- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.101
Sevdalıların olgununu anlayana kadar canım çıktıCanim bu tarifi yaptim. Sevdalıların olgunundan yaptim...Erikten miden ağrımış olabilir..onu da içerken ben azic8k tarcın eklemeyi severim
Vitamin Dolu: Ev Yapımı Şeftali Suyu
Ev yapımı şeftali suyu tarifi ile dışarından meyve suları tüketmeyi bırakacak bildiğiniz meyve ile enfes bir vitamin deposu hazırlayacaksınız.yemek.com
Siz kaca almistiniz? Butuuun hayallerini birer ikiser gerceklestirirsin insaallah...Çarşıya çıkmışken yeni evimize de gittim.
Yalniz gittim ilk kez, yarim saat kadar oturdum,
Güzel hayaller gecti gozumun önünden.
Rabbim nasip etsin inş.
Ayni değerde başka bir satılık daire varmış şu an satilik fiyati 350 binmiş
Biz son 280 binde anlaştık abla.Siz kaca almistiniz? Butuuun hayallerini birer ikiser gerceklestirirsin insaallah...
Bosuna alan her zaman kârdadir demiyorlar...Biz son 280 binde anlaştık abla.
Amiiinn ağzından bal damlıyor
Aynen abla.Bosuna alan her zaman kârdadir demiyorlar...
Sonuçta alıcı her zaman ilk etapta her zaman madurAynen abla.
Biz alirken faizler tavandı,
Şu an ev fiyatları.
Satan kendini hiçbir zaman mağdur etmiyor tâbi.Sonuçta alıcı her zaman ilk etapta her zaman madur
Ama zaman geçtikçe alıcı da kara geçiyor
Ben bir daha yapacağım canım çarşamba ve perşembe 2 gün yapacağım 3. Gün agir geldi bas ağrısı yaptı aksam ustu az yemistim ben. Ama çok güzel kilo verdim. 65 olmam lazimiyiniyetli baktim 3 gün diyetine galiba başlayacağım...2 gündür.ne spor ne dikkat etme var ben de toparlayayım hemen kendimi
Amin canim inşallah farklı oluyor demi cinsiyet degisince ben bilmiyom benimki şimdi kız mide yanmasindan çok çekiyorum bide tansiyon düşmesi her an her yerde düşebiliyorum sağlıkla bu zamanda geçseydi evimize gelseydik bu virüsteBugün 22.haftaya girdik önceki kızdı bu erkek ondan mı acaba diyorum
Allah bir anda, vaktiyle kurtarsın hepimizi, isteyen herkese de kolaylıkla nasip etsin inşallah
Benim gremse de gözüm varKızlar çeyrek 620-630
Cumhuriyet 2570-2630
2.5luk altın 6250-6350 arası fiyat verdiler hep 10 kuyumcu gezmişimdir
Ben her şekilde yardım ederim ama kişisel evimde olan biseyi asla veremiyorum nedense belki zamanında verdiklerim bu niyetimi kötüye kullandıkları için bilemiyorumBen de biri bir şeyimi gerçekten beğendiğinde eğer benim için manevi açıdan çok büyük bir anlamı yoksa beğenen kişiye veririm. Bir arkadaşım saf olduğumu söyler. Oysa bana göre öyle değil. Benden daha çok kıymet bilecek birinde olması daha mantıklı geliyor bana.
Gerçekten de, az da olsa öyle yerlere merhem olur ki bana nasip olanlar. Kimseye göstermeden başkalarına destek çıkmak, elindekine hem şükretmek hem de güvenmemek çok kıymetli.
Ben bir zararını görmedim, zaten kötüye kullanan da farkediliyor bir yerlerde.
Para parayı çekiyor çünkü.Bende biriktirmeye başlayınca anladım.3 kuruş koyunca kenara bir bakıyorsun çoğalıyorBasligin ve katilimcilarin bereketi midir nedir, bugunle birlikte 330 tl oldu. Nasil oldu ben de anlamadim...
Burda zam olayi yok gibi bisey. Hatta esimin maasi cok az artti sene basinda da sasirdik, zama gerek yok cünkü gida, giyecek vs fiyatlar artmiyor kiYarın mi, dakikasında tutarsın. Her yer beton burada maaalesef.
Ev sahibi zam yapınca bana ev çok diye atar gider de yapamazsınız o zaman
Allah kabul etsin inşallah canım ne güzel düşünmüşsün annem bir ay önce 1050 ye almıştı 1300 e falan yapabilirsin bnceKızlar önümüz kurban bayramı aranızda bilen vardır, ortalama küçük baş fiyatı ne kadar oluyor. Bebeğime akika kurbanı kestirmek istiyorum da nasip olursa.
Abla niye o kadar pahalı yaVaryemez gecen yil 1800 tl idi...Kasabi susu busu bu yil 2200-2300 olur...
Ben almanyada değilim ama bizde çok ödüyoruzBurda zam olayi yok gibi bisey. Hatta esimin maasi cok az artti sene basinda da sasirdik, zama gerek yok cünkü gida, giyecek vs fiyatlar artmiyor kiya da az artiyor diyeyim. Mantikli yani. Ama kiraya ilk giris ve satilik ev fiyatlari cok yükseldi Berlin'de. Berlin cok popüler bir sehir oldu Avrupa'da. Bu yüzden Berlin senatosu kira artisini 5 seneligine durdurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?