Evlenirken tuttugumuz evi boyayip girdik, silinen boyaydi. Çıkana kadar bir daha boya yapmadık, zaten evi otel gibi kullanıyorduk. Büyük temizlikte arada siliyordum.
Burada 2 sene doldu aslında bakınca temiz ama kışın çatıdan akıntı oldu birkaç yerde leke gibi izi kaldı. Girerken de sıfır daire diye boyamadik.
Boyayinca ev bir başka oldu sanki.
Yatak odasını da boyasak mi diye düşünüyoruz

Çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Bu diyet çok sağlıklı değil. Size Karatay diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle sebze et ağırlıklı beslenmeyi seviyorsaniz. Ben dağa çok patates - kızartma hamur islerini sevdiğim için karatayda zorlaniyorum

Harikasın kahvemsim genç yasta evinizi almissiniz cabalarinla maşallah size tertemiz oturun simdi miss gibi yatak odasını da yaparsınız eşinin elinin hızlı olduğunu söylemiştin senin elin de öyle

Yarın şirket iş başı yapacak.
Akşam bakan beyin son vakaları açıklamasından sonra telefon susmadı. Yazan, arayan peşpeşe.
Hepimiz tedirginiz ama daha ne kadar evde kalabiliriz ki.
Bu hafta deneme yapıyoruz zaten, dönüşümlü gideceğiz.
Her türlü önlem alındı artık gerisi hakkımızda hayırlısı.

Harikasın kahvemsim genç yasta evinizi almissiniz cabalarinla maşallah size tertemiz oturun simdi miss gibi yatak odasını da yaparsınız eşinin elinin hızlı olduğunu söylemiştin senin elin de öyle
Teşekkür ederim
Abla daha bankanın kiracisiyiz bizim oldugu günleri de görürüz umarım.
Esimin eli çok hizliymis söylediğinde inanmadım ama bir günde halletti.
Yatak ve gardrobu nasıl çekeriz ona formül bulamadık yoksa boya da var boyanabilir ama bakalim

Hadi hayırlısı olsun canim.
Birçokişyeri açıldı, açılıyor artık

kızlar az önce noldu bılseniz
en son ne zaman gece bu saatte sulu yemek yedıgımı hatırlamıyorum(sahur harıc)
oturdum bı guzel aksamdan kalma yemegi kıymalı pideyle götürdüm öncesinde de bi kazan meyve yedim
suan cok mutluyum okuldan kacmıs cocuk hissiyle
aman yanlıs anlayıp aksamları bıse yemedıgımı dusunmeyin hep atıstırıyorum bıseler de sulu yemek olay oldu saat 24:00

Temiz kahvemsim benim, oy minnooş kahvemsim
Pis mi olayim turtis,
kadir ve yarismacilari mi gelip temizlesin evimi,
Karşı cami de yok imamı da gelemez.
Katya zaten memleketine gitti
Ne yapayım
Ben seviyorum temizliği, temiz evi, temiz insanı, kalbi temizi
Ohhhh misss tertemiz, deterjan koksun, yumuşatıcı koksun, çiçek gibi olsun bunu istiyorum

Temiz olalım kahvemsim
Ah katya gitmeyeydi iyiydi

bu tür insanlari hic bir zaman anlamiyacagim herhalde

sonunda banada instagram actircaksiniz

Eşime katyayim ben Katya diyorum iki gundur
Kendin seçtin Firdevs olabilirsin diyor, o zaman Katya kim olacak onu demiyor ama
Son 80 sayfam kaldi
Kararliyim bu gece bitireceğim,
Yanı inşallah.
Firdevs, Bihter'in evine taşındı şu an

Vipahmet mop, ayrıcalıktır nokta(.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…