- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.081
İşin sırrı yiyerek kilo vermek amayok bende kilo verene kadar tüm kadinlar kulubunu cikolata yooook. Kiskanmaya basladim size aaaaaaabide yiyip kilo veriyorlar.
Persil toz hiç bir işe yaramıyo canım bir defa kullandım daha da kullanmam inan o lidl daki ucuz toz daha temiz yikiyoburda cok uygun özelikle ariel ve persille kiyaslarsak. Bazende 3 al iki öde kampanyalari oluyor.
Firini burda bircok kisi nasil temizliyor biliyormusun ve cidden ugrasmadan ayna gibi oluyormus. Fotoraf paylasdi cogu deniyen facebookda.Arada kampanya oluyor ama yine de diğer markalara göre pahalı.
Fırın ocak temizleme kopugu var ondan çok memnunum özellikle.
Bir de çamaşır makinası temizleyicisi
Bana kötülük yapmana izin veriyorumrejimdeyiz sana kötülükyamam nayirrrr
lidl in yag cözme sprayi cok cok iyimis W5 mi ne. Onuda bi dene. Ben soda kullaniyorum, ama yorumlardan biliyorumPersil toz hiç bir işe yaramıyo canım bir defa kullandım daha da kullanmam inan o lidl daki ucuz toz daha temiz yikiyo
sen helebi durBana kötülük yapmana izin veriyorum
Cikolata yemek benim için yasam tarzi beybisisen helebi durhem hashimoto hem istahli, senin sonunu hec iyigörmim baci
Allahdan kapi komsum degilsin. Sana uyardim sonra birlikte yuvarlanip giderdik kesinCikolata yemek benim için yasam tarzi beybisi
bol sebzeli yemekler göresin rüyandaBehlül kaçar
Iyi geceler hatunlar
Benim kapı komşularım benden çok memnun amaAllahdan kapi komsum degilsin. Sana uyardim sonra birlikte yuvarlanip giderdik kesinkötü arkadas cevresi dedikleri sendin demek
Sebzeyi anca garnitür olarak görürüm. Canım şöyle tandirda kızarmış kuzu cektibol sebzeli yemekler göresin rüyanda
kuzu? aslinda rejim olmuyaydi sanki iyi anlasirdikSebzeyi anca garnitür olarak görürüm. Canım şöyle tandirda kızarmış kuzu cekti
Ben de öyle yapıyorumFirini burda bircok kisi nasil temizliyor biliyormusun ve cidden ugrasmadan ayna gibi oluyormus. Fotoraf paylasdi cogu deniyen facebookda.
O firintemizliyeci sprayi firinin hertarafina sepiyorsun, sonra üzerine folyo cekiyorsun. Firinin kspisini hafif acik birakiyorsun. Tüm gece öyle kaliyor, sabah sadece bezle iycene durluyorsun. Tepsilerede ayni yöntemi kullaniyorlar. Benim firin davulbaz gibi onun icin ben denemedim.
Bu saatlerde de Behlül demekBehlül kaçar
Iyi geceler hatunlar
bi ev bulup tasinsak, bende deniyecemBen de öyle yapıyorum
Ocağa da aynı şekilde, yeni gibi oluyor
Gönlüne göre bulursun evi umarım.bi ev bulup tasinsak, bende deniyecem
bu arada bugün güzel birsey oldu. Esim isden cikacak ya. Bi tanidigi is yeri acmis, ayni is. Gel benle calis dedi. Esimde yok ben cocuga bakcam, kres yok diye cevab verdi. Arkadasda öylese cumartesi günleri ek is olarak yap dedi.
Öyle olsa süper olur. Issizlik maasi ve ek is parasi toplamdan zaten nerdese simdiki maasi kadar olur.
Umarim gercekten olur buis.
insallahGönlüne göre bulursun evi umarım.
İş haberi süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?