Iskurdan hizmetli bi arkadasimiz corona geçirdi. Işten çıktı kocası insaatlarda iş bulursa calisiyor. Çocuğundan biri kas hastası.durumlari kötü yanı.
35 kişilik öğretmen grubuna mesaj attım bi Allahın kulu dönmedi ya. Ne kadar duyarsız olduk. Çok uzuldum

Sağol canım komposto canavarlarina anca yeter
Bencede olmaliydi devami, baba kiz mutlu mesut yaşadılar ve the end.
Bihtere filmde o kadar üzülmedim ama kitapta etkiledi beni sadece o canıyla ödedi.
Bereketli olsun turtacım afiyetle tüketin

Abla fesat insan çok
Halbuki vermek de bir birikimdir
Malın bereketlenir
Bizim burda deriz ki ; iste elin birini Allah versin binini
Kurban olduğum Allah bizi aslında her an karşımıza çıkan her kişi ya da olayla imtihan ediyor
Allah gönül gözü açıklardan etsin cümlemizi

Çok üzücü

Cok sukur oyle bur dusuncenin golgesi dusmedi gonlume. Allah izin vermesin...
Sanki bahce alacagimizin ve yasayacagimizin senedi var.

Kaç ayliksin canım benim ilk hamileligim bir basında bir sonunda cekiyorum yemek borusuna bisey tıkanmış gibi yakıyo şuan
Bugün 22.haftaya girdik önceki kızdı bu erkek ondan mı acaba diyorum

Allah bir anda, vaktiyle kurtarsın hepimizi, isteyen herkese de kolaylıkla nasip etsin inşallah

Cok sukur oyle bur dusuncenin golgesi dusmedi gonlume. Allah izin vermesin...
Sanki bahce alacagimizin ve yasayacagimizin senedi var.

Ben de biri bir şeyimi gerçekten beğendiğinde eğer benim için manevi açıdan çok büyük bir anlamı yoksa beğenen kişiye veririm. Bir arkadaşım saf olduğumu söyler. Oysa bana göre öyle değil. Benden daha çok kıymet bilecek birinde olması daha mantıklı geliyor bana.

Gerçekten de, az da olsa öyle yerlere merhem olur ki bana nasip olanlar. Kimseye göstermeden başkalarına destek çıkmak, elindekine hem şükretmek hem de güvenmemek çok kıymetli.

Ben bir zararını görmedim, zaten kötüye kullanan da farkediliyor bir yerlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…