selamlar;

hayırlı olsun dilekleriniz için çok çok teşekkürler.

K kahvemsi mutluluk son iki senedir kimseye para pul vermiyorum. yeterince manipülasyona maruz kaldım. vicdanlı ve empatik biriysen, hemen keşfediyorlar. manipülasyona ajitasyona doydum.

iyi ki vermemişsin. taktiğin de çok güzel ayrıca.
kronikuykucu çok geçmiş olsun. şifa diliyorum.
T tatlu piyasalar kendine geldiğinde sen de gönlüne göre bir ev bulacaksın diye düşünüyorum.

Hangi sayfalar Varyemez
Az önce kızımla konuşuyorduk, ne kadar maaşla işe başlayabilirim, ne kadarlikevde oturabilirim
Vs...
Baba evinde kal burda iş bul mis gibi kazandığın sana kalsın diyemedimmmm
Bugün buldum
50 tl haftası
100 tl haftası isimler bu şekilde

Parasal durum
Param kıymetli
Para günlüğüm bir de bunlar var

Hangi sayfalar Varyemez
Az önce kızımla konuşuyorduk, ne kadar maaşla işe başlayabilirim, ne kadarlikevde oturabilirim
Vs...
Baba evinde kal burda iş bul mis gibi kazandığın sana kalsın diyemedimmmm
bence de deme canım
benım aılemin dısarda okutmaya maddı gucu olmadıgı için şehrim de okudum kötü mü oldu hayır ama dısarda okusam kendimi daha iyi gelıstırebılırdım belki cok daha ıyı bı unıversıtede okuyabılırdım
calısırken de aynı sekılde
cok sukur mezun oldum hemen ıse gırdım ama ıstedıgım ıse gırmedim mesela, hemen nası para kazanıp aıleme yardımcı olurumun derdıne dustum
Allah bin kere razı olsun aılemle gurur duyuyorum bu ysa getırdıler ama bunları yazmak ıstedım sana eger maddi gucunuz varsa ıstedıgı sekılde calıssın bence
oldugunuz yerde calıssın dıye yonlendırme
sımdı sana boyle dıyorum ama annelik içgüdüsü ben de ılerde kuzuma dıyebılırım o gunleri görürsek

Teşekkür ederim canım ,çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz, kızın parasına ihtiyacımız yok, çalıştığı kendine yetsin, kendini geliştirsin yeter ki,
Fazlaca bize güvenip kazanmadığı kadar harcama yapmasın düşüncesindeyim ..
Küçük de 2021 de girecek üniversite sınavına, sırada o var, harcama devam ediyor bizim için

bizimkilerde bana hani çalıssan yardımcı olsan vs asla demedıler canım ama ben kendimi öyle hıssedıyodum yıllardır emek verdıler e emekli maasıyla da gecınmek zor 800 tl maas alıyodum 300tl anneme verıyodum sene 2012

Bugün de çok yorulduk, her detaylı temizlikte bir dahakine bir hanim alalım diyip yine kendimizin yapması durumunu asamadik bir turlu
Yatak odasının camları ve perdeleri, balkon ve mutfak dolapları ile buzdolabi kaldı. Mutfak bir tür daha boyandiktan sonra detaylı temizleyeceğiz.
Ama ev tertemiz oldu, her yer misss gibi kimyasal kokuyor, en sevdiğim
Evde güllaç yapraklarim varmış süt isittim işe dönmeden önce kendime ödül olsun

Asmin hayirlisi olsun canım
Böyle insanlar da var işte.
Kahvaltiya da borçla gidiliyorsa demek.

T tatlu bekliyoruz cnm ev haberini.
Kahvemsi doğru diyor aldik da kurtuldunuz mu, günde 2 kez ev sohbeti yapiyoruz illâ
kronikuykucu geçmiş olsun canım.

Canim har8kasin 3 gün neler yaptin ben kaçırdım sanirim
Spor yapmama rağmen yemeği abarttigim için kilo veremiyordum. Ben de 3 günde 3 kg diyeti yaptım. Haftaya bir kez daha bir günlük yapacağım sanırım.

Allah sana güzel içine sinecek bir ev hayırlı komşular versin inşallah canım seni takipteyiz hayırlısı

Merhaba bu nasıl bir diyet benim de ihtiyacim var daneler yaptınız 3gun neler yediniz yazabilir msnz rica etsem

Selam kizlar.. Anca bakanildim.. Akşam yemeğimi anca yemeye zaman buldum.. Kahvaltıdan sonra yatakları söktüm güneş çıkmişken.. 3 makine yıkanırken hadi yufka ekmeği deneyeyim dedim, yapamam diye çok az hamur yoğurdum... Ben baya aşmişim kendimi:) cook beğendim, yakın zamanda tekrar yapacağım..
Bahçeye uğrayıp biraz ıspanak topladım yarın için.. Yatakları çektim şimdi çayımı içiyorum..
Ben geri dönüp sizi okuyayım.. Umarim herkes iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…