koyuyorlarmis, fazla görünsün diye. Kücük, konsantre olanlari testlerde tavsiye etdiler. Genel olarakda sivi deterjan makinenin ömrünü kisaltiyormus. Test yapan yerlerin yalancisiyim ama

yanliz bizde sales department yok. Tek sales consultant benim
ya cidden nedir benim isin ismi türkcede? Müsteriyi ben buluyorum, yollancak isciyide.
Lakabim cok kötü
Çenem ağrıdı gülmekten
Aciklamayi Türkçe'ye cecirirsek sonuç fena
Müşteri temsilcisi ya da satış temsilcisi diyip kapatalım konuyu

Vazgeçtim mikserden domol ürünleri yolla bana
Burada rossman diye bir mağaza var oarada satılıyor ama pahali

Çenem ağrıdı gülmekten
Aciklamayi Türkçe'ye cecirirsek sonuç fena
Müşteri temsilcisi ya da satış temsilcisi diyip kapatalım konuyu
Sen anladin onu
Cok komik bir anim var bu meseleylede...neyse aile var burda diyeyim kapatayim konuyu

burda cok uygun özelikle ariel ve persille kiyaslarsak. Bazende 3 al iki öde kampanyalari oluyor.
Arada kampanya oluyor ama yine de diğer markalara göre pahalı.
Fırın ocak temizleme kopugu var ondan çok memnunum özellikle.
Bir de çamaşır makinası temizleyicisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…