- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.321
Sen iyisinBana da ogret
Bak iste oglaksin ispati isteKuzenimle birer ay arayla evimizi almıştık, akşam ariyor ne zaman yapılandırma yapacağız biz diye soruyor
Çünkü ben onun mali danismaniyim
İyi para kazanır daha da iyi harcardi, evi de benim zorumla aldı. İki yıl önceki kirasindan daha az kredi ödüyor şu an.
Umarım bir an evvel yeni faiz oranlarından mevcut borclularin yararlanması için de bir düzenleme gelir
Nerdeeee ben işçi, paralı köle hem de özel sektör calisani (Sen iyisinkendi isini yönetmiyor musun zaten?
Evetttt çok şükür sonunda okuldayız
Okullarini özleyen ortmenlerimiz, gözünüz aydin olsun diyorum o zamanEvet okuldayız ve gercekten gitmek istiyorum cok özledim
Iyiki almış kuzenin de,çok kârlı olmuş kirasindan bile aşağıya inince.Kuzenimle birer ay arayla evimizi almıştık, akşam ariyor ne zaman yapılandırma yapacağız biz diye soruyor
Çünkü ben onun mali danismaniyim
İyi para kazanır daha da iyi harcardi, evi de benim zorumla aldı. İki yıl önceki kirasindan daha az kredi ödüyor şu an.
Umarım bir an evvel yeni faiz oranlarından mevcut borclularin yararlanması için de bir düzenleme gelir
Uykucu cnm moralini bozma.canım ev işinde cok kararsız kaldım
evdeki kıracı cok moralimi bozdu 40 dk gec kaldı bılerek kapıda bekledik.
ustune evin holunde yok işte ıkınız bırden eve gırmeyin vs falan dedi odalara sokmadı dogru durust kapıdan beri baktım içeri.diyo fotolardan gordunuz zaten,iyi de ev alıyoruz fotolardan mı alıcaz dedim, sizin hasta olma rıskınız varsa bize de sızden bulasma rıskı var dedim dogru durust ısık bıle acmadı ben dedim koridorun ısıgını acın dıye.zaten sinirlendıgım için gezemedim pek.3 ay kıra odememıs ev sahıbıyle tartısmıslar o da satmaya karar vermıs sımdı de 2 ay muhlet versınler dıyomus o da belırsız.bide ev ısınmıyor dedi arka odalar.
guzel bı gun olmadı yani. evin işciliğini vs begendık ama bu olumsuzluklardan ben ısınamadım
Sağolasınnnnnnnn turtacımmmmmmmmmOkullarini özleyen ortmenlerimiz, gözünüz aydin olsun diyorum o zaman
Cnm olsun özellikle sen ve ozrengin abla kaç kez dediniz gitmek istiyorum diye.karamelli_turta Ya cnm teşekkürler...Ogrenciler olmayacak ama olsun yine de arkadaşlar okul hele sınıfıma girip o anı yaşamak istiyorum özledim gerçekten
Bende dün biraz inceledim abla iyi indirimler var.Eki Görüntüle 2645274
Kızlar kataloğun diğer sayfalarında da güzel indirimli ürünler var haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?