- 6 Ağustos 2010
- 40.374
- 72.246
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.121
Hadi hayırlısı,Çarşıya çıkmışken yeni evimize de gittim.
Yalniz gittim ilk kez, yarim saat kadar oturdum,
Güzel hayaller gecti gozumun önünden.
Rabbim nasip etsin inş.
Ayni değerde başka bir satılık daire varmış şu an satilik fiyati 350 binmiş
Şu an evler ciddi artmis durumda,Aynen abla.
Biz alirken faizler tavandı,
Şu an ev fiyatları.
Ayyy yine tel sıkıntısı düzelmiyor....Israrla almayacağım telefonDemek sevdalıların olgunu
Hayırlı olsun cok cok sevindim canim... Sağlıkla ödem nasip olsun zamanı gelince de keyifle oturun insallahselamlar;
tapu işleri halloldu.
elimde de hiç nakit kalmadı, ek hesabı da kökledim
şimdi kurban parası için altın mı bozdursam diye düşünüyordum, siz de kurbandan bahsediyorsunuz, ne güzel denk geldi.
Evet turtacım alan aldanmaz derler bizim buradaSatan kendini hiçbir zaman mağdur etmiyor tâbi.
Tam zamaninda risk alip almışız.
150 bize hayatta yetmez.Mutfak için ayırdığım haftalık 150 tl de bugün harcama yok
Bize de150 bize hayatta yetmez.
Çünkü sebze meyve için pazar alışverişimiz sırf o kadar tutuyor. Bir de market alışverişi var peynir sut ekmek vb.Bize de
Bize de yetmez150 bize hayatta yetmez.
Hayırlı olsunKızlar 2.570 den 2 ata bir de yarim altın aldım.
Kizlar bu ortak birikimimiz. Bir de kendime evde olan dolar ve altınları verip üzerine maaşından ekleyip bir ata aldımKızlar 2.570 den 2 ata bir de yarim altın aldım.
Canim öyleyse tamam. Bugün kızla çıktık. Tavuk sote istedi mantar tavuk aldık. Yulaf seviyor bur suru yulaf aldım bunun dışında yazmayayim dediğim et tarzı şeyler aldım sırf 250 tuttu. Pazarda herşey pahalıydı 130 TL yetmedi. Annem sebze istiyor oglus başka şeyler. Buzluk da dolu canları sağolsun. Oglusa ekmek kızıma lavaşBize de yetmez
Çocukların babaları haftalık 300 tl veriyor şu an
Bundan 4 5 ay öncesi alışverişi liste verip yaptırıyordum
O zaman her hafta aldıracak birşey bulamayınca eve baya bir stok yaptırmışım
Şimdi arada paranın yanısıra tavuk balık sucuk vs de alıp getiriyor dolayısıyla ben bir müddet haftalık çok büyük meblâğlarda alışveriş yapmayacağım evdeki stoklar bitsin istiyorum
Derindondurucuya konulan sebzeler ve etler tüketilsin
Yenilensin istiyorum
O sebepten 150 tl yeter şimdilik
Sağol canım hepimizin ki hayırlı bereketli olsun inşallahHayırlı olsun
Alışverişin bereketli olsun canımCanim öyleyse tamam. Bugün kızla çıktık. Tavuk sote istedi mantar tavuk aldık. Yulaf seviyor bur suru yulaf aldım bunun dışında yazmayayim dediğim et tarzı şeyler aldım sırf 250 tuttu. Pazarda herşey pahalıydı 130 TL yetmedi. Annem sebze istiyor oglus başka şeyler. Buzluk da dolu canları sağolsun. Oglusa ekmek kızıma lavaşanneme yeşillik herkes ayrı telden
Sağol ablacimmSari kizlar yavastan yavastan gelmeye basladilar...iyiniyetli hem ortak, hem sahsi birikimin bereketli olsun...
Ah neler geçti gözümün önündenHadi hayırlısı,
Sen şimdi evi dayayıp döşeyip, sofrayı kurup
Çoluk çocuk yemeği de yemişsindir hayallerde
Az kaldi turtisim, hepsi gerçek olur umarim
Faiz düşüşü ne zaman olmuştu cnmŞu an evler ciddi artmis durumda,
Yapılandırma da.bir an evvel çıksaydı asıl karı o zaman yapardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?