- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.161
Sırrınızı alalım püf noktası lütfenBizmi az yiyoruz acaba ya
Şimdi hesapladım 1200 falan gidiyor aylık market pazara
Hayır hiçbişeyden de geri kalmayız ama
O durtuklenmeyi sorma...Abla kenarda duran para beni dürtüklüyor altına dönüşmek için
Bir yanım da bekle diyor
Meyve sebze çok yenmiyo 2 hafta 1 gidiyorum o yüzden pazaraSırrınızı alalım püf noktası lütfen
Doğru diyosun biz koronadan üç aydır evde olunca seri tüketiyoruz kahvaltılığı, kahvaltılık da epey tutuyor marktteMeyve sebze çok yenmiyo 2 hafta 1 gidiyorum o yüzden pazara
Ben hafta ici çalışınca kahvalti da yapılmıyo evde çocuklar babanneye iniyor
Fasulye nohut zeytinyağı salça bal bulgur ailelerden geliyo
Oh süper maşallahYazın kiraz vişne kışın elma babamın bahcesinden
Yazın kvler de domates salatalık biber patlıcan fasulye ekiyorlar ordan kisliklari da hazirliorum
Bereketli olsun çil çil altınların olsunKızlar 2.570 den 2 ata bir de yarim altın aldım.
Benimkiler peynir zeytin de yemezDoğru diyosun biz koronadan üç aydır evde olunca seri tüketiyoruz kahvaltılığı, kahvaltılık da epey tutuyor marktte
Pazar candırBugün menüm kavurma pilav salata cacik
yarin da bezelye polav semiz salatasi
Bu hafta evden tüketme planım var ama belli olmaz. Esim sabahtan pazara gidebilirse meyve sebze aldırırım...Marketler de 2 katı açıyorum o kadar para vermeye
internet bankacılığından mı kestiler bunu.
Senin yatırımın da bereketli olsun canım sağolBereketli olsun cnm
Köylülerin çoğunlukta olduğu pazar var işyerine yakin sayılır o yuzden oraya gider...Yoksa burda ki semt pazarları da marketleri aratmıyor...Pazar candır
Aynen öyle kahvemsim Allah hepimize sağlıkli huzurlu uzun omur versin de kazandıklarımizi da afiyetle yiyelim biriktirebildiğimizi de biriktirelim inşallahBiz iki kişiyiz yazmayayım dedim
Normal bir aileye göre çok harcıyor olabiliriz ama israf asla olmaz. Çeşitli ve.dengeli besleniyoruz.
Son aylarda en az aylık 2bin gidiyor market,pazar alışverişine. Büyük kalemler de genelde stoklu, ama indirimde olunca alıp stokladigim ürünlerde oluyor tabi harcamaların içinde.
Dışarıdan takviye olmazsa 150 TL yi düşünemedim bile,olmayıp bu şartlarda yaşamak zorunda olanlara Rabbim yardım etsin
Her aldığımız bir sonraki alışverişte zamlaniyor, büyük sehirlerde zaten birçok seyi ekstra pahalı alıyoruz.
Birikim yapiyoruz mutfağa da harcamayalim mi sözünü de çok doğru buluyorum.
Birkimi yapmak için boğazdan kismayi doğru bulmuyorum.
Sağlıklı beslenip canımızin istediğini soframıza koymadiktan sonra ne biliyim.
Amin canım inşAllahAmin canim inşallah farklı oluyor demi cinsiyet degisince ben bilmiyom benimki şimdi kız mide yanmasindan çok çekiyorum bide tansiyon düşmesi her an her yerde düşebiliyorum sağlıkla bu zamanda geçseydi evimize gelseydik bu virüste
Aynen bende sana rahat vermem. Ne, nereden, kaça aldın vb. Herşey gönlümüzce olsun inşallah. Biz ilk evi alırken çok korkarak girdik. O yüzden gönlümce olmadı hiçbir şey. Eve de, komşulara da pek ısınamadım. Önce sağlık tabii ki. Ama yine de içimde çok uhde kaldı. Mutfak eşyalarımın hemen hemen hepsi çeyizden mesela. Sonra perdelerim ve halılarımda aynı şekilde.Benim oğlanların odasini götüreceğiz,zaten yeni ranzali ayırıp yan yana koyacağız veya iki ayri oda.
Küçük oğlum abisiyle ayni odada istiyor yeni evde de.
Perde ve salon takimi 1. ihtiyaçlarım.
Halilar 2.
Beyaz eşyalarımı olduğu gibi götüreceğiz zaten.
Inşallah diyelim.
G gunes 12 rahat vermem sana artik
Gittin mi gitmedin mi diye.
Soru yağmurları vol.bilmemkac.
çok teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun canım
Çarşıya çıkmışken yeni evimize de gittim.
Yalniz gittim ilk kez, yarim saat kadar oturdum,
Güzel hayaller gecti gozumun önünden.
Rabbim nasip etsin inş.
Ayni değerde başka bir satılık daire varmış şu an satilik fiyati 350 binmiş
çok teşekkür ediyorum, yapılandırma, faiz indirim vs. başınızı ağrıtacak gibiyim.
çok teşekkür ediyorum canım.
Hayırlı olsun cok cok sevindim canim... Sağlıkla ödem nasip olsun zamanı gelince de keyifle oturun insallah
Köylülerin çoğunlukta olduğu pazar var işyerine yakin sayılır o yuzden oraya gider...Yoksa burda ki semt pazarları da marketleri aratmıyor...
Şu an aklimda yazın ne kadar fazla konserve dondurucu ya da kurutarak bir şeydir yaparsam kisin karınca misali rahat ederiz hesabı icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?