- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.161
Ben çok da başak değilim deme sakınTakıntılıyım diyemem ama mesela iş yerinde sürekli aletlerin yeriyle düzeniyle ilgili yardımcımı darlarım istemeden, bunun yeri burası değil, burayı sildin mi vs vs diye.Evde de öyleyim sürekli her yer dağınık ve pis gibi gelir bana. Tabii instagramdaki cetvelcilere bakıyorum onlara göre ben çok gerideyim
Burcun özelliğinde mükemmeliyetçilik var o bende daha çok var. Mükemmel değilim tabiYapamayacağımı düşünüyorsam hiç bir şeye başlayamıyorum.Bir şey almadan günlerce araştırıyorum.Kendimi her konuda aşırı Eleştiriyorum.Ömür törpüsü bir burç yani
Oğlakların gözünü seveyimEşim de oğlak. Uyumlu sakin yardımsever duygusal. Pek kötü özelliği yok Kocamı beğendim bak şimdi
O zaman benim yukselenim başak olsunBen çok da başak değilim deme sakın
Nerde görsem tanirim seni basaksin
Titizlik biraz oglakta da var ama zaten.O zaman benim yukselenim başak olsun
Bunlar bana da uyuyor fazlasıyla
Ben çok da başak değilim deme sakın
Nerde görsem tanirim seni basaksin
Ocak günlerinde doğmalıydınZaten azcık burçlarla ilgili olan birini görsem sen kesin başaksın der bana küçüklüğümden beri
Keşke benim yükselenim oğlak olsa. Oğlak olmak için saat kaçta doğmak gerekiyor turtiş sen bilirsin
Yok yok yükselen için dedimOcak günlerinde doğmalıydın
O kadarini bilmiyorum cnm tabloya bakmak lazımYok yok yükselen için dedimdoğduğumuz saate göre değil miydi yükselen burç
Oğlak çok inatçı ve otoriterdir,disiplinlidir, düzene çok onem verirler. Lider ruhludur. Sert bir mizaca sahiptirler. Demişler oğlak için uyuyor bunlar bana.Zaten azcık burçlarla ilgili olan birini görsem sen kesin başaksın der bana küçüklüğümden beri
Keşke benim yükselenim oğlak olsa. Oğlak olmak için saat kaçta doğmak gerekiyor turtiş sen bilirsin
O kadarini bilmiyorum cnm tabloya bakmak lazım
Kahvemsi bu özellikler eşimde yok pek ,Çok şükür ki yokOğlak çok inatçı ve otoriterdir,disiplinlidir, düzene çok onem verirler. Lider ruhludur. Sert bir mizaca sahiptirler. Demişler oğlak için uyuyor bunlar bana.
Burcundan sıkıldıysan değiştirelim bir süre sen oğlak ol ben başak
Salidan beri bir başağrısı, meğer sebebi tutulmaymis
Oo tebrikler witt
Harikasin tatlu ben 56yi en son 6 yil önce gördüm,s bedensin artik o zaman
Bereketli olsun kahvemsim
Bir alışveriş turu bize de gerek.
Titiz başak olabilir misin
Ablam başak ve küçük oğlum.
Hayırlı Cumalar altın kızlar❤Yer gök dua Allah hepinizin gönlüne göre versinKimin ne isteği varsa Allah kabul etsin inş
İçinden geldiği gibi yorumla turtacim
Ates grubu işte ablacim kendimden biliyorumİçinden geldiği gibi yorumla turtacim
Ne açıdan yanmışım mesela
Onlar olsa olsa dava adamı olurlar turtacimAtes grubu işte ablacim kendimden biliyorum
Genel olarak koç,aslan,yay en dikkafali burçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?