P planli m.s. 2150 için ayrıca teşekkür ederim, forumlarda da çok tavsiye edilmiş, okumalıyım.

onu okuduğumda lise sondaydım. yaşım da ortaya çıktı nihayet :))) o zamanlar o kitap bestseller listesinin tepelerinde epey gezindi. sonradan iki kere daha okudum, ama kitap elimde yok, birine okusun diye vermişim getirmemiş demek ki. öğretmenler gününde bir arkadaşıma alıp hediye etmiştim. kitabın ayrı bir yeri var bende.

Varyemez teşekkür ederim.

Her insanın hayat tarzı ve hayata bakışı farklı bu grupta da bunu sık sık görüyoruz

Herkese kendi hayatında başarılar diyip susuyorum
Farklılıklar bir zenginliktir aslında görüp anlamaya çalışıp kıymetini bilene

Yaş kaç planlı ?

Farklılıklar bir zenginliktir aslında görüp anlamaya çalışıp kıymetini bilene

Olumsuz anlamda demedim ablacağım zaten bende. Kıymeti herkes bilir inşallah sadece kendi fikrinde ısrarcı olanlar her zaman kaybeder.

Buralarda yazma dürtümüz bile hep acaba ben başkalarından ne öğrenirimdir

Okunan kitap sıkıcı geliyorsa da uzadıkça uzuyor kitap
Maalif'u notlarima ekliyorum teşekkür ederim
Ay ne fenasin witt
Herkesi ayni kefeye koymamakla birlikte hayat için geleceği için direnen çabalayan kadınlarımız da cok sayida,
Çalışıp çalışmamak tabikiherkesin kendi tercihi.
Asla yadirgamam kimseyi ama evde kalmak bana göre değilmiş 1 haftadir resmen bosluktayim
Hayirli olsun planli herşey dilediğiniz gibi olsun umarım.
Önerin icin de teşekkür ederim
+1 mılyon.

Ben önceki msjinda gelinin için yazdığın msja cvp olarak kadinlari örnek verdim abla.

89 göçünde turkiyeye göç eden türkler çalışkan ve üretken oldukları için bulgaristan için büyük kayip, türkiye için büyük kazanç getirdi ✌
O yillarda çalışan kadin sayısı azdi turkiyede , zamanla arttı.

P planli kahretsin ben de dün kırt oldu . 35 Oldugımda resmen depresyona girmiştim yaşlanıyorum diye, sürekli aynadan kaz ayaklarima bakıyordum 40 hiiiç etkilemedi ama

ben daha yufka açmayı, turşu kurmayı bilmiyorum, demek ki yeterince yaşlanmamışım. bakış açım bu ayrıca hala dil öğrenmem lazım, alanı takip etmem lazım ohoo

ben daha yufka açmayı, turşu kurmayı bilmiyorum, demek ki yeterince yaşlanmamışım. bakış açım bu ayrıca hala dil öğrenmem lazım, alanı takip etmem lazım ohoo
Aaaa ben evdeyken yufka acmak ve ekmek konusunda çok geliştirdim kendimi
Şimdi ben nasil yani
36 yaşında yaslandım mi

P planli kahretsin ben de dün kırt oldu . 35 Oldugımda resmen depresyona girmiştim yaşlanıyorum diye, sürekli aynadan kaz ayaklarima bakıyordum 40 hiiiç etkilemedi ama
30 oldugumda çok zoruma gitmişti
35'im artik.
Sen böyle yazinca bende kendim için o hoo çektim

Her yasin kendi guzelligi var.
30 ile 50 arasi hizli, mucadele ile geciyor. 50'yle birlikte hayata da, kalbe de bir sukunet geliyor. 40-50 arasini cok sevmistim, 50 sonrasi da guzelmis...

Abla aynı fikirdeyim

Okulumdaki öğretmen arkadaşlardan 2 tanesiyle 3 kişilik mini bir grubumuz var watsapta

2 si de yaş olarak benden küçükler bayan olan 7 yaş erkek olan arkadaş ise 6 yaş

Arada hayata dair sohbet ederiz
Koronanın ilk çıktığı haftalarda işte dedik zurnanın zırt dediği yerdeyiz
Ülkece hatta dünyaca
Toprağı olan yine eker diler hayatını elinden geldiğince sürdürür
Ya hepten tüketici modda olanlar ne yapar gibisinden

Şimdi bayan arkadaş geçen gün bize tek katlı prefabrik ev modelleri atmış
Nasıl diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…