- 28 Mart 2020
- 6.405
- 24.833
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.441
Sağol abla kardeşimin doğum günüydü.Afiyet olsun
Kuzucuğunun yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun
Gecen yil okula goturup getirirken de az ter dokmedim.Abla benim büyük oğlumda da ben çok tuhaftim, çok aşırı hareketliydi birşey olacak diye ödüm kopardi,uyurken hep nefesini dinlerdim.
Benim korku aslinda doğduktan sonra sarilik olduğunda dr bizi korkuttuğu için kalmıştı belki.
Allah'a havale ettim o dru
Uykucum ah uykucum,bekleyin bakalım ne olacak.
Oh afiyet olsun çok severim balıkBugün akşam menüm
Balık
Salata
Vişne kompostosu
Değişik canım gerçekten annemle konuşurum tam kapatacakken de tembihlerim bisey deme ha kimseye diyeAllah Allah gerçekten çok değişik bir ruh hali ne diyeceğimi şaşırdım
Benim 13 yıl oldu yanyana hic fotomuz yok düğün fotoları disinda.Mutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlar
Maalesef insanın dostundan çok düşmanı varDeğişik canım gerçekten annemle konuşurum tam kapatacakken de tembihlerim bisey deme ha kimseye diye
Altın geldiği yeri unutmaz derler ya hep.
Dusmandan tehlikelisi de, dost gorunen dusmanlar...Maalesef insanın dostundan çok düşmanı var
Nedirdir amaç nedir bilmem bir yuvanin bozulmasini sallantisini beklemek, ne kadar günah insanlarda arlanma da yok.Nefret ediyorum böyle meraklı, laf bekleyen, olay olsada konuşsak diye bekelyen insanlara.
Biz ev alırken annemi çok doldurusa getirdiler mesela, niye ona yakın gitmiyorum damat mi istemiyor. Benim işim gücüm burada annemin orada evler çok pahalı nasıl gideyim, mantıklı bakılmıyor. Hep laf pesindeler.
Evlendigimde de ilk yıllar hep boşanıp dönmemi beklediler.
Kiradayken iki sokak ara ile oturuduk ne birseyime faydalari dokundu ne arayıp sordular ama ne zaman annemle ortamda olsak hiç gelmiyorsun gitmiyorsun. Vaktim yok, sevmiyorum diye geciştirirdim. Yıllarca aynı binadayken kapınızı calmamişim fesatliginizdan, şimdi oturmaya mı geleceğim dedim en sonunda
Çoğu ile görüsmem zaten, kirk yılda bir aynı ortamda denk gelirsem merhaba merhaba.
Haklısın abla hayatta bazen karşılaşıyoruz değişik değişik nankörlüklerle dost arkadaş akraba eş ata evlat bildiklerimizden ....Dusmandan tehlikelisi de, dost gorunen dusmanlar...
3 yil once bir olay vesile oldu, canim dediklerimde varmis oyleleri...Sessizce uzaklastim. Hem hayatimdan, hem gonlumden sildim. Hazmi cok zor oldu ama. Derlerdi, konduramaz, korurdum onlari...Tam hazmetmis degilim. Evlerinde iyi hos, Allah'a yakin, bana uzak olsunlar.
Sabir...Su akar yolunu bulur.Haklısın abla hayatta bazen karşılaşıyoruz değişik değişik nankörlüklerle dost arkadaş akraba eş ata evlat bildiklerimizden ....
neyse her şer gibi görünene bir hayır gizlemiş Rabbim imtihan gereği bize düşen sabır
Insanlar çok tuhaf ne çok yüz vermeye geliyor nede kökten kurtulabiliyon ama ben gerçekten yanlızlığa alıştım şimdi ne kimse gelsin ne de çağırsın gideyim diye çok aktiftim bekarken bide turkiyedeyken burası böyle yaptı herhaldeBizim arka komşu geçen kv me beni ve çocukları sormuş
Turta ve çocukları hiç görmüyorum anneannedeler mi diye.
Kv hayir hepsi evde ama turta sadece izinli günlerinde çıkarıyor çocuklari hepsi evde virüsten dolayi demiş.
Amaç dedikodu diyor kv.
Acaba birşey mi var da çocuklarla anneme mi gittim onu öğrenmek.
Herkes ne meraklı.
bir haber öğrense sevinecek bazilari.
Benimde düğün dışında yok galibaBenim 13 yıl oldu yanyana hic fotomuz yok düğün fotoları disinda.
Biz birlikte çok foto cekiniriz.Benimde düğün dışında yok galiba
Gerci Asmine sormussun ama ben diller üzerine calisiyorum da cevaplayayim dedimAsmin çok merak ettiğim bir şeyi sorucamyurtdışında yaşayan türkler neden “konuştu” yerine “konuşdu”, yazıyor. Bu olay bu forumda hemen herkeste var gördüğüm kadarıyla, birine soracaktım sana kısmetmiş
bizim minnoş daha çok küçük kıskanıyorum ağzını burnunu herkesten
Gerçekten niye öyle bir beklentiye giriyorlar yani ellerine ne geçecekEvlendigimde de ilk yıllar hep boşanıp dönmemi beklediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?