Sevdalıların olgununu anlayana kadar canım çıktı

Siz kaca almistiniz? Butuuun hayallerini birer ikiser gerceklestirirsin insaallah...

iyiniyetli baktim 3 gün diyetine galiba başlayacağım...2 gündür.ne spor ne dikkat etme var ben de toparlayayım hemen kendimi
Ben bir daha yapacağım canım çarşamba ve perşembe 2 gün yapacağım 3. Gün agir geldi bas ağrısı yaptı aksam ustu az yemistim ben. Ama çok güzel kilo verdim. 65 olmam lazim

Bugün 22.haftaya girdik önceki kızdı bu erkek ondan mı acaba diyorum

Allah bir anda, vaktiyle kurtarsın hepimizi, isteyen herkese de kolaylıkla nasip etsin inşallah
Amin canim inşallah farklı oluyor demi cinsiyet degisince ben bilmiyom benimki şimdi kız mide yanmasindan çok çekiyorum bide tansiyon düşmesi her an her yerde düşebiliyorum sağlıkla bu zamanda geçseydi evimize gelseydik bu virüste

Ben her şekilde yardım ederim ama kişisel evimde olan biseyi asla veremiyorum nedense belki zamanında verdiklerim bu niyetimi kötüye kullandıkları için bilemiyorum

Basligin ve katilimcilarin bereketi midir nedir, bugunle birlikte 330 tl oldu. Nasil oldu ben de anlamadim...
Para parayı çekiyor çünkü.Bende biriktirmeye başlayınca anladım.3 kuruş koyunca kenara bir bakıyorsun çoğalıyor süper bişey bu.Allah herkesin bereketini artırsın

Yarın mi, dakikasında tutarsın. Her yer beton burada maaalesef.
Ev sahibi zam yapınca bana ev çok diye atar gider de yapamazsınız o zaman
Burda zam olayi yok gibi bisey. Hatta esimin maasi cok az artti sene basinda da sasirdik, zama gerek yok cünkü gida, giyecek vs fiyatlar artmiyor ki ya da az artiyor diyeyim. Mantikli yani. Ama kiraya ilk giris ve satilik ev fiyatlari cok yükseldi Berlin'de. Berlin cok popüler bir sehir oldu Avrupa'da. Bu yüzden Berlin senatosu kira artisini 5 seneligine durdurdu.

Kızlar önümüz kurban bayramı aranızda bilen vardır, ortalama küçük baş fiyatı ne kadar oluyor. Bebeğime akika kurbanı kestirmek istiyorum da nasip olursa.
Allah kabul etsin inşallah canım ne güzel düşünmüşsün annem bir ay önce 1050 ye almıştı 1300 e falan yapabilirsin bnce

Ben almanyada değilim ama bizde çok ödüyoruz kiralar pahalı evler küçücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…