- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.081
Bu yıl bayram olmazsa bende böyle yapmayı dusunuyorumHaklısın abla
Çok şükür etrafımızda kesen de çok ben daha çok Afrika ülkelerine vekalet yoluyla gönderiyorum
Orada bizim adımıza kesilen kurbanlıklar ismimiz okunarak kesilerek çekilen video tarafımıza watsaptan ulaştırılıyor
Güvendiğim bir dernekten bana msj geldi akika adak vb kurbanlarınız için bağış bedeli 500 diyorBagislar ucuz oluyor.
Canim bu tarifi yaptim. Sevdalıların olgunundan yaptim...Erikten miden ağrımış olabilir..onu da içerken ben azic8k tarcın eklemeyi severimNasıl yapıyorsun tatlu, ben geçen seneden şeftali erik karışık yaptım hala iki kavanoz var midemi ağrıttı benim. Konsantre halde açarak tükettim ama açarken acaba limon tuzu da mı katsam.
Bereketli olsunAldim en ucuz fiyat verenden.Bir gramse bir yarım altın aldım
İyi o zamanGüvendiğim bir dernekten bana msj geldi akika adak vb kurbanlarınız için bağış bedeli 500 diyor
Demek sevdalıların olgunuCanim bu tarifi yaptim. Sevdalıların olgunundan yaptim...Erikten miden ağrımış olabilir..onu da içerken ben azic8k tarcın eklemeyi severim
Vitamin Dolu: Ev Yapımı Şeftali Suyu
Ev yapımı şeftali suyu tarifi ile dışarından meyve suları tüketmeyi bırakacak bildiğiniz meyve ile enfes bir vitamin deposu hazırlayacaksınız.yemek.com
Hayırlı olsun canımselamlar;
tapu işleri halloldu.
elimde de hiç nakit kalmadı, ek hesabı da kökledim
şimdi kurban parası için altın mı bozdursam diye düşünüyordum, siz de kurbandan bahsediyorsunuz, ne güzel denk geldi.
Sağol canımBereketli olsun
biz gecen yıl adak kestık oglum sağsalim dogsun dıye adamıstım 1250ydı yanlıs hatırlamıyosam bolgeye gore degısıyor cnımKızlar önümüz kurban bayramı aranızda bilen vardır, ortalama küçük baş fiyatı ne kadar oluyor. Bebeğime akika kurbanı kestirmek istiyorum da nasip olursa.
Adakliklar burda da daha uygun oluyor. Allah kabul etsin...biz gecen yıl adak kestık oglum sağsalim dogsun dıye adamıstım 1250ydı yanlıs hatırlamıyosam bolgeye gore degısıyor cnım
Allah kabul etsin canımbiz gecen yıl adak kestık oglum sağsalim dogsun dıye adamıstım 1250ydı yanlıs hatırlamıyosam bolgeye gore degısıyor cnım
Bizde gidicektik içim yanıyor iptal ettirdikBu sene tatiller rüya oldu 🏝🏖
Kızlar ben kredi kartım için tüketici hakem heyetine dilekçe yazdım 2 ay sonra aldım hiçbir ücrette talep edilmiyor bankalara katbe kat alıyor zatenHangi bankaymış o
Ben kapattirmak için aradım 50tl puan verip ağzımı kapadilar
Şimdide aidat kesmisler
Allah razı olsun kızından ablaEvlat olsun camurdan olsun demisler. Kizim dengesizligimi duyunca geldi, etli dolma yapiyor.
En sevdiğim altın türü gramse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?