Gecen yil okula goturup getirirken de az ter dokmedim.
Tek avantajim bana hic kiyamamasi. Korkularim belki sacma, mantiksiz oglum ama seni kaybetmekten cok korkuyorum ben. O yuzden elimi tutmasan da, ani hareketle kosma lutfen derdim. Usulca elimi tutardi kuzucugum...

Mutsuz zannediyorlar Canım Bnm çevremdekiler öyle en azından gozleride görmüyorlar ya beni gittikçe merak ediyorlar fukaralar her gün anneme soruyorlar
Benim 13 yıl oldu yanyana hic fotomuz yok düğün fotoları disinda.

Nefret ediyorum böyle meraklı, laf bekleyen, olay olsada konuşsak diye bekelyen insanlara.
Biz ev alırken annemi çok doldurusa getirdiler mesela, niye ona yakın gitmiyorum damat mi istemiyor. Benim işim gücüm burada annemin orada evler çok pahalı nasıl gideyim, mantıklı bakılmıyor. Hep laf pesindeler.
Evlendigimde de ilk yıllar hep boşanıp dönmemi beklediler.
Kiradayken iki sokak ara ile oturuduk ne birseyime faydalari dokundu ne arayıp sordular ama ne zaman annemle ortamda olsak hiç gelmiyorsun gitmiyorsun. Vaktim yok, sevmiyorum diye geciştirirdim. Yıllarca aynı binadayken kapınızı calmamişim fesatliginizdan, şimdi oturmaya mı geleceğim dedim en sonunda
Çoğu ile görüsmem zaten, kirk yılda bir aynı ortamda denk gelirsem merhaba merhaba.

Maalesef insanın dostundan çok düşmanı var
Dusmandan tehlikelisi de, dost gorunen dusmanlar...
3 yil once bir olay vesile oldu da gordum, canim dediklerimde varmis oyleleri...Sessizce uzaklastim. Hem hayatimdan, hem gonlumden sildim. Hazmi cok zor oldu ama. Derlerdi, konduramaz, korurdum onlari...Tam hazmetmis degilim. Evlerinde iyi hos, Allah'a yakin, bana uzak olsunlar.

Nedirdir amaç nedir bilmem bir yuvanin bozulmasini sallantisini beklemek, ne kadar günah insanlarda arlanma da yok.
He ben çocuklarla annemde kalsam ona ne değil mi? Sirf beni görmemiş ya 2aydir, soruyor.
Eşimle aram bozuk olsa meselâ, üstüne mutlu olacak insanlar var ne kötü.
Nerede yapicilik ne zaman bu kadar fesat olmuş bazilari.

Haklısın abla hayatta bazen karşılaşıyoruz değişik değişik nankörlüklerle dost arkadaş akraba eş ata evlat bildiklerimizden ....
neyse her şer gibi görünene bir hayır gizlemiş Rabbim imtihan gereği bize düşen sabır

Sabir...Su akar yolunu bulur.

Insanlar çok tuhaf ne çok yüz vermeye geliyor nede kökten kurtulabiliyon ama ben gerçekten yanlızlığa alıştım şimdi ne kimse gelsin ne de çağırsın gideyim diye çok aktiftim bekarken bide turkiyedeyken burası böyle yaptı herhalde

Gerci Asmine sormussun ama ben diller üzerine calisiyorum da cevaplayayim dedim iki dil arasindaki etkiden dolayi. Crosslinguistic influence diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…