- 28 Mart 2020
- 6.405
- 24.833
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.121
AmanınÇoğunu bıraktım takibi canım şu an twitburç ve lunasmelody var sadece.yazdıklarının çoğunun ne demek istediğini pek anlamıyorum zaten
Lunasmelody şey yazmış danışmanlık için 2020 ye kadar randevularım doldu, 2021 e randevu verebiliyorum
Ben de ben deAmanın
Bi ben varım sanırım o işlerle alakadar olmayan
Gerçi yay burcunun tüm özelliklerini yaşıyorum o ayrı tabi
Ben de çok isterim.Ben merakıyım ... Ayrıca alanın degil ama uzay gökyüzü gözlem ve eğitimleri olunca teleskopla bakmak icin her engeli aşıp giderim...Gökyüzü farkli bir alem
Yukselenimi de alcalanimi da bilmemEskiden meraklıydım
Yükseleni Aslan olan bir koç burcuyum
Seni niye sevdiğim belli oldu koçlar yaylarla çok iyi anlaşırYukselenimi de alcalanimi da bilmem
Altının da bereketli olsun canımGece uyuyamayinca sabah geç kalktım tabi.
Kalktigim gibi de harcamalar başladı.
CarrefourSA market siparişi verdim. Deterjan, süt, yoğurt, ton balığı derken epey tuttu burası.
1gram da altın aldım hesaptan.
Eşim kahvaltı hazırlıyor sonra günü planlariz
Amanın
Bi ben varım sanırım o işlerle alakadar olmayan
Gerçi yay burcunun tüm özelliklerini yaşıyorum o ayrı tabi
Düzen simetri takıntıların var mı?Bende pek alakalı sayılmam aslında burcum başak ama gerisini bilmiyorumİş yerindekiler çok meraklı, gündemden kopmamak için takip ediyorum bende
Normalde aletleri kullanmak için sıra olurdu, dün baktım bomboş.Ve cok şükür biraz daha kilo vermişim..Tarti bana 6 yıl sonra 56 sin bu boyla dediAma bölgesel kısım fena vücudu biraz dinlendirip bölgesele ağırlık veririm...Ak şu virüs olmasa parklarda bulunan aletleri kullanmak iyi olurdu
Tam turtisin uzmanlık alanı, hepimize burçtan analiz yaparKızlar madem söz burçlardan açıldı
Kim hangi burçtan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?