- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.494
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.021
Herseyde oyle...Allah'in hazinesi genis, istemeye devam.Ah ah eşim de aylarca baktı, bütçemiz kısıtlıydı böyle olunca daha zor. Nihayet bişey bulduk kaporasını ödedik haftaya alıcaz. İnşallah size de gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir araç denk gelir.
20 yıldan beridir evde en uzun kaldigim zaman, normal değil mi artiksonunda sende benim gibi oldunisi özledik
Burası da çok guzel abla.Kizlar oyle guzel yerlere gittik ki anlatamam...
Bize gosterilecek yeri emlakci satildi dedi. Sonra baska iki yer daha gosterdi. Imarli yerler...Biri bize cok buyuk geldi, digeri 1 donum yere cok ucuk bir fiyat soyledi...
Eve donduk, emlakci tekrar aradi. Satilan yerin alicisi son anda vazgecmis. Yarin gidip oraya bakacagiz. Nasip...
bide beni düsün, döndügümde 27 ay gecmis olacak20 yıldan beridir evde en uzun kaldigim zaman, normal değil mi artik
İşimi, duzenimi özledim gercekten
Burasi Uludag. Bursa 32 dereceydi, koy 18...Muhtesem manzaralar, muhtesem bir hava. Fiyatlar daha yuksek ama, nasip.Burası da çok guzel abla.
Bakalım nasipte hangisi var, hayırlısı olsun
Kahvemsim ne güzel bir sürpriz biz olsak sen hazirla ben hazirla iki dakkada atisirizGünaydın kızlar
Sabah eşim kaldırdı hadi kahvaltıya dışarı çıkıyoruz dedi
Piknik sepeti hazırlamış,parka ciktik.
Serin serin, kimse de yok.
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Sağol canimGünaydın kızlar
Dün araniza katılamadım biraz işlerim vardı eksikliklerimi tamamladım birazcık harcama oldu
33 euro harcayıp geldim sonra yemek yap çay iç uyumuşum
Bugün yemek derdim yok şükür
K kahvemsi mutluluk canım hayırlı olsun iş günün dikkat et inşallah bisey olmaz
Bizim evde kahvaltı eşim beye aitKahvemsim ne güzel bir sürpriz biz olsak sen hazirla ben hazirla iki dakkada atisiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?