Arada kampanya oluyor ama yine de diğer markalara göre pahalı.
Fırın ocak temizleme kopugu var ondan çok memnunum özellikle.
Bir de çamaşır makinası temizleyicisi
Firini burda bircok kisi nasil temizliyor biliyormusun ve cidden ugrasmadan ayna gibi oluyormus. Fotoraf paylasdi cogu deniyen facebookda.
O firintemizliyeci sprayi firinin hertarafina sepiyorsun, sonra üzerine folyo cekiyorsun. Firinin kspisini hafif acik birakiyorsun. Tüm gece öyle kaliyor, sabah sadece bezle iycene durluyorsun. Tepsilerede ayni yöntemi kullaniyorlar. Benim firin davulbaz gibi onun icin ben denemedim.

Son düzenleme:
Allahdan kapi komsum degilsin. Sana uyardim sonra birlikte yuvarlanip giderdik kesin kötü arkadas cevresi dedikleri sendin demek
Benim kapı komşularım benden çok memnun ama
Bende pisen onlara da dusuyor çünkü ikisi de tembel

Ben de öyle yapıyorum
Ocağa da aynı şekilde, yeni gibi oluyor

Ben de öyle yapıyorum
Ocağa da aynı şekilde, yeni gibi oluyor
bi ev bulup tasinsak, bende deniyecem
bu arada bugün güzel birsey oldu. Esim isden cikacak ya. Bi tanidigi is yeri acmis, ayni is. Gel benle calis dedi. Esimde yok ben cocuga bakcam, kres yok diye cevab verdi. Arkadasda öylese cumartesi günleri ek is olarak yap dedi.

Öyle olsa süper olur. Issizlik maasi ve ek is parasi toplamdan zaten nerdese simdiki maasi kadar olur.
Umarim gercekten olur bu is

Gönlüne göre bulursun evi umarım.
İş haberi süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…