Selam kızlar
Maaşım düşündüğüm kadar düşmemiş, sevindim.
Ortak bütçe, kendi kredi kartım,
1000tl mutfak vs için
1000tl kurban niyetine ayırdim Listeye ekleyebilirsin karamelli_turta ...
Ben haftalık 200tl düşünüyorum
Ama
Tüm mutfak masrafını ben yapmıyorum bu aralar çerez, bazı günler manav, toplu soda vs, şeker, un eşim de aliyor,
Bahçede yetişen ürünler oluyor, yumurta köyden geliyor çoğunlukla,
Bazen yetiyor, bazen yetmiyor, stoklarımız da var, konserve, peynir, et, mantı vs..

Sırrınızı alalım püf noktası lütfen
Meyve sebze çok yenmiyo 2 hafta 1 gidiyorum o yüzden pazara
Ben hafta ici çalışınca kahvalti da yapılmıyo evde çocuklar babanneye iniyor
Fasulye nohut zeytinyağı salça bal bulgur ailelerden geliyo

Meyve sebze çok yenmiyo 2 hafta 1 gidiyorum o yüzden pazara
Ben hafta ici çalışınca kahvalti da yapılmıyo evde çocuklar babanneye iniyor
Fasulye nohut zeytinyağı salça bal bulgur ailelerden geliyo
Doğru diyosun biz koronadan üç aydır evde olunca seri tüketiyoruz kahvaltılığı, kahvaltılık da epey tutuyor marktte

Doğru diyosun biz koronadan üç aydır evde olunca seri tüketiyoruz kahvaltılığı, kahvaltılık da epey tutuyor marktte
Benimkiler peynir zeytin de yemez
Börek poaca pisi yumurta sucuk patates falan olacak
Ne manyagiz ya birazda asortik

Pazar candır

Köylülerin çoğunlukta olduğu pazar var işyerine yakin sayılır o yuzden oraya gider...Yoksa burda ki semt pazarları da marketleri aratmıyor...

Şu an aklimda yazın ne kadar fazla konserve dondurucu ya da kurutarak bir şeydir yaparsam kisin karınca misali rahat ederiz hesabı icindeyim

Aynen öyle kahvemsim Allah hepimize sağlıkli huzurlu uzun omur versin de kazandıklarımizi da afiyetle yiyelim biriktirebildiğimizi de biriktirelim inşallah

Amin canım inşAllah

Selam kızlar

Saçma sapan bir gün geçirdik.. uyanık geçinip 1 ay izin alıp kaçmaya çalışan mı dersiniz, görev emrini tek kişiye verip bize boşu boşuna tutturulan nöbet mi dersiniz.. Bizim niye haberimiz yok diyince de aa söylemedik mi diyen bir idare.. Hepsini Allaha havale ediyorum.Sinirimiz bozuldu hepimizin başı ağrıyordu çıkarken..

Ayhh çığlık atacağım yeminle

Aynen bende sana rahat vermem. Ne, nereden, kaça aldın vb. Herşey gönlümüzce olsun inşallah. Biz ilk evi alırken çok korkarak girdik. O yüzden gönlümce olmadı hiçbir şey. Eve de, komşulara da pek ısınamadım. Önce sağlık tabii ki. Ama yine de içimde çok uhde kaldı. Mutfak eşyalarımın hemen hemen hepsi çeyizden mesela. Sonra perdelerim ve halılarımda aynı şekilde.

Hayırlı olsun canım
çok teşekkür ediyorum.

taşınacağın zamanki heyecanını okumayı merakla bekliyorum. yeni ev, yeni eşyalarrr, misss, çok heyecanlı.

çok teşekkür ediyorum, yapılandırma, faiz indirim vs. başınızı ağrıtacak gibiyim.

çok teşekkür ediyorum canım.

Hayırlı olsun cok cok sevindim canim... Sağlıkla ödem nasip olsun zamanı gelince de keyifle oturun insallah

çoook çok teşekkür ediyorum. sana da en uygun zamanda içinin ısındığı bir ev diliyorum.

benim aklımda da bunlar dönüyor, kurutma ve salça işine hiç girmedim, bu sene girebilirim. tüh biraz daha yaşlanıciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…