- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.201
Ben de doğrayıp koyuyorum. Gayet pratik oluyorKizlar dondurucuda havuç nasil olur...
Ben bezelyeler icin biraz koysam diyorum arada yemeklere de koyuyorum çünkü
Başınız sağolsunSelam kizlarrr
Ben annemin yanına geldim geçen hafta perşembe günü
Eşimin babanesi vefat etti zaten gelicektik eşim cenazeye gelirken geldik
Yalnız biraz kalıcam ama vaka sayıların artışı tedirgin etmiyor değil tekrar illere giriş çıkış yasağı olursa napicaz bilemiyorum
Bide en riskli bölgelerden biri burası
Siz nasılsınız nasıl gidiyor ❤
Allah rahmet eylesin, basiniz sag olsun.Selam kizlarrr
Yalnız biraz kalıcam ama vaka sayıların artışı tedirgin etmiyor değil tekrar illere giriş çıkış yasağı olursa napicaz bilemiyorum
Yaz tatili sonrasi okula dönüş gibi gerçekten CanimKahvemsi Katya, evde her işini halledip yarinim yemeklerini de pişirdi. Ortalıkta gözüne batan birşey bırakmadı
Yarın kahvemsi hanım olarak işe kısmi dönüş yapiyorum
Eşim saclarimi boyadı, bakimlarimi yaptım.
Kıyafet ve çantamı hazırladım.
Uzun tatillerden sonra okula ilk gidecegim güne hazırlık gibi oldu
Fazlasıyla tedirginlik var orası ayri, hakkımızda hayırlısı diyip yola cikacagiz
Kapali alana tüm çalışanlar girmek zorunda kaliyor, sebebi biraz tuhaf buldum kahvemsi.Bugün üç tane çalışandan ücretsiz izin talebi geldi.
Eylüle kadar ise dönmek istemiyorlar, biri çocuğu olduğu için mecburi, onun durumunu bir gözlemleyip evden çalışmaya devam etmesini sağlatmayı düşünüyorum. Evvkredisi ödüyor.
Diğer ikisi kapalı alana girmek istemedigi için çalışmaya ara vermek istediler. yazliklarinda kalıyormuş, yaz bitmeden gelmeyecekler. Bunlara birşey yapamam.
Kimbilir ne güzel bir sürpriz hazırladın,Eşime de ufak bir sürpriz yapıyorum, yarın ben yokken görecek.
Aylardır birlikteyiz, yalnız hissetmesin
Başınız sağolsun şekerim,Selam kizlarrr
Başınız sagolsun canimSelam kizlarrr
Siz nasılsınız nasıl gidiyor
Canım o iki kişi maddi olanakları iyi, gelmek istemiyorlar kendilerince sebep buluyorlar.Yaz tatili sonrasi okula dönüş gibi gerçekten Canim
Kapali alana tüm çalışanlar girmek zorunda kaliyor, sebebi biraz tuhaf buldum kahvemsi.
Kimbilir ne güzel bir sürpriz hazırladın,
Ben bile merak ettim şimdi
Başınız sağolsun şekerim,
Annen hangi ildeydi?
Şanslı enişte beyCanım o iki kişi maddi olanakları iyi, gelmek istemiyorlar kendilerince sebep buluyorlar.
Her yer kapalı ortam bakıldığında, markete gitmiyor muyuz sanki
Evde onun için birşeyler sakladım
Bu hafta evlilik yıldönümümuz 9 bitiyor, onun için de birsey düşünmem lazım
Başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin, basiniz sag olsun.
Yaz tatili sonrasi okula dönüş gibi gerçekten Canim
Kapali alana tüm çalışanlar girmek zorunda kaliyor, sebebi biraz tuhaf buldum kahvemsi.
Kimbilir ne güzel bir sürpriz hazırladın,
Ben bile merak ettim şimdi
Başınız sağolsun şekerim,
Annen hangi ildeydi?
Sağolun kızlar aminBaşınız sagolsun canim
30 büyük şehir ve ZonguldakSağolun kızlar amin
Zonguldak ilcesi turtis
Ayyy çok heyecanlıEşime de ufak bir sürpriz yapıyorum, yarın ben yokken görecek.
Sormaaaaa30 büyük şehir ve Zonguldak
Yıllarca aklımdan silinmeyecek
acaba nedir nedirEşime de ufak bir sürpriz yapıyorum, yarın ben yokken görecek.
Başınız sağolsun cnmSelam kizlarrr
Başınız sağolsun canımSağolun kızlar amin
Zonguldak ilcesi turtis
canim burda bide amazon prime var. Belki ordada vardir. Prime üyeligi icin senede 60€ ödüyorsun burda.Aynen canım.
Amazon ve kitapyurdundan ayri iki sipariş verdim.
Hatta amazonu cuma, ky nu perşembe
Amazon daha hızlı çıktı
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin inşallahselam kizlar,
21 sayfa kacirmisim, sonra okurum
Günüm cok stressli gecdi. Annem cok hastaydi bugün. Yanlarim agriyor, migdem bunaliyor diyordu. Renk menk gitmisdi. Esimi aradim, isden erken cikti geldi. O cocugun yaninda kaldi, bende annemi doktora götürdüm. Enfektion kapmus idral kanali ve blbrek. Benim yanim gelmedende varmis hafif, annem tansyona baglamis. Tabi haftalarca öyle olunca, bugün tam kötü oldu.
Antibiotik yazdi doktor, aksama dogru daha iyidi.
Ekmek yapmadim, sadece üsten ev temizledim, yemek yaptim.
Yarin artik ekmek yaparim, bugünden yemek kaldi, yarinda yeter. Kizima yemek yapcam ve ekmek yapmaliyim. Sabahda annem doktorda kan verecek.
Aksamda cikip anneme biraz kiyafet alcam. Bir kac günlügüne bize gelcekti diye, cok az kiyafetle gelmisdi. Iki ay oldu nerdese, dahada iki ay kalcak gibi görünüyor. Sürekli yikiyoruz öyle giyiniyor. Esime penye almaya gidecegimi söylüyecez, yoksa gerek yok diye birakmaz gidegim.
Pilim bitdi bugün. Umarim sizin gününüz daha iyidi. Ben su 21 sayfayi okumaya basliyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?