Şirkete gitmisken kasap alışverişi yaptım, dönüşte de manava uğradım.
Evdeki kalan işleri esim halletmiş, ben bir telefon ile çıkınca kaldı tabi öylece.
Hic sevmem böyle şeyleri de, sabah erkenden patronlar gitmiş konuşmuş finans ve muhasebe olmadan birşey yapmayalım, yasal durumlar sıkıntı olmasın diye beni ve finans müdürü arkadasi aramişlar.
Ben erken kalktigim için sıkıntı olmadı da çocuk eşini bebesini organize etti, geldi beni aldı bir suru gerildi.
Ve günün en önemli şeyi bir sürü kitap getirdim.
Yeni liste de yaptık eklemek istedikleriniz varsa ekleyip siparis verin dedi.
Biraz bakayım yenilerde ne var

Selam kızlar
Coğ yoğundum bugun coğ
Eve gelince bir patlıcan güveç koydum ocağa çocuklara makarna.
Salata yaptım birde
Evi toparla süpür lavabo wc temizliği çamaşır at çıkar bulaşık yika yerlestir. Ne ara akşam oldu.
Sonra benimki çocukları aldı bahçeye mangala gittiler anasigile. Bende yurusumu yaptım yemekler yarına kaldi çok mesudum
Kumbaraya 20 tl attım maaşa 1 hafta var ve cüzdanımda 20tll kaldı

Ben de bugün kumbaraya 50 TL attım.
Şirkette yemek yemedim parasını aldım onu da ekledim.
Offf şimdi aklımdaki düşünce, çalışmaya geri dönünce yemekhane açılacak ama ben bir sure evden mi götürsem mi diyorum.
Çay saatine bile kısıtlama getiriyorlar, temas olmasın diye servis sayısını dusurecekler, biz mutfak ve cayocagini kullanmayacağız.
temizliğe normalde de dikkat eder yönetim ama ben de pimpirikliyim bilemedim.
İşe dönenler nasıl yapıyor

Merhaba kizlar baktim hava guzel bugun evde ne bulduysam yikadim..Kurutttum katladım
Utulenecekleri ayirdim yarin onları yapacagim..
Sabah sporunu az yapmıştım bir halsizlik olmuştu.
Akşam üzeri taktım maske eldiven aletlerde birazcık çalıştım...
Dondurucudan köfte çıkardım çorba da vardi salatayla menü tamamlandı.

K kahvemsi mutluluk

İşe giderken normal ama çıkarken dezenfektana batıp çıkıyoruz. İçeride zaten sürekli koruyucu kıyafetlerleyiz. Gerisi de Allaha emanet. Rahat ol sen önlemini aldıktan sonra bişey olmaz inşallah.

Kurtlu gibi duramadık yerimizde ikeaya gittik. Bir iki acil bişey vardı alıp çıktık hemen. Ne güzel her şeyi elliyormuşum ya ben, çok özlüyorum o günleri

bizim yemekhane de ben kullanmıyorum da karsısı be yani bos sekılde oturuyolarmıs canım, cay ocagı da cay dagıtmıyor ama demlıyorlar ısteyen alıyor

Benim işim evraklarla o korkutuyor beni aslında.
İşyeri alabileceği tüm önlemleri üst düzey alıyor, benim pudrasız lateks eldivenime kadar düşünmüşler ama 3 aydır evde olan birinin bir anda ise dönecek olması hissi biraz garip.
Artık hepimiz Allah'a emanet, kendi onlemimizi alıp işimize bakacagiz.
Bu arada Ikea benim gezmekten en keyif aldığım magazadir

bizim yemekhane de ben kullanmıyorum da karsısı be yani bos sekılde oturuyolarmıs canım, cay ocagı da cay dagıtmıyor ama demlıyorlar ısteyen alıyor
Ben sanırım evden götürüp masamda yerim.
En azından düzen oturana kadar böyle yaparım, çay zaten şirkette içmem kahve makinası götürüp sıcak su kaynatir yeşil çay içerim.

Canim hadi hayırlısı olsun bakalim
Sevinsek mi uzulsek mi bilmiyorum durumlar karışık.

Biz korona günlerinde gün aşırı işe gittik. Şimdi de hergün gitmeye başladık. Dikkat etmek lazım sadece. Gerisi allahtan. Bizde yemekler kapalı kkutularda geliyor. Ama ben evden götürüyorum. Çay kahve karton bardakta alıyoruz. Çoğu zamanda bulunduğumuz yerde demliyoruz. Her sabah masa telefon vb şeyleri kendimiz de temizliyoruz. Eller çok yıkanıyor. Maskelere çok dikkat ediliyyor. Eldiven önce kullanın denildi.sonra elleri yıkayın denildi. Birbirimizin yanına maskesiz yaklaşmıyoruz. Yaklaşan olursa diğer kişi mutlaka uyarıyor. Biz alıştık zamanla böyle yaşamaya. Zaten masalarımızın arasında 1.5 2 metre mesafeli oturuyoruz. Dışardan geleni hemen içeri almıyoruz. Şerit gerdik kapıya da. Bugünlerde geçer birgün. Görmediğe döneriz. Sabredelim diyoruz.

Amin inşallah

Tabi ki bolusecek. Ben cocuklarima harcadigim her kurusu yazan insanim. Birinin hakkini birine gecirmemeye azami dikkat ederim. Torunlar da oyle olur.

Eşim güya araba bakıyor. Beynimi yedi kaç aydır. Şöyle yapsak böyle yapsak. Fiyatlar da roket hızıyla artıyor. Ne olacak bu işin sonu bilmem.. Bir şey sahibi olmak çok zor..
Ah ah eşim de aylarca baktı, bütçemiz kısıtlıydı böyle olunca daha zor. Nihayet bişey bulduk kaporasını ödedik haftaya alıcaz. İnşallah size de gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir araç denk gelir.

sonunda sende benim gibi oldun isi özledik

zeytin yagi cabuk yanar diye biliyordum ben, onun icin yemeklere kullanmiyorum bende deniyeyim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…