- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.961
Ben artık hergun ne yapacagimi şaşırıyorum utanmasam hergun patates yapıp koycam en kolayi patates cünkü ama utanıyorumAkşam yemeği için dusunduklerim
Biri yapsa
Hazirlasa
sofraya koysa
Ben yesem
Yemek yapmayı çok seviyorumAkşam yemeği için dusunduklerim
Biri yapsa
Hazirlasa
sofraya koysa
Ben yesem
Ben de dün tavuk pirzolaları bazlama tavasında yaptım çok güzel oldu mangal tadında oğlanlar bayıldılarHava çok sıcak, kalktigim gibi mutfağa kosup ocağa yemeği attım. İlerleyen saatlerde hiç yapamam.
Kıymalı patlıcan yemeği pişiyor. Bu öğlen olur eşime.
Akşam için tavuk sosladim. Tost makinasında yaparım.
Çorba ve sarma var.
Çarşambaya kadar yeter bunlar.
Offff ne pişirsem derdi fena.Ben artık hergun ne yapacagimi şaşırıyorum utanmasam hergun patates yapıp koycam en kolayi patates cünkü ama utanıyorum
Sunum kısmını ben de çok severim.Yemek yapmayı çok seviyorum
Kararında yemeyi ve sunum yapmayı çok ama çok seviyorum
Aklımda onlarca menü var
Ben sorsam sen bilirsin fazla acta değilim et dedin bende bugün yapayımOffff ne pişirsem derdi fena.
Yemeğin adı olunca iyi kötü pişirip ortaya çıkartıyorum da ne yapacağımı bilemeyince düşün dur.
Eşime sorarım ne yapayım diye,cevap fikstir etli birşey olsun yerim.
Hem sağlıklı hem ikimizin sevdiği şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bu arada çok sıcak, mutfak hamam gibi oluyor.
Ben kendim patatesi çok yememeye çalışıyorum yoksa yaparım, ne utanicam
Nimet işte misss gibi
Öyle şey mi olur canım elinizde tapu ve ondaki hisse bedeli belli olduktan sonra nasıl eşit paylaşım talebi olsunkiKızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Zaten kişiler bunu kabul etmiyorlar. Akıllarınca bizden yarı fiyatına alıp 3katı başkasına satacaklarÖyle şey mi olur canım elinizde tapu ve ondaki hisse bedeli belli olduktan sonra nasıl eşit paylaşım talebi olsunki
En yakın notere git durumu anlat sana yol göstersinler
Malın satışından sonra tapudaki hisse bedeli doğrultusunda paylaşım yapılacağı şeklinde bir sözleşme filan yapılabilir mi noterden bunları öğrenmeye bak derim
O zaman bir avukatla konuş nasıl bir yol izlemen gerektiğiniZaten kişiler bunu kabul etmiyorlar. Akıllarınca bizden yarı fiyatına alıp 3katı başkasına satacaklar
Baya karışık bi durumdayım anlaşılan.
Tam tersine abla bence harikasınKizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...
Maşallah. Evlatlarınız torununuz çok şanslı arkalarında dağ gibi duran anneleri babaları annane dedeleri varKizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?