Selam kizlarrr
Ben annemin yanına geldim geçen hafta perşembe günü
Eşimin babanesi vefat etti zaten gelicektik eşim cenazeye gelirken geldik
Yalnız biraz kalıcam ama vaka sayıların artışı tedirgin etmiyor değil tekrar illere giriş çıkış yasağı olursa napicaz bilemiyorum
Bide en riskli bölgelerden biri burası
Siz nasılsınız nasıl gidiyor

Başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin, basiniz sag olsun.

Yaz tatili sonrasi okula dönüş gibi gerçekten Canim
Kapali alana tüm çalışanlar girmek zorunda kaliyor, sebebi biraz tuhaf buldum kahvemsi.

Eşime de ufak bir sürpriz yapıyorum, yarın ben yokken görecek.
Aylardır birlikteyiz, yalnız hissetmesin
Kimbilir ne güzel bir sürpriz hazırladın,
Ben bile merak ettim şimdi
Başınız sağolsun şekerim,
Annen hangi ildeydi?

Başınız sagolsun canim

Canım o iki kişi maddi olanakları iyi, gelmek istemiyorlar kendilerince sebep buluyorlar.
Her yer kapalı ortam bakıldığında, markete gitmiyor muyuz sanki

Evde onun için birşeyler sakladım
Bu hafta evlilik yıldönümümuz 9 bitiyor, onun için de birsey düşünmem lazım

Şanslı enişte bey

Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin, basiniz sag olsun.
Başınız sagolsun canim
Sağolun kızlar amin
Zonguldak ilcesi turtis

Eşime de ufak bir sürpriz yapıyorum, yarın ben yokken görecek.
Aylardır birlikteyiz, yalnız hissetmesin
acaba nedir nedir
Başınız sağolsun cnm

selam kizlar,
21 sayfa kacirmisim, sonra okurum

Günüm cok stressli gecdi. Annem cok hastaydi bugün. Yanlarim agriyor, migdem bunaliyor diyordu. Renk menk gitmisdi. Esimi aradim, isden erken cikti geldi. O cocugun yaninda kaldi, bende annemi doktora götürdüm. Enfektion kapmus idral kanali ve blbrek. Benim yanim gelmedende varmis hafif, annem tansyona baglamis. Tabi haftalarca öyle olunca, bugün tam kötü oldu.
Antibiotik yazdi doktor, aksama dogru daha iyidi.
Ekmek yapmadim, sadece üsten ev temizledim, yemek yaptim.
Yarin artik ekmek yaparim, bugünden yemek kaldi, yarinda yeter. Kizima yemek yapcam ve ekmek yapmaliyim. Sabahda annem doktorda kan verecek.

Aksamda cikip anneme biraz kiyafet alcam. Bir kac günlügüne bize gelcekti diye, cok az kiyafetle gelmisdi. Iki ay oldu nerdese, dahada iki ay kalcak gibi görünüyor. Sürekli yikiyoruz öyle giyiniyor. Esime penye almaya gidecegimi söylüyecez, yoksa gerek yok diye birakmaz gidegim.

Pilim bitdi bugün. Umarim sizin gününüz daha iyidi. Ben su 21 sayfayi okumaya basliyayim

Aynen canım.
Amazon ve kitapyurdundan ayri iki sipariş verdim.
Hatta amazonu cuma, ky nu perşembe
Amazon daha hızlı çıktı
canim burda bide amazon prime var. Belki ordada vardir. Prime üyeligi icin senede 60€ ödüyorsun burda.
Onun yerine amazon dan gelen paketler icin kargo ödemiyorsun ve daha hizli (cogunlukla 24 saat icinde) geliyor ürünler.
Yani ordan cok siparis verirsen prime üyeligi degiyor.

Geçmiş olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…