Nasıl sildin canım,neyle sildin deterja olarak yani?

Kızlar herkese merhabalar. Anca bitirdim sayfaları okumayı. Bugün bizde ödemelerinizi yaptık. Bu ay 1000 $ birikime attım. Şükürler olsun. Bu ay ekstra gelen paralar olduğu için bu kadar fazla koyabildim. Yoksa çok daha az koyabiliyorum. Ayrıca çocuklarımızın harçlıklarını biriktirdikleri altın hesapları var. Onlarında üstüne tamamlayıp birer gram altın aldık. Hepimizin yaptığı birikimler bereketli olsun. Hepimize güzel bir hafta olsun.

Merhaba hoşgeldin
Bereketli olsun birikimlerin

Nasıl sildin canım,neyle sildin deterja olarak yani?
Sıcak suda fairy bulaşık makinası tabletini eritiyorum, içine biraz makina parlatıcısı damlatiyorum.
Deterjan şişesine koyup duşakabin,fayans, lavabo heryere sıkıyorum. Bira bekleyip duru suyla siliyorum.

Burada 1500-2000 arası.Bende eşim dönünce kesecegım kurban adadım.Temmuz maaşımdan keserim büyük ihtimal

Varyemez gecen yil 1800 tl idi...Kasabi susu busu bu yil 2200-2300 olur...
Abla ben birkaç senedir yurtdışına gönderiyorum kurban zamanı dışında hayvan alıp kestirip dondurucuya koyduğum için kurban zamanı iç piyasa fiyatlarını bilemedim

Bagislar ucuz oluyor.
Haklısın abla
Çok şükür etrafımızda kesen de çok ben daha çok Afrika ülkelerine vekalet yoluyla gönderiyorum
Orada bizim adımıza kesilen kurbanlıklar ismimiz okunarak kesilerek çekilen video tarafımıza watsaptan ulaştırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…