Böyle durumlarda eğer karşı taraf birleşip alıcam diyorsa, mahkeme açmaları gerekiyor.Satmak istemediğinizi belirtirsiniz.Eğer mahkeme satışa karar verirse ihaleye çıkar mal, ihaleye herkes katılabilir ve açık artırmada kimde kalırsa o alır.Sizde hisseniz oranında para alırsınız.

Son düzenleme:
Söylememen iyi olmuş.Belki ilerde torun sayısı artar, birikimleri paylaştırman gerekir Şimdiden dediğin gibi insanların kafasında öyle bir algı oluşturmaman iyi olmuş

bereketli olsun abla cok guzel dusunmussun bisey merak ettım sımdı bu bırıktırdıklerini buyuyunce verıceksın anladıgım kadarıyla o arada baska torunlar olursa torun hesabı bölüşücek mi yoksa ilk torunun mu

Selam kızlar,
Ancak oturdum. Toplantı çok uzun sürdü, dönüşümlü olarak çalışmaya başlayacağız.
Her departmandan iki kişi birer gün arayla şeklinde olacak.
Hazırlıklar ve önlemler için ciddi çalıştık bugün, alınacak ve yapılacaklari organize ettik. Atesolcere kadar düşünmüş patronlar, gereken önemi veriyorlar Allah'tan da biraz rahatım.
Yarın son hazirliklarin durumuna göre carsamba ilk ekip gelecek yetişmezse pazartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…