- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.001
bizim yemekhane de ben kullanmıyorum da karsısı be yani bos sekılde oturuyolarmıs canım, cay ocagı da cay dagıtmıyor ama demlıyorlar ısteyen alıyorBen de bugün kumbaraya 50 TL attım.
Şirkette yemek yemedim parasını aldım onu da ekledim.
Offf şimdi aklımdaki düşünce, çalışmaya geri dönünce yemekhane açılacak ama ben bir sure evden mi götürsem mi diyorum.
Çay saatine bile kısıtlama getiriyorlar, temas olmasın diye servis sayısını dusurecekler, biz mutfak ve cayocagini kullanmayacağız.
temizliğe normalde de dikkat eder yönetim ama ben de pimpirikliyim bilemedim.
İşe dönenler nasıl yapıyor
Benim işim evraklarla o korkutuyor beni aslında.K kahvemsi mutluluk
İşe giderken normal ama çıkarken dezenfektana batıp çıkıyoruz. İçeride zaten sürekli koruyucu kıyafetlerleyiz. Gerisi de Allaha emanet. Rahat ol sen önlemini aldıktan sonra bişey olmaz inşallah.
Kurtlu gibi duramadık yerimizde ikeaya gittik. Bir iki acil bişey vardı alıp çıktık hemen. Ne güzel her şeyi elliyormuşum ya ben, çok özlüyorum o günleri
Ben sanırım evden götürüp masamda yerim.bizim yemekhane de ben kullanmıyorum da karsısı be yani bos sekılde oturuyolarmıs canım, cay ocagı da cay dagıtmıyor ama demlıyorlar ısteyen alıyor
Canim hadi hayırlısı olsun bakalimSelam kızlar,
Ancak oturdum. Toplantı çok uzun sürdü, dönüşümlü olarak çalışmaya başlayacağız.
Her departmandan iki kişi birer gün arayla şeklinde olacak.
Hazırlıklar ve önlemler için ciddi çalıştık bugün, alınacak ve yapılacaklari organize ettik. Atesolcere kadar düşünmüş patronlar, gereken önemi veriyorlar Allah'tan da biraz rahatım.
Yarın son hazirliklarin durumuna göre carsamba ilk ekip gelecek yetişmezse pazartesi.
Sağol turtisCanim hadi hayırlısı olsun bakalim
Sevinsek mi uzulsek mi bilmiyorum durumlar karışık.
Maalesef canim dediğin gibi.Sağol turtis
Kendimce şöyle bir yontem buldum.
Özel sektor çalışırsa parası olur, maaşı düşün.
Şu an için en iyi motive yöntemim bu
Biz korona günlerinde gün aşırı işe gittik. Şimdi de hergün gitmeye başladık. Dikkat etmek lazım sadece. Gerisi allahtan.İnsanoğlu ne garip diye düşündüm sonra.
İşe başlayalım maaş işlesin istiyordum ama niyeyse gerildim.
İnsanoğlu uçbes damla kan, binbir endişe
İkinci yarı başlıyor hakkımızda hayırlısı
Bizde yemekler kapalı kkutularda geliyor. Ama ben evden götürüyorum. Çay kahve karton bardakta alıyoruz. Çoğu zamanda bulunduğumuz yerde demliyoruz. Her sabah masa telefon vb şeyleri kendimiz de temizliyoruz. Eller çok yıkanıyor. Maskelere çok dikkat ediliyyor. Eldiven önce kullanın denildi.sonra elleri yıkayın denildi. Birbirimizin yanına maskesiz yaklaşmıyoruz. Yaklaşan olursa diğer kişi mutlaka uyarıyor. Biz alıştık zamanla böyle yaşamaya. Zaten masalarımızın arasında 1.5 2 metre mesafeli oturuyoruz. Dışardan geleni hemen içeri almıyoruz. Şerit gerdik kapıya da. Bugünlerde geçer birgün. Görmediğe döneriz. Sabredelim diyoruz.Ben de bugün kumbaraya 50 TL attım.
Şirkette yemek yemedim parasını aldım onu da ekledim.
Offf şimdi aklımdaki düşünce, çalışmaya geri dönünce yemekhane açılacak ama ben bir sure evden mi götürsem mi diyorum.
Çay saatine bile kısıtlama getiriyorlar, temas olmasın diye servis sayısını dusurecekler, biz mutfak ve cayocagini kullanmayacağız.
temizliğe normalde de dikkat eder yönetim ama ben de pimpirikliyim bilemedim.
İşe dönenler nasıl yapıyor
Amin inşallahBiz korona günlerinde gün aşırı işe gittik. Şimdi de hergün gitmeye başladık. Dikkat etmek lazım sadece. Gerisi allahtan.
Bizde yemekler kapalı kkutularda geliyor. Ama ben evden götürüyorum. Çay kahve karton bardakta alıyoruz. Çoğu zamanda bulunduğumuz yerde demliyoruz. Her sabah masa telefon vb şeyleri kendimiz de temizliyoruz. Eller çok yıkanıyor. Maskelere çok dikkat ediliyyor. Eldiven önce kullanın denildi.sonra elleri yıkayın denildi. Birbirimizin yanına maskesiz yaklaşmıyoruz. Yaklaşan olursa diğer kişi mutlaka uyarıyor. Biz alıştık zamanla böyle yaşamaya. Zaten masalarımızın arasında 1.5 2 metre mesafeli oturuyoruz. Dışardan geleni hemen içeri almıyoruz. Şerit gerdik kapıya da. Bugünlerde geçer birgün. Görmediğe döneriz. Sabredelim diyoruz.
Tabi ki bolusecek. Ben cocuklarima harcadigim her kurusu yazan insanim. Birinin hakkini birine gecirmemeye azami dikkat ederim. Torunlar da oyle olur.bereketli olsun abla cok guzel dusunmussun bisey merak ettım sımdı bu bırıktırdıklerini buyuyunce verıceksın anladıgım kadarıyla o arada baska torunlar olursa torun hesabı bölüşücek mi yoksa ilk torunun mu
Ah ah eşim de aylarca baktı, bütçemiz kısıtlıydı böyle olunca daha zor. Nihayet bişey bulduk kaporasını ödedik haftaya alıcaz. İnşallah size de gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir araç denk gelir.Eşim güya araba bakıyor. Beynimi yedi kaç aydır. Şöyle yapsak böyle yapsak. Fiyatlar da roket hızıyla artıyor. Ne olacak bu işin sonu bilmem.. Bir şey sahibi olmak çok zor..
sonunda sende benim gibi oldunSunum kısmını ben de çok severim.
Hatta en sevdiğim
Genel olarak mutfağı sevmiyorum ben, ezelden beridir böyle.
Sağlıklı yaşam durumu olmasa hiç girmeyebilirim
Eşim yapar ama çok kalorili cizzzz.
Bir de sıkıldım sanırım evde,
3 aydır her gün yemek yap
İşimi özlemiş olabilirim
zeytin yagi cabuk yanar diye biliyordum ben, onun icin yemeklere kullanmiyorumGünaydın bayanlarbende burdan sizden indirimi duyup torku tereyağ almıştım sabah buzluğa baktım bitirmişiz yumurtaları tereyağı ile yapıyorum ben hep porsiyonlara ayırıp buzluğa atmıştım☺Salatalarımı ve sebze yemeklerimi hep zeytinyağı ile yaparım oda eşimin tarafından gelir zeytin ağaçları var kendileri çektiriyor doğal yiyoruz ayçiçek yağı sadece kızartmalara, kek vs. kullanılıyor birde et yemeklerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?