Kitap okudum elimdeki de bitti haftaya mutlaka şirkete gitmem lazım. Bir tur daha kırmızı balon okuyacağım yoksa
Marketten gelenleri yıkayıp yerlestirdim, bozulacaklari eşim halletmisti.
Yaprağı yıkadım, ayikladim. Sıcak su olayını da hallettim. Nasıl guzel, tazecik. Umarım yine denk gelir de buzluğa atarım.
Yarın tamamını sarip duruma göre buzluğa atarım.
Son poşet ekmeği çıkardım.
Yarın akşam ekmek yapabilirim, gündüz mutfak alev alev çünkü. Belki börek de yaparım yine kahvaltıya guzel oluyor.
Pazı aldım onunla yaparım.

Kuzenimle birer ay arayla evimizi almıştık, akşam ariyor ne zaman yapılandırma yapacağız biz diye soruyor
Çünkü ben onun mali danismaniyim
İyi para kazanır daha da iyi harcardi, evi de benim zorumla aldı. İki yıl önceki kirasindan daha az kredi ödüyor şu an.
Umarım bir an evvel yeni faiz oranlarından mevcut borclularin yararlanması için de bir düzenleme gelir

sen bi 6 ay i doldur daha vücudun toparlanmadı cnm
bende bugün 1dilim pasta yedim yarın telafi etmeliyim 6lar görmek istiyorum
ya bende3 ayda araba kullanmayı mi unuttum ne çok tedirgin oldum bugün çıktığımda
Deprem oldu kızlar
Çok geçmiş olsun cnm

Bugün kardeşimin doğumgünüydü
Önce çarşıya çıkıp bi hediye aldim. Çarşı inanilmaz kalabalıktı.
Sonra annemlere geçtim. Diğer kardeşim pasta yapmis. Bende fellah köftesi yaptım. Ikindin yedik.
7 gibi eve geldim 1 saat yürüyüş yaptım. 3 litre suyumu ve yesilcayimi ictim.
Çok yorgun ve uykusuzum
IYı geceler

Selam güzeller.
21 gün oldu doğum yapalı 86 ile doğuma gittim 75’im bugün.
Bakalım 60’lara ne zaman inicem, benim ideal kilo 62 çabucak 62 olmak istiyorum fıstık gibin
Diyelim guzel gitmiş kilolar.
Olursun canım olursun
Hep birlikte fimfit olacağız

canım ev işinde cok kararsız kaldım
evdeki kıracı cok moralimi bozdu 40 dk gec kaldı bılerek kapıda bekledik.
ustune evin holunde yok işte ıkınız bırden eve gırmeyin vs falan dedi odalara sokmadı dogru durust kapıdan beri baktım içeri.diyo fotolardan gordunuz zaten,iyi de ev alıyoruz fotolardan mı alıcaz dedim, sizin hasta olma rıskınız varsa bize de sızden bulasma rıskı var dedim dogru durust ısık bıle acmadı ben dedim koridorun ısıgını acın dıye.zaten sinirlendıgım için gezemedim pek.3 ay kıra odememıs ev sahıbıyle tartısmıslar o da satmaya karar vermıs sımdı de 2 ay muhlet versınler dıyomus o da belırsız.bide ev ısınmıyor dedi arka odalar.
guzel bı gun olmadı yani. evin işciliğini vs begendık ama bu olumsuzluklardan ben ısınamadım

Herşeyde bir hayır vardır.
Ama arka odalar ısınmıyor kısmını engel olmak için söylemiş olabilir.
Yaptığı resmen terbiyesizlik, ev satılık istiyorsa imkanı el veriyorsa kendi alabilir.
Trendyoldan terlik mi aliyorsun sanki fotoya bakıp alacaksın.
Keşke ev sahibi ile gitme sansin olsaydı.
Hastalık konusunda haklı olabilir ama sanki bunu da engel çıkartmak için kullanmış gibi geldi bana.
Bir de aklında olsun bu ev ya da başkası akşam saati ev bakmaya gitme.
Gündüz gözüyle bakip isigini, güneşini falan mutlaka gör.
Ev sahibi ile konuştun mu sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…