Kargo gelene kadar bayatlar, bana yakın biri lazım. Sen de olmadın, teşekkürler
Aynı fikirdeyim. Kafamızı sokacak bir evimiz olsun gerisi zaten olur.
Ne ödediğimiz belli ve sonunda bize ait olacak bir ev var.

Kargo gelene kadar bayatlar, bana yakın biri lazım. Sen de olmadın, teşekkürler
Aynı fikirdeyim. Kafamızı sokacak bir evimiz olsun gerisi zaten olur.
Ne ödediğimiz belli ve sonunda bize ait olacak bir ev var.
Ay çok şükür gerçekten su an borcsuzum ve evim kendi arabam var ne kadar şükretsem az
3 5 yıl birikim yapıp bu evi satıp daha iyi bi yere geçesim var hayırlısı belki de tek basima geçerim

Kahvesi ben Amin Maalof’u tesadüfen bir arkadaşta keşfettim.. Arkasını okuyunca ilgimi cekti sonra ilk sayfayı açtim sonra da bırakamadım mutlaka bak..
Alamut Kalesi ‘nı okıdun mu?

Kahvesi ben Amin Maalof’u tesadüfen bir arkadaşta keşfettim.. Arkasını okuyunca ilgimi cekti sonra ilk sayfayı açtim sonra da bırakamadım mutlaka bak..
Benimde aklımda olsun sağol canim

Henüz okumadım ama şirketteki kitaplıkta vardi sanki.
Onu da aldım o zaman listeye

Evimize 4 asgari ucret girerdi, biz tek asgari ucret giriyor gibi yasadik. Ona gore evlerde oturduk, ona gore gezip tozduk, ona gore esya edindik, ona gore kiyafet aldik.
Allah rahmet eylesin babacigim, cocuklariniz kucukken ne yaptiniz yaptiniz, sonra coook zor derdi bize. Dinledik... :)
Ne kadar gelirse o kadar harcayan, bir daha mi genc olacagiz diyenler azinliktaydi o zamanlar. Cunku topluma tuketim degil, uretim ve tasarruf pompalaniyordu...
O azinlikta olanlar maalesef simdi dardalar, zordalar.
Bu kadar sanal da olsa rahatligin icinde, genclere bir seyler anlatabilmek cok zor.

Hic uzaga gitmiyorum. Benim gelinim evde, calismiyor. Meslegi oldugu halde evde. Yillar gelip gececek. Bugun rahatiz ama, yarin n'olacagimiz belli mi? Bolumunu sevmeden okumus. Hangi bolumu istiyorsan gir yeniden oku. Sonuna kadar destek veririm. Sabah okul, sinavlar vs gozunde buyuyormus. E o zaman otur, kocanin eline bak, ama sikayet etme...

Bizim devrimiz gecmis.

Şimdi şimdi kitap kokusu sevenler bana kızacak ama ben kındle kullanıyorum isterseniz listemden yazayım.. Eşim toplu kitap alacagımıbildigi için 9 Yıl önce d.günümde ilk kındle mi alıp tüm sevdiğim yazarların kitaplarını yüklemişti... cooook bozulmuştum ama sevinmiş gibi yapmiştim... geçen yıl yıne dgünümde yeni çıkanlardan almiş coook sevindim. Isıksız ortamda da okunabiliyor...on yargimi kırdı.. çok severek kullanıyorum...

Ben sayfaları cevirerek, o kağıt kokusunu hissederek okumayı seviyorum.
Ama e-kitaba karşı değilim. Okuyup Çok begendiklerimi kaydediyorum.
Yaz dönemi şirkette boslugumuz çok olurdu.
O zaman indirip okurdum.
Bazı kitaplar pcde var, arada belli bolumleri açar tekrar okurum.

Ben milyoner olsam da şu an ki mütevazi yaşam felsefemden ödün vermem ,veremem.
Her yaşımda içimde bir kontrol mekanizması har vurup harman savunmadan yaşadım
Çocukken de lise ve üniversite yıllarımda da
Evlendiğimde de...
Artık benim huyum olmuş böyle yaşamak
Bu şekilde yaşamanın çok faydasını gördüm.

selamlar;

tapuyu elime almadan yazmak istememiştim, o iş pazartesiye kaldı. inşallah bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü bir evimiz oluyor.

ev alacak durumda olmamamıza rağmen kredilerin bu kadar avantajlı olması sayesinde hiç beklemediğim bir zamanda gerçekleşiyor olması ayrıca sevindirici.
para biriktirerek ev almak memur maaşıyla çok zor. evet hayat müşterek, eşimin çok borcunu ödedim, "bu borç senin, sen öde, evi de geçindir, benim ev geçindirmek gibi bir sorumluluğum yok" demedim. deseydim şimdiye kadar bir evim illaki olurdu ama çocuğum babasıyla o evde yaşayamazdı. eşimin iyi niyetinden şüphem yok.

hayat müşterek dedik, temizlik konusunda da yemek konusunda da her şey ortak.

kitaplardan da bahsetmişsiniz. okuduklarım ilginizi çeker mi bilmem.

ikigai kitapları gerçekten yol gösterici, motive edici, tavsiye ederim. kişisel gelişim.
çocuklukta ihmalin izi serisini öneririm. çocuklarla değil, çocukluğunuzla ilgili sarsıcı bir seri. roman değil.
vücudunuz hayır diyorsa- bu da duygusal stresin psikosomatik yansımalarına ilişkin bir kitap, bölümlerin içinde kısa hastalık hikayeleri ile ilerliyor.

bu arada K kahvemsi mutluluk ve karamelli_turta ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir kitap m.s 2150 mutlaka okuyun. sürükleyici ve spiritüel. nette pdf si de mevcut.

son iki yıldır daha çok kişisel gelişim, psikoloji ve çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplar okuyorum. ilginizi çeken bir alan varsa aöfe kaydolmanızı kesinlikle öneririm. ordan da aşçılık okuyorum, mutfak sevdiğim bir yer değil ama öğrenmek istedim.

Geleceği her zaman düşünmek gerekir ama biraz da varken yaşamak gerekiyor
Bir daha bu ömür olmayacak.
Benim eski ev sahibi iki binası vardı, 10 daireden kira alırdı.
Yedi yıl aynı kıyafetleri giydi, pazara toplanmaya yakin gider, hep altın alirdi.
oğulları nasılsa anamız babamız yapmış, var diye en luks yerlerde yaşıyor, yiyor geziyor.

Kendi adıma evin borcunu bitirip, emekliliği rahat geçirecek bir birikim de yaparsam keyfime bakarım artık. Sürekli sık, biriktir de kefenin cebi yok.
Geride bırakacak çoluğum çocuğum da yok.
Olsa bile yine bir ev bırakır, düzgün eğitim almasını sağlar gerisini kendi çabasına bırakırdım.
Herşey hazır olunca da kıymet bilinmiyor.

Kendine birşeyler katan, sürekli geliştiren insanlara hep ayrı bir saygı duyarım
Çocuklukta ihmalin iz serisini bu hafta şirkete sipariş ettik. Elimdeki bitince sıraya alayım o zaman.
Eviniz hayırlı olsun, ödemeler çabucak bitsin.

Farkli bir sey soylemiyoruz.

Eviniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…