- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.281
Turtisim kadın hayatı boyunca sıfır bedendi yadirgiyor tabi bu durumunuSenin birkaç kilo bence normal bebis daha emiyor, takma kafana illâ verirsin
Kiz ben boşvermiş miyimTurtisim kadın hayatı boyunca sıfır bedendi yadirgiyor tabi bu durumunu
Senin gibi mi o bosversin
Dikişlerin geçsin mekik çekersin
Olmadı ben hepinizi toptan zayiflatirim
Gazla dedin gaz veriyorum işteKiz ben boşvermiş miyim
Takintilarini yenmeye calis insaallah...Oooo abla maşallah epey iş halletmişsin.
Sen böyle sağlık ile ilgili yazınca hep kendime dersler çıkarmaya çalışıyorum, takintiliyim biraz malum.
iyi fikir canim birazda onlara bakimde, ama dedigin dogru, sonunda hersey bizde bitiyor.Benim sağlık durumum olmasaydı diyetisyene gitmezdim açıkçası, iş yine bizde bitiyor.
Listeleri alıp uymadiktan sonra bir anlami yok.
Sonuçta sihirli değnek ile zayiflatmiyorlar, genel geçer herkesin bildiği sağlıklı yaşam kuralları söyledikleri.
Kendin yapabiliyorsan yap, ama dengeye dikkat et.
Burada devlet hastanelerinde de var ücretsiz diyetisyen, orada da varsa belki öyle baslayabilirsin.
Ama motivasyon için birebirler.
Sosyal medyadan birsuru diyetisten örnek menüler, tüyolar paylaşıyor onlara da bakabilirsin
sen zaten atomkarinca gibi calisiyorsun. Sen vermiyeceksinde, kim vercek. Yanliz yeni dogum yaptin, dinlenmegide unutma arada.Ben o listelere hic uyamiyorum
ve o diyet listeleri bana fazla geliyor ben gun boyu okadar yiyemiyorum ki.
Duzensiz yedigimden veremiyosam veremiyorum iste
Evet bu sefer istikrarliyim umarım 1 ay daha böyle devam edip sonra koruma evresine geçerim...Sen bu sefer istikrarlisin ama, uzun süreli diyetlerde arada bir kaçamak yapmak daha emin adımlarla ilerlemeye yardım eder derdi benim canım diyetisyenim.
Gerçekten de öyleymis yaşayıp gördüm.
Mesela sorardı bu hafta yemek istediğin birsey var mı diye, ilk başlarda bir sürü şey sayardim sonra sonra herşeyin sağlıklı şeklini yapmaya başladık.
Haftada bir gün, bazen bir öğün kafana göre takıl derdi.
tombisim diye sevelim seni birsüreArkadan beni ittirin tek başıma zor oluyor
Gece etiketle beni kahvemsim ağzım boş dursun, hatta kilolusun fln de
Önceki rejimim bir arkadaşımın kilo almışsın sankiiii demesiyle başlamıştı
Yüzde 70 yaymis,
Yay olmayanlar da ateş grubu imiş meğer
Maşallah tam ateş hattii
Gecmis olsun, çok hissettiniz miDeprem oldu kızlar
Geçmiş olsun canımDeprem oldu kızlar
Tesekkur ederimGecmis olsun, çok hissettiniz mi
Allah korusun zaten genel olarak hepimiz depremden tedirginim, bir de bu günlerde Allah'ım sen yardım etTesekkur ederim
Ben ve küçük hissettik
Eşim ve büyük hissetmedi, kısa sürdü,
Nerde cnmDeprem oldu kızlar
Bizimkiler 6 ya da 7 sinden once yatırmıyorlar.Ekdersler yatırılmış
cok gecmis olsun.Tesekkur ederim
Ben ve küçük hissettik
Eşim ve büyük hissetmedi, kısa sürdü,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?