- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.601
Farklılıklar bir zenginliktir aslında görüp anlamaya çalışıp kıymetini bileneHer insanın hayat tarzı ve hayata bakışı farklı bu grupta da bunu sık sık görüyoruz
Herkese kendi hayatında başarılar diyip susuyorum
Yaş kaç planlı ?onu okuduğumda lise sondaydım. yaşım da ortaya çıktı nihayet :))) o zamanlar o kitap bestseller listesinin tepelerinde epey gezindi. sonradan iki kere daha okudum, ama kitap elimde yok, birine okusun diye vermişim getirmemiş demek ki. öğretmenler gününde bir arkadaşıma alıp hediye etmiştim. kitabın ayrı bir yeri var bende.
Varyemez teşekkür ederim.
Farklılıklar bir zenginliktir aslında görüp anlamaya çalışıp kıymetini bilene
Her insanın hayat tarzı ve hayata bakışı farklı bu grupta da bunu sık sık görüyoruz
Herkese kendi hayatında başarılar diyip susuyorum
Hayat 40indan sonra başlarYaş kaç planlı ?
Okunan kitap sıkıcı geliyorsa da uzadıkça uzuyor kitapBiz oglimla Sabah kalkar kakmaz bahçeye gittik.. Benim cennetimeOrdayken arkadaş kahvaltıya gelin diye, nizde ıspanak, pipirim, kabak, nane ve yeşil soğan toplayıp kahvaltıya gittik.. Bugün kendime kitap günü yapacaktım yemekten sonra artık..
Kitaplardan da bahsetmişsiniz , ben su an Dostoyevski’nin Budala okuyorum ama istikrarsız okuduğum için sıkıldim artık bitirmek istiyorum.. Amin Maalofu’un kıtapları çok ilgimi cekıyor, biter bitmez başlarım bitayesine ama hangisi olur bilmiyorum henüz
Ay ne fenasin wittBenimkiler sebze sevmez
Kabak ıspanak pırasa yıllardır pişirmem
Evdekiyle gerektiği yerde soru sorarsa yada biseyler gelecekse iletişim kuruyorum. Onun dışında yüzüne bile bakmıyorum. Anlamazlıktan geliyor gayet normal sürdürüyor hayatını.
Geçen bilerek kabak yaptım. Gicikligina
Çok güzel olmus ben böyle kabak yemedim dedi
Oyu ozaman hafta bir yersiniz dedim suratı gormeliydiniz
Herkesi ayni kefeye koymamakla birlikte hayat için geleceği için direnen çabalayan kadınlarımız da cok sayida,Evimize 4 asgari ucret girerdi, biz tek asgari ucret giriyor gibi yasadik. Ona gore evlerde oturduk, ona gore gezip tozduk, ona gore esya edindik, ona gore kiyafet aldik.
Allah rahmet eylesin babacigim, cocuklariniz kucukken ne yaptiniz yaptiniz, sonra coook zor derdi bize. Dinledik... :)
Ne kadar gelirse o kadar harcayan, bir daha mi genc olacagiz diyenler azinliktaydi o zamanlar. Cunku topluma tuketim degil, uretim ve tasarruf pompalaniyordu...
O azinlikta olanlar maalesef simdi dardalar, zordalar.
Bu kadar sanal da olsa rahatligin icinde, genclere bir seyler anlatabilmek cok zor.
Hic uzaga gitmiyorum. Benim gelinim evde, calismiyor. Meslegi oldugu halde evde. Yillar gelip gececek. Bugun rahatiz ama, yarin n'olacagimiz belli mi? Bolumunu sevmeden okumus. Hangi bolumu istiyorsan gir yeniden oku. Sonuna kadar destek veririm. Sabah okul, sinavlar vs gozunde buyuyormus. E o zaman otur, kocanin eline bak, ama sikayet etme...
Bizim devrimiz gecmis.
Hayirli olsun planli herşey dilediğiniz gibi olsun umarım.selamlar;
tapuyu elime almadan yazmak istememiştim, o iş pazartesiye kaldı. inşallah bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü bir evimiz oluyor.
ev alacak durumda olmamamıza rağmen kredilerin bu kadar avantajlı olması sayesinde hiç beklemediğim bir zamanda gerçekleşiyor olması ayrıca sevindirici.
para biriktirerek ev almak memur maaşıyla çok zor. evet hayat müşterek, eşimin çok borcunu ödedim, "bu borç senin, sen öde, evi de geçindir, benim ev geçindirmek gibi bir sorumluluğum yok" demedim. deseydim şimdiye kadar bir evim illaki olurdu ama çocuğum babasıyla o evde yaşayamazdı. eşimin iyi niyetinden şüphem yok.
hayat müşterek dedik, temizlik konusunda da yemek konusunda da her şey ortak.
kitaplardan da bahsetmişsiniz. okuduklarım ilginizi çeker mi bilmem.
ikigai kitapları gerçekten yol gösterici, motive edici, tavsiye ederim. kişisel gelişim.
çocuklukta ihmalin izi serisini öneririm. çocuklarla değil, çocukluğunuzla ilgili sarsıcı bir seri. roman değil.
vücudunuz hayır diyorsa- bu da duygusal stresin psikosomatik yansımalarına ilişkin bir kitap, bölümlerin içinde kısa hastalık hikayeleri ile ilerliyor.
bu arada K kahvemsi mutluluk vekaramelli_turta ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir kitap m.s 2150 mutlaka okuyun. sürükleyici ve spiritüel. nette pdf si de mevcut.
son iki yıldır daha çok kişisel gelişim, psikoloji ve çocuk yetiştirme ile ilgili kitaplar okuyorum. ilginizi çeken bir alan varsa aöfe kaydolmanızı kesinlikle öneririm. ordan da aşçılık okuyorum, mutfak sevdiğim bir yer değil ama öğrenmek istedim.
+1 mılyon.Geleceği her zaman düşünmek gerekir ama biraz da varken yaşamak gerekiyor
Bir daha bu ömür olmayacak.
Benim eski ev sahibi iki binası vardı, 10 daireden kira alırdı.
Yedi yıl aynı kıyafetleri giydi, pazara toplanmaya yakin gider, hep altın alirdi.
oğulları nasılsa anamız babamız yapmış, var diye en luks yerlerde yaşıyor, yiyor geziyor.
Kendi adıma evin borcunu bitirip, emekliliği rahat geçirecek bir birikim de yaparsam keyfime bakarım artık. Sürekli sık, biriktir de kefenin cebi yok.
Geride bırakacak çoluğum çocuğum da yok.
Olsa bile yine bir ev bırakır, düzgün eğitim almasını sağlar gerisini kendi çabasına bırakırdım.
Herşey hazır olunca da kıymet bilinmiyor.
Bunu bizzat yasadik...Kızlar okuduğum şu metin hoşuma gitti
Eki Görüntüle 2648430
Ben önceki msjinda gelinin için yazdığın msja cvp olarak kadinlari örnek verdim abla.karamelli_turta kadiniyla, erkegiyle ureten toplumlar gucludur.
89 zorunlu gocunden sonra, Bulgaristan ekonomisi coktu. Neden? Ekonomiyi ayakta tutan uretken Turk nufustu.
Konulara kisisel cerceveden bakmiyorum, toplumsal cerceveden bakmaya calisiyorum...
Nasipte yoksa istediğin kadar çalış, çabalaKızlar okuduğum şu metin hoşuma gitti
Eki Görüntüle 2648430
Aaaa ben evdeyken yufka acmak ve ekmek konusunda çok geliştirdim kendimiben daha yufka açmayı, turşu kurmayı bilmiyorum, demek ki yeterince yaşlanmamışım.bakış açım bu ayrıca hala dil öğrenmem lazım, alanı takip etmem lazım ohoo
30 oldugumda çok zoruma gitmişti
Sen böyle yazinca bende kendim için o hoo çektimben daha yufka açmayı, turşu kurmayı bilmiyorum, demek ki yeterince yaşlanmamışım.bakış açım bu ayrıca hala dil öğrenmem lazım, alanı takip etmem lazım ohoo
Her yasin kendi guzelligi var.
Abla aynı fikirdeyimkaramelli_turta kadiniyla, erkegiyle ureten toplumlar gucludur.
89 zorunlu gocunden sonra, Bulgaristan ekonomisi coktu. Neden? Ekonomiyi ayakta tutan uretken Turk nufustu.
Konulara kisisel cerceveden bakmiyorum, toplumsal cerceveden bakmaya calisiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?