- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.141
Yetmez tabi yeter mi 2000 TL ayırıyorum ben market ve pazar alışverişi için.Alışverişin bereketli olsun canım
Yazdığım gibi olmasa haftalık 300 tl de yetmez
2 iri boğaz oğlan.
haftanın hemen her günü et tüketimi olan bir ev
Bizim aylık ortalama mutfak gideri 1500 tl -1800 civarı olur ama oğlanlar da uyanık bazen babalarına yazıp şunu al bunu al
Şu lazım getir vs yazıp hallediyorlar
zama gerek yok cünkü gida, giyecek vs fiyatlar artmiyor ki
Dundu sanırım haberlerde kasar peynirinin kilosu gecen ay 33 TL imiş bu ay 42 TL arada boyle fark olunca bayağı sıkıntıne güzel
Dundu sanırım haberlerde kasar peynirinin kilosu gecen ay 33 TL imiş bu ay 42 TL arada boyle fark olunca bayağı sıkıntı
Ne yaptın turtis daha ay geçmediAh neler geçti gözümün önünden
Âmin inşallah canım kahvemsim.
Faiz düşüşü ne zaman olmuştu cnm
Üzerine 2-2.5 ay geçti mi?
Plânımiz bir yıl sonrası, tâbi kismetse.karamelli_turta ne zaman geçeceksin evine? Ben de yeni evin planını elime alıp eşyaları yerleştiriyorum. Nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Biz bir aksilik olmazsa bir yıl sonra geçeceğiz.
Ay cnm sanki 1 -1.5 ay oldu gibiNe yaptın turtis daha ay geçmedi
Biz iki kişiyiz yazmayayım dedimYetmez tabi yeter mi 2000 TL ayırıyorum ben market ve pazar alışverişi için.
Yalniz market alisverisimi yedekli yapıyorum. Mesela 101 de bugün 700 gr kasar peyniri 19.90 di aldım yedeğe attım. Ne indirimliyse onları takip edip alıp buzluca atabileceklerimi atiyorum. Yoksa o da yetmez.
Burada çoğumuz boyle yapıyoruz biliyorum harikayiz...
Siz de iyi yapmissiniz babaları versin tabi
Bereketli olsun cnmKızlar 2.570 den 2 ata bir de yarim altın aldım.
Başka yerlerden kısıp tasarruf etsem de örneğin elektrik mesela bu yaz çamaşır kurutmayı çalıştırmıyorumYetmez tabi yeter mi 2000 TL ayırıyorum ben market ve pazar alışverişi için.
Yalniz market alisverisimi yedekli yapıyorum. Mesela 101 de bugün 700 gr kasar peyniri 19.90 di aldım yedeğe attım. Ne indirimliyse onları takip edip alıp buzluca atabileceklerimi atiyorum. Yoksa o da yetmez.
Burada çoğumuz boyle yapıyoruz biliyorum harikayiz...
Siz de iyi yapmissiniz babaları versin tabi
Plânımiz bir yıl sonrası, tâbi kismetse.
Bize de koltuk takımı,perde vs bazi eşyalarımızın yenilenmesi gerek.
Sanirim ayni dönemde taşınmayı düşünüyoruz
2021 mayis/haziran.
Şuraya da ilişirdim bu tarihi.
Ay evet aynı dönemde taşınıcaz galiba. Ben de salon, yatak odası, perdeler ve oğlumun odasını değiştirmek istiyorum. Bak heyecanlandım yine
Abla kenarda duran para beni dürtüklüyor altına dönüşmek içinSari kizlar yavastan yavastan gelmeye basladilar...iyiniyetli hem ortak, hem sahsi birikimin bereketli olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?