- 6 Ağustos 2010
- 40.394
- 72.278
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #61.841
Amin canım hepimize inşaallahAllah iyilik versin abla
Ooo ev sahibi dönmüşSelâm kızlar
Anca geldik eve, uzun zaman sonra yine görüşebildik çok şükür.
Sizde ne var ne yok?
Merhaba İngiltere diyeti diye aratin çıkacaktırMerhaba bu nasıl bir diyet benim de ihtiyacim var daneler yaptınız 3gun neler yediniz yazabilir msnz rica etsem
Kızlar, ablalar;
benim yün yorganim var. Mahallede Yorgancı buldum,.yünü yıka getir 70 TL ye yaparım dedi.
Fiyat nasıl ve yünü yıkarken dikkat etmem gereken birşey var mı.
Bilen bir el atsın
[/QUOTE
K kahvemsi mutluluk benim kardeşim de varmiş 60 liraya, fiyat gayet uygun bence..
O da lâzım ama ev şimdi miss gibi kokmusturOoo ev sahibi dönmüş
Ben balerina cif modundayim bugün, pek ilgi çekici değil
Ben duydum açıkçasıBenim ekmekler... Annem benimle gurur duyacak
Ellerine sağlıkBenim ekmekler... Annem benimle gurur duyacak
Miss misss her yer buram buram kimyasal kokuyor, en sevdiğimO da lâzım ama ev şimdi miss gibi kokmustur
Ben duydum açıkçası
Ellerinesağlık bacim
Hiçbir fikrim yokKızlar, ablalar;
benim yün yorganim var. Mahallede Yorgancı buldum,.yünü yıka getir 70 TL ye yaparım dedi.
Fiyat nasıl ve yünü yıkarken dikkat etmem gereken birşey var mı.
Bilen bir el atsın
Aynen işte bende bana bişey katmayacak konuşmayı saçma buluyorum banane.Geçen aradığında hiç görmediği iş arkadaşının, aynı ortamdaki evli bir iş arkadaşında nikahsız çocuk yapmış olduğundan bahsediyoBenim bir tane vardı öyle üstelik konuştuğu konular beni ilgilendirmeyen şeyler kendi kız kardeşi ve onun eşiyle olan aile muhabbetleri daha doğrusu çekişmeleri komşularıyla olan didişmeleri
Tamam birincisini anladım da insandır anlatmak istemiş dolmuş taşmış dedim
Ama hem telefonda aynı şeyi 4 5 defa dönüp dönüp anlatmaları
Bazı konularda bana tuhaf gelen gayri insani tavırları örneğin eşinin sağlık sorunlarıyla vs dalga geçmeleri
Bana hiç hoş gelmedi
Önceden arıyorsam sadece cuma günleri mesaj atmaya
Bayramlarda kandillerde mesaj atmaya kadar arayıp sorma sıklığını düşürdüm
Arayıp sitem de etti ama hiç oralı olmadım
Ellerine sağlık canım afiyet olsunBenim ekmekler... Annem benimle gurur duyacak
Ayyy bdv deme lutfen, bugün biraz orayi okumak gibi bir hata yaptım.Aynen işte bende bana bişey katmayacak konuşmayı saçma buluyorum banane.Geçen aradığında hiç görmediği iş arkadaşının, aynı ortamdaki evli bir iş arkadaşında nikahsız çocuk yapmış olduğundan bahsediyoya banane, sanane dimi.Sürekli böyle saçma konular ve dedikodu olunca yazık diyorum zamanıma ya.Ayrıca ben neden hiç tanımadığım birinin özel hayatı hakkında birşeyler duyayımki.Çok muzdaribim bu konudan, bdv yemi yazsam
Yaz gülümAynen işte bende bana bişey katmayacak konuşmayı saçma buluyorum banane.Geçen aradığında hiç görmediği iş arkadaşının, aynı ortamdaki evli bir iş arkadaşında nikahsız çocuk yapmış olduğundan bahsediyoya banane, sanane dimi.Sürekli böyle saçma konular ve dedikodu olunca yazık diyorum zamanıma ya.Ayrıca ben neden hiç tanımadığım birinin özel hayatı hakkında birşeyler duyayımki.Çok muzdaribim bu konudan, bdv yemi yazsam
Aynen işte bende bana bişey katmayacak konuşmayı saçma buluyorum banane.Geçen aradığında hiç görmediği iş arkadaşının, aynı ortamdaki evli bir iş arkadaşında nikahsız çocuk yapmış olduğundan bahsediyoya banane, sanane dimi.Sürekli böyle saçma konular ve dedikodu olunca yazık diyorum zamanıma ya.Ayrıca ben neden hiç tanımadığım birinin özel hayatı hakkında birşeyler duyayımki.Çok muzdaribim bu konudan, bdv yemi yazsam
Kahvemsim biz hic evin içindeyken badana yaptıracak kadar uzun süre bir yerde oturmadık. Her tayinde girecegimiz evi boyatip öyle giriyoruz. Sadece en son doğu görevinde 4 yıl çok kirlendi. Duvarları sildim zaman zaman. Kirlenmek nasıl güzel bir şey mis sonraMiss misss her yer buram buram kimyasal kokuyor, en sevdiğim
Vaka sayıları fazlalasmis yine, git isini hallet dön evineBugün benim diyet sabahtan akşama yalan oldu
Şu andan itibaren diyete devam.
Hava yağmurlu ama yarin kütüphaneye gidip emanet kitaplari vermeliyim artik açıldı çünkü.
Marttan beri bende covid dolayısıyla süresi uzadi çünkü.
Aylardır çarşıya çıkmıyorum lcw ya gitmek isterdim ama virüs var, evden çıkıp işimi halledip eve döneceğim tâbi.
Lcw bile büyük hayal benim için
Abla onun evi yeni,temiz zaten.Kahvemsim biz hic evin içindeyken badana yaptıracak kadar uzun süre bir yerde oturmadık. Her tayinde girecegimiz evi boyatip öyle giriyoruz. Sadece en son doğu görevinde 4 yıl çok kirlendi. Duvarları sildim zaman zaman. Kirlenmek nasıl güzel bir şey mis sonra
Üstüne para verseler gitmem kahvemsim.Vaka sayıları fazlalasmis yine, git isini hallet dön evine
LCW ye internetten bakarsın
Çok teşekkür ederim.Merhaba İngiltere diyeti diye aratin çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?