- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.861
Evlenirken tuttugumuz evi boyayip girdik, silinen boyaydi. Çıkana kadar bir daha boya yapmadık, zaten evi otel gibi kullanıyorduk. Büyük temizlikte arada siliyordum.Kahvemsim biz hic evin içindeyken badana yaptıracak kadar uzun süre bir yerde oturmadık. Her tayinde girecegimiz evi boyatip öyle giriyoruz. Sadece en son doğu görevinde 4 yıl çok kirlendi. Duvarları sildim zaman zaman. Kirlenmek nasıl güzel bir şey mis sorma
Rica ederim. Bu diyet çok sağlıklı değil. Size Karatay diyeti yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle sebze et ağırlıklı beslenmeyi seviyorsaniz. Ben dağa çok patates - kızartma hamur islerini sevdiğim için karatayda zorlaniyorumÇok teşekkür ederim.
Yun yorgan ve yastık dışında yatamam ben, sağlık sıkıntım var malum. Hazırlar yasak.Hiçbir fikrim yok
Evlenirken yün yatak ve yorganları kabul etmedim o nedenle bilmiyorum
Turtiş yaAbla onun evi yeni,temiz zaten.
Kendi biraz titiz ondan böyle
Üstüne para verseler gitmem kahvemsim.
Böyle bile sırf emanet diye götüreceğim başkasının hakkina girmeyeyim.
Temiz kahvemsim benim, oy minnooş kahvemsimTurtiş ya
Harikasın kahvemsim genç yasta evinizi almissiniz cabalarinla maşallah size tertemiz oturun simdi miss gibi yatak odasını da yaparsınız eşinin elinin hızlı olduğunu söylemiştin senin elin de öyleEvlenirken tuttugumuz evi boyayip girdik, silinen boyaydi. Çıkana kadar bir daha boya yapmadık, zaten evi otel gibi kullanıyorduk. Büyük temizlikte arada siliyordum.
Burada 2 sene doldu aslında bakınca temiz ama kışın çatıdan akıntı oldu birkaç yerde leke gibi izi kaldı. Girerken de sıfır daire diye boyamadik.
Boyayinca ev bir başka oldu sanki.
Yatak odasını da boyasak mi diye düşünüyoruz
Teşekkür ederimHarikasın kahvemsim genç yasta evinizi almissiniz cabalarinla maşallah size tertemiz oturun simdi miss gibi yatak odasını da yaparsınız eşinin elinin hızlı olduğunu söylemiştin senin elin de öyle
Hadi hayırlısı olsun canim.Yarın şirket iş başı yapacak.
Akşam bakan beyin son vakaları açıklamasından sonra telefon susmadı. Yazan, arayan peşpeşe.
Hepimiz tedirginiz ama daha ne kadar evde kalabiliriz ki.
Bu hafta deneme yapıyoruz zaten, dönüşümlü gideceğiz.
Her türlü önlem alındı artık gerisi hakkımızda hayırlısı.
Pis mi olayim turtis,Temiz kahvemsim benim, oy minnooş kahvemsim
Temiz olalım kahvemsimPis mi olayim turtis,
kadir ve yarismacilari mi gelip temizlesin evimi,
Karşı cami de yok imamı da gelemez.
Katya zaten memleketine gitti
Ne yapayım
Ben seviyorum temizliği, temiz evi, temiz insanı, kalbi temizi
Ohhhh misss tertemiz, deterjan koksun, yumuşatıcı koksun, çiçek gibi olsun bunu istiyorum
bu tür insanlari hic bir zaman anlamiyacagim herhaldeŞu sosyal medya olmasa insanların yalanları ortaya cikmayacak
Eski is arkadaşım cuma gunu arayıp borç istedi.
Hastalık dışında kimseyle para alisverisine sıcak bakmam kesinlikle.
Bu haniminda para yönetimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu birebir gördüm.
Neyse dedim kendi kendime karı koca evreler, çocuk da var.
İhtiyaç için harcayacak olabilir.
Hemen yok deme kahvemsi dedim.
Gida ilaç gibi birşey için kullanacaksan ne alacaksan link at, adresine yollayayim,
marketlerin de eve teslimleri var oradan da alabilirsin kk ile öderim olunca verirsin dedim.
Yok bana nakit lazım dedi.
Biz de çalışmıyoruz maalesef dedim.
Bugün Instagram'da boy boy fotolar.
Arkadaşlarıyla Şileye kahvaltıya gitmişler ailece.
Gittikleri yer de öyle kendin gotur piknik yap tarzı da değil yani.
Önce sinirlendim sonra sana ne kendi hayatı dedim ama kızdım yani.
Borç para ile kahvaltıya mi gidilir, hem de en az 1 saat yol yapip
Ben debu tür insanlari hic bir zaman anlamiyacagim herhalde
Eşime katyayim ben Katya diyorum iki gundurTemiz olalım kahvemsim
Ah katya gitmeyeydi iyiydi
sonunda banada instagram actircaksinizInstangramdan haftalık 50 tl haftalık 100 tl limit koyanların sayfalarını okudukça fena gaza geldim
Bugün elde kağıt kalem haftalık menü listesi yaptım
Evdeki malzemeleri değerlendireceğim böylelikle yeni mahsullerle kışlık hazırlığımı yaparım nasipse
Son 80 sayfam kaldiEşime katyayim ben Katya diyorum iki gundur
Kendin seçtin Firdevs olabilirsin diyor, o zaman Katya kim olacak onu demiyor ama
Vipahmet mop, ayrıcalıktır nokta(.)O kadar temizlik yaptım iki dakika mopumu da oveyim de tam olsun
Banyonun fayanslarina kullandim ayna gibi oldu, ayna, ışıl ışıl.
Koridorun duvarları da sildik orda da çok başarılı.
İhtiyacınız varsa vipahmet mop kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?