Bu yıl bayram olmazsa bende böyle yapmayı dusunuyorum

Nasıl yapıyorsun tatlu, ben geçen seneden şeftali erik karışık yaptım hala iki kavanoz var midemi ağrıttı benim. Konsantre halde açarak tükettim ama açarken acaba limon tuzu da mı katsam.
Canim bu tarifi yaptim. Sevdalıların olgunundan yaptim...Erikten miden ağrımış olabilir..onu da içerken ben azic8k tarcın eklemeyi severim

Güvendiğim bir dernekten bana msj geldi akika adak vb kurbanlarınız için bağış bedeli 500 diyor
İyi o zaman
Kesmeseler bile çok büyük vebal katmerli kul hakkı olur
Düşün nasıl senin için uygunsa öyle yap
Allah kabul etsin şimdiden

Demek sevdalıların olgunu

selamlar;

tapu işleri halloldu.

elimde de hiç nakit kalmadı, ek hesabı da kökledim
şimdi kurban parası için altın mı bozdursam diye düşünüyordum, siz de kurbandan bahsediyorsunuz, ne güzel denk geldi.
Hayırlı olsun canım

Kızlar önümüz kurban bayramı aranızda bilen vardır, ortalama küçük baş fiyatı ne kadar oluyor. Bebeğime akika kurbanı kestirmek istiyorum da nasip olursa.
biz gecen yıl adak kestık oglum sağsalim dogsun dıye adamıstım 1250ydı yanlıs hatırlamıyosam bolgeye gore degısıyor cnım

Hangi bankaymış o
Ben kapattirmak için aradım 50tl puan verip ağzımı kapadilar
Şimdide aidat kesmisler
Kızlar ben kredi kartım için tüketici hakem heyetine dilekçe yazdım 2 ay sonra aldım hiçbir ücrette talep edilmiyor bankalara katbe kat alıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…