Benim ekmekler... Annem benimle gurur duyacak
Ellerine sağlık
Evde kaldığımız ilk günler her yaptigimin fotosunu anneme yolluyordum.
Ekmek, güveç yemegi, fırın sütlaç, simit, pide. Pek sevmem ben mutfağı bilir. Ama istersem yaparım elim lezzetlidir mesajı veriyorum.
En son börek resmi attım, kadin dayanamadi Ellerine sağlık da, kızım ben size herşeyi öğrettim kendin sevmiyorsun diye yapmıyordun. Kendini bana değil kendine kanıtla dedi.
Artık yollamiyorum foto

Kızlar, ablalar;
benim yün yorganim var. Mahallede Yorgancı buldum,.yünü yıka getir 70 TL ye yaparım dedi.
Fiyat nasıl ve yünü yıkarken dikkat etmem gereken birşey var mı.
Bilen bir el atsın
Hiçbir fikrim yok
Evlenirken yün yatak ve yorganları kabul etmedim o nedenle bilmiyorum

Aynen işte bende bana bişey katmayacak konuşmayı saçma buluyorum banane.Geçen aradığında hiç görmediği iş arkadaşının, aynı ortamdaki evli bir iş arkadaşında nikahsız çocuk yapmış olduğundan bahsediyo ya banane, sanane dimi.Sürekli böyle saçma konular ve dedikodu olunca yazık diyorum zamanıma ya.Ayrıca ben neden hiç tanımadığım birinin özel hayatı hakkında birşeyler duyayımki.Çok muzdaribim bu konudan, bdv yemi yazsam

Bugün benim diyet sabahtan akşama yalan oldu

Şu andan itibaren diyete devam.
Hava yağmurlu ama yarin kütüphaneye gidip emanet kitaplari vermeliyim artik açıldı çünkü.
Marttan beri bende covid dolayısıyla süresi uzadi çünkü.
Aylardır çarşıya çıkmıyorum lcw ya gitmek isterdim ama virüs var, evden çıkıp işimi halledip eve döneceğim tâbi.
Lcw bile büyük hayal benim için

Ayyy bdv deme lutfen, bugün biraz orayi okumak gibi bir hata yaptım.
Dedim bunlar gerçek mi, bir kaç tanesine sağlam cevap yazmak geldi içimden, şimdi boş yere banlanip asil amacimdan uzaklasmayayim diye vazgeçtim.

Yaz gülüm
Ilk yorum benden gelmezse turta değilim

Miss misss her yer buram buram kimyasal kokuyor, en sevdiğim
Kahvemsim biz hic evin içindeyken badana yaptıracak kadar uzun süre bir yerde oturmadık. Her tayinde girecegimiz evi boyatip öyle giriyoruz. Sadece en son doğu görevinde 4 yıl çok kirlendi. Duvarları sildim zaman zaman. Kirlenmek nasıl güzel bir şey mis sonra

Vaka sayıları fazlalasmis yine, git isini hallet dön evine
LCW ye internetten bakarsın

Abla onun evi yeni,temiz zaten.
Kendi biraz titiz ondan böyle
Vaka sayıları fazlalasmis yine, git isini hallet dön evine
LCW ye internetten bakarsın
Üstüne para verseler gitmem kahvemsim.
Böyle bile sırf emanet diye götüreceğim başkasının hakkina girmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…