- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.061
Bu kadar bariz fark mi olur..Kızlar çeyrek 620-630
Cumhuriyet 2570-2630
2.5luk altın 6250-6350 arası fiyat verdiler hep 10 kuyumcu gezmişimdir
Amin ablacım teşekkür ederim
Nasıl sildin canım,neyle sildin deterja olarak yani?O kadar temizlik yaptım iki dakika mopumu da oveyim de tam olsun
Banyonun fayanslarina kullandim ayna gibi oldu, ayna, ışıl ışıl.
Koridorun duvarları da sildik orda da çok başarılı.
İhtiyacınız varsa vipahmet mop kesinlikle tavsiye ederim.
Yoksa tahmin ettiğim şeymiAkşam akşam gülelim diye
Ben iç okuyamam ki açıkça yaz tahmininiYoksa tahmin ettiğim şeymi
Merhaba hoşgeldinKızlar herkese merhabalar. Anca bitirdim sayfaları okumayı. Bugün bizde ödemelerinizi yaptık. Bu ay 1000 $ birikime attım. Şükürler olsun. Bu ay ekstra gelen paralar olduğu için bu kadar fazla koyabildim. Yoksa çok daha az koyabiliyorum. Ayrıca çocuklarımızın harçlıklarını biriktirdikleri altın hesapları var. Onlarında üstüne tamamlayıp birer gram altın aldık. Hepimizin yaptığı birikimler bereketli olsun. Hepimize güzel bir hafta olsun.
MaalesefBunarın bide şu modeli var; ayın 3 üne 5 ine kadar diye alıp, 3-5 kez arattıranlar
Nasıl yapıyorsun tatlu, ben geçen seneden şeftali erik karışık yaptım hala iki kavanoz var midemi ağrıttı benim. Konsantre halde açarak tükettim ama açarken acaba limon tuzu da mı katsam.şeftali ve erik meyve suyu da guzel oluyor.
Sıcak suda fairy bulaşık makinası tabletini eritiyorum, içine biraz makina parlatıcısı damlatiyorum.Nasıl sildin canım,neyle sildin deterja olarak yani?
1000 tl vardır tahminimKızlar önümüz kurban bayramı aranızda bilen vardır, ortalama küçük baş fiyatı ne kadar oluyor. Bebeğime akika kurbanı kestirmek istiyorum da nasip olursa.
Burada ortalama buyuklukte bir kurbanlik 2000 tl imis...Kızlar önümüz kurban bayramı aranızda bilen vardır, ortalama küçük baş fiyatı ne kadar oluyor. Bebeğime akika kurbanı kestirmek istiyorum da nasip olursa.
Aldim en ucuz fiyat verenden.Bir gramse bir yarım altın aldımBu kadar bariz fark mi olur..
Ne yaptin aldın mı peki
Burada 1500-2000 arası.Bende eşim dönünce kesecegım kurban adadım.Temmuz maaşımdan keserim büyük ihtimalKızlar herkese merhabalar. Anca bitirdim sayfaları okumayı. Bugün bizde ödemelerinizi yaptık. Bu ay 1000 $ birikime attım. Şükürler olsun. Bu ay ekstra gelen paralar olduğu için bu kadar fazla koyabildim. Yoksa çok daha az koyabiliyorum. Ayrıca çocuklarımızın harçlıklarını biriktirdikleri altın hesapları var. Onlarında üstüne tamamlayıp birer gram altın aldık. Hepimizin yaptığı birikimler bereketli olsun. Hepimize güzel bir hafta olsun.
Abla ben birkaç senedir yurtdışına gönderiyorum kurban zamanı dışında hayvan alıp kestirip dondurucuya koyduğum için kurban zamanı iç piyasa fiyatlarını bilemedimVaryemez gecen yil 1800 tl idi...Kasabi susu busu bu yil 2200-2300 olur...
Bagislar ucuz oluyor.Abla ben birkaç senedir yurtdışına gönderiyorum kurban zamanı dışında hayvan alıp kestirip dondurucuya koyduğum için kurban zamanı iç piyasa fiyatlarını bilemedim
Haklısın ablaBagislar ucuz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?