aynen canım ya sırf vermemek ıcın bahaneler madem vermıyosun baska faiz oranında nası verıyosun
evet hayat sıgortası 1500 tek odemede dedı zıraat. buyuk ıhtımal ordan cekecegız alırsak. ay benı de bı heyecan bastı.
cuma gününün hayrına cok ınanırım, özellikle isteyip cuma günü evlendim cuma günü anne oldum ınsAllah yarında hayırlı seyler olur bakalım

Hadi hayırlısı canım
Şu sıra piyasaya, bankalara satıcılara akıl sır erdirmek ne mümkün
T tatlu 5 Haziran'da birseyler olacak astrolog diye yazmıştı ya sen yarın bakicaz diyince aklıma o geldi hemen

karamelli_turta Camdaki Kız'ı okumaya başladım, elimden bırakamıyorum. Sanki sen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kitabı demiştin dimi? Bu Nalan ordaki kim oluyor bilemedim.
Ben o kitabı alamadım ama çok merak ediyorum
Ama dizi izledigim kadarıyla güzeldi.

Erkenden akşam yemeğimi yiyince

Ben de anneme tansiyon ilaçlarını birkaç parça siparişini vs götürmeye hem de balkonda oturup sohbet etmeye gittim

İyi de oldu hem züccaciyeden bazlama tahtası da aldım
Yarın nasipse bazlama yaparım sıcak sıcak yeriz

Evet hadi bakalım ne olacak hayırlısı

Marangoz dan da tahta yaptırdın ya
Bunun farklı bir özelliği mi var
İnternetten yuvarlak açma tahtası gördüm tezgaha monte edilip epey büyük alan açıyor,börek açarken kullanırım diye ama senin aldığın daha kullanışlıysa ona bakiyim

Marangoza yaptırdığım börek baklava yufkası açmak için 80x80 ebatında
Bu saplı 36 cm çapında

Kız gündüz kusagindayiz daha, çocuklar ve yaşlılar uyumadı. Muhabbetin yönünü değiştirme
hahahah ama neden o yöne çektin ki simdi. Ben genel anlamda söylemiştim.
Aman hiç boş durma

Sağol abla,.benim baktığım da altta mekanizma var katlamalı istediğin boyuta göre ayarlıyorum 100*100 oluyor tamamını açınca.
Marangoz abi bana ayaklı mı olacak diye sordu özellikle ayak yaptırtmadım
Çünkü tahtayı masa üzerine koyacağım için
Yere oturup açmıyacağım

Marangoz abi bana ayaklı mı olacak diye sordu özellikle ayak yaptırtmadım
Çünkü tahtayı masa üzerine koyacağım için
Yere oturup açmıyacağım
Benim dediğim tezgaha ya da masaya iki ucundan tutturuluyor katlama yerlerinden öne doğru çekerek boyutunu buyutuyorsun ayak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…