- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #60.981
Böyle durumlarda eğer karşı taraf birleşip alıcam diyorsa, mahkeme açmaları gerekiyor.Satmak istemediğinizi belirtirsiniz.Eğer mahkeme satışa karar verirse ihaleye çıkar mal, ihaleye herkes katılabilir ve açık artırmada kimde kalırsa o alır.Sizde hisseniz oranında para alırsınız.Kızlar başım akrabalarla dertte. Akıl akıldan üstündür. Şu işe bir yorum yapın lütfen. Babadan miras var. Bu mirasa göre tapudaki payımız yüksek. Ama miras ortakları yerin satılmasını istiyor. Satmayı kabul ettik. Fakat tapudaki pay oranında para vermek istemiyorlar ve herkes eşit para alsın istiyorlar. Ve size dava açar yeri alırız. Siz alacağınız kadar parayı da alamazsınız diyorlar. Bu iş nasıl çözülür. Böyle birşey başına gelen var mı?
Söylememen iyi olmuş.Belki ilerde torun sayısı artar, birikimleri paylaştırman gerekirKizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...
Babanızın hissesi nasıl artmış?satışla aldılarsa satış bedeli vs ispatlayacağınız bir evrak varmı elinizde?belkide bir avukatla görüşmeniz daha doğru olabilir.Baya karışık bi durumdayım anlaşılan.
Bizde şuan onu araştırıyoruzBabanızın hissesi nasıl artmış?satışla aldılarsa satış bedeli vs ispatlayacağınız bir evrak varmı elinizde?belkide bir avukatla görüşmeniz daha doğru olabilir.
Yaa. Hayırlısı olsun.çok güzel yerdi.nasip herşeyIkindiden sonra dag koylerinden birine gidecegiz. Yer almak nasip degilse, bunca gezdigimiz yanimiza kâr kalir...
(meyve bahcesini satmaktan vazgecmisler.)
Gidecegimiz yer de uludag eteklerinde, cok guzel de nasip iste...Yaa. Hayırlısı olsun.çok güzel yerdi.nasip herşey
Hayırlısı olsun.Gidecegimiz yer de uludag eteklerinde, cok guzel de nasip iste...
Hayırlısı neyse o olsun ablaIkindiden sonra dag koylerinden birine gidecegiz. Yer almak nasip degilse, bunca gezdigimiz yanimiza kâr kalir...
Amin insaallah...Hayırlısı neyse o olsun abla
Hayirlisi demek lazim. Daha güzeli olsun insallah.Ikindiden sonra dag koylerinden birine gidecegiz. Yer almak nasip degilse, bunca gezdigimiz yanimiza kâr kalir...
bereketli olsun abla cok guzel dusunmussun bisey merak ettım sımdı bu bırıktırdıklerini buyuyunce verıceksın anladıgım kadarıyla o arada baska torunlar olursa torun hesabı bölüşücek mi yoksa ilk torunun muKizim ve damadim sahsima olan borclarinin 1000$ ini daha verdiler. Uzerine katip, 2490 'dan 3 cumhuriyet altini aldirdim esime...
Torunum icin altinlar ama, anasi babasi belki gevser diye bu detayi soylemedim onlara. Kuzumun egitim, gelecek parasi insaallah. Cok fenayim di mi...
Olmadıysa vardır bir hayır.Daha iyilerini alırsınız inşallahAmin insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?