- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.821
Kızım için istedim 500Nafaka?
Niye diyemedinHangi sayfalarVaryemez
Az önce kızımla konuşuyorduk, ne kadar maaşla işe başlayabilirim, ne kadarlikevde oturabilirim
Vs...
Baba evinde kal burda iş bul mis gibi kazandığın sana kalsın diyemedimmmm
Bugün buldumHangi sayfalarVaryemez
Az önce kızımla konuşuyorduk, ne kadar maaşla işe başlayabilirim, ne kadarlikevde oturabilirim
Vs...
Evet ankaradaNiye diyemedin
Büyük sehirde mi yaşamak istiyor
Teşekkür ederim bakayımBugün buldum
50 tl haftası
100 tl haftası isimler bu şekilde
Parasal durum
Param kıymetli
Para günlüğüm bir de bunlar var
bence de deme canımHangi sayfalarVaryemez
Vs...
Teşekkür ederim canım ,çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz, kızın parasına ihtiyacımız yok, çalıştığı kendine yetsin, kendini geliştirsin yeter ki,bence de deme canım
benım aılemin dısarda okutmaya maddı gucu olmadıgı için şehrim de okudum kötü mü oldu hayır ama dısarda okusam kendimi daha iyi gelıstırebılırdım belki cok daha ıyı bı unıversıtede okuyabılırdım
calısırken de aynı sekılde
cok sukur mezun oldum hemen ıse gırdım ama ıstedıgım ıse gırmedim mesela, hemen nası para kazanıp aıleme yardımcı olurumun derdıne dustum
Allah bin kere razı olsun aılemle gurur duyuyorum bu ysa getırdıler ama bunları yazmak ıstedım sana eger maddi gucunuz varsa ıstedıgı sekılde calıssın bence
oldugunuz yerde calıssın dıye yonlendırme
sımdı sana boyle dıyorum ama annelik içgüdüsü ben de ılerde kuzuma dıyebılırım o gunleri görürsek
bizimkilerde bana hani çalıssan yardımcı olsan vs asla demedıler canım ama ben kendimi öyle hıssedıyodum yıllardır emek verdıler e emekli maasıyla da gecınmek zor 800 tl maas alıyodum 300tl anneme verıyodum sene 2012Teşekkür ederim canım ,çok şükür eşim de ben de çalışıyoruz, kızın parasına ihtiyacımız yok, çalıştığı kendine yetsin, kendini geliştirsin yeter ki,
Fazlaca bize güvenip kazanmadığı kadar harcama yapmasın düşüncesindeyim ..
Küçük de 2021 de girecek üniversite sınavına, sırada o var, harcama devam ediyor bizim için
Aileden uzak zor olur ama hayalleri var sanırımEvet ankarada
HoşgeldinSelâm kızlar
Anca geldik eve, uzun zaman sonra yine görüşebildik çok şükür.
Sizde ne var ne yok?
Ayni beaa.Selâm kızlar
Anca geldik eve, uzun zaman sonra yine görüşebildik çok şükür.
Sizde ne var ne yok?
Asmin hayirlisi olsun canımkizlar, dün emlakci bizi aramadi dedim ya. Bugün sabah aradi, bir telas gitdik eve bakip geldik.
Ev cok güzel. Cok kisi istiyormus evi. Dosyamizi biraktim, eve varincada bide email atarim. Sali günü bi ön secme olcakmis, ev sahibi bir kac kisiyle tanisimak istiyecekmis, ardindanda karar verilecekmis.
Duva edin kizlar bizim icin. Cok begendik evi, yeride süper.
Böyle insanlar da var işte.Şu sosyal medya olmasa insanların yalanları ortaya cikmayacak
Eski is arkadaşım cuma gunu arayıp borç istedi.
Hastalık dışında kimseyle para alisverisine sıcak bakmam kesinlikle.
Bu haniminda para yönetimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu birebir gördüm.
Neyse dedim kendi kendime karı koca evreler, çocuk da var.
İhtiyaç için harcayacak olabilir.
Hemen yok deme kahvemsi dedim.
Gida ilaç gibi birşey için kullanacaksan ne alacaksan link at, adresine yollayayim,
marketlerin de eve teslimleri var oradan da alabilirsin kk ile öderim olunca verirsin dedim.
Yok bana nakit lazım dedi.
Biz de çalışmıyoruz maalesef dedim.
Bugün Instagram'da boy boy fotolar.
Arkadaşlarıyla Şileye kahvaltıya gitmişler ailece.
Gittikleri yer de öyle kendin gotur piknik yap tarzı da değil yani.
Önce sinirlendim sonra sana ne kendi hayatı dedim ama kızdım yani.
Borç para ile kahvaltıya mi gidilir, hem de en az 1 saat yol yapip
Allah iyilik versin ablaHoşgeldin
Kendi adıma iyilik güzellik sağlık afiyet ve birikim
Spor yapmama rağmen yemeği abarttigim için kilo veremiyordum. Ben de 3 günde 3 kg diyeti yaptım. Haftaya bir kez daha bir günlük yapacağım sanırım.Canim har8kasin 3 gün neler yaptin ben kaçırdım sanirim
Merhaba bu nasıl bir diyet benim de ihtiyacim var daSpor yapmama rağmen yemeği abarttigim için kilo veremiyordum. Ben de 3 günde 3 kg diyeti yaptım. Haftaya bir kez daha bir günlük yapacağım sanırım.
Allah sana güzel içine sinecek bir ev hayırlı komşular versin inşallah canım seni takipteyiz hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?