- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.041
Ah o mide yanması ejderha gibi ateş püskürüyorum inan evin içinde ilaç da fayda etmiyo
Bereketli olsun turtacım afiyetle tüketinSağol canım komposto canavarlarina anca yeter
Bencede olmaliydi devami, baba kiz mutlu mesut yaşadılar ve the end.
Bihtere filmde o kadar üzülmedim ama kitapta etkiledi beni sadece o canıyla ödedi.
Abla fesat insan çokKizlar ben evde hic fazla esya tutmam. 6 bardak aldiysam, 6 bardak cikaririm gibi. Yoksa baskasinin esyasini zapdetmisim hissi olur.
Ablam esinin koyune guzel bir ev yapti, ben de kenarimda kosemde ne var ne yok hepsini gonderdim. Halisindan tenceresine. Yorganindan kasik catallarina...
Bunu bilen ve sahit olan biri de bugun telefonda hem bahce dusunuyorsun, hem de elinde ne varsa savurdun dedi...
Neden savurayim ki, ablamin veya bir baskasinin ihtiyacini gordum. Cope mi attim. Belki yer almak nasip olmayacak, neden onun isini kolaylastirmayayim dedim.
Hem de benim suna itikadim tamdir. Allah birinin isini kolaylastirirsam benimkini de kolaylastirir. Bize verdiklerini, vereceklerini onlar sayesinde nasip etmistir veya edecektir.
Bosver sen, herkes kendi dogrusunu uygulasin ve kendi isine baksin dedim, daha da konuyu uzatmasina izin vermedim.
30-40 yaslarindayken boyle laflara sinirlenirdim. Simdi uzuluyorum. Fitne cikarmak, iliskileri kiskanmak kotu bir sey...Insani ilerleyen zamanlarda hem mahzun, hem mahcup koyar.
Çok üzücüIskurdan hizmetli bi arkadasimiz corona geçirdi. Işten çıktı kocası insaatlarda iş bulursa calisiyor. Çocuğundan biri kas hastası.durumlari kötü yanı.
35 kişilik öğretmen grubuna mesaj attım bi Allahın kulu dönmedi ya. Ne kadar duyarsız olduk. Çok uzuldum
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinBenim öncekinde çok az olmuştu bunda kesinlikle ejderha gibiyim ben de
Teşekkür ederim abla.Bereketli olsun turtacım afiyetle tüketin
Kaç ayliksin canım benim ilk hamileligim bir basında bir sonunda cekiyorum yemek borusuna bisey tıkanmış gibi yakıyo şuanBenim öncekinde çok az olmuştu bunda kesinlikle ejderha gibiyim ben de
Evet diğerleri gün bulmakta zorlanmışlar sonuçta alınak takılacak iyice uçmadan koymak gerekli kenaraİnşallah nasip olur
Yasaklar kalkınca üç tane evlilik haberi geldi, hepsi de çeyrek.
Aybasindan itibaren alıp koysam iyi olacak.
Abla fesat insan çok
Halbuki vermek de bir birikimdir
Malın bereketlenir
Bizim burda deriz ki ; iste elin birini Allah versin binini
Kurban olduğum Allah bizi aslında her an karşımıza çıkan her kişi ya da olayla imtihan ediyor
Allah gönül gözü açıklardan etsin cümlemizi
Bugün 22.haftaya girdik önceki kızdı bu erkek ondan mı acaba diyorumKaç ayliksin canım benim ilk hamileligim bir basında bir sonunda cekiyorum yemek borusuna bisey tıkanmış gibi yakıyo şuan
Bu nasil bir farktir yahu...Onceden 3-5 oynardi, o da 3 lirasini almiyayim seklinde...Kızlar çeyrek 620-630
Cumhuriyet 2570-2630
2.5luk altın 6250-6350 arası fiyat verdiler hep 10 kuyumcu gezmişimdir
Cok sukur oyle bur dusuncenin golgesi dusmedi gonlume. Allah izin vermesin...
Sanki bahce alacagimizin ve yasayacagimizin senedi var.
Bunarın bide şu modeli var; ayın 3 üne 5 ine kadar diye alıp, 3-5 kez arattıranlarTam olarak durumu bu
Allah akil fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?