Hangi sektördesin
Çok kötü bir durum

Ben bir daha yapacağım canım çarşamba ve perşembe 2 gün yapacağım 3. Gün agir geldi bas ağrısı yaptı aksam ustu az yemistim ben. Ama çok güzel kilo verdim. 65 olmam lazim
3 günde kaç kg verdib canım.Kaç kg idin?

Kurutma uygun hava koşulları olunca cok zevkli oluyor aslinda. Ama salça gecen yil teyzeme yardım ettim..Yok dedim bu benlik degil..

Kurutma geçen sene azar azar denedim ben biber ve domatesi ama olmadı.
İstanbul'un sıcağında çürüdü.

Şanlıurfa'da eşimin bir arkadaşı gönderiyor salçayı, eşiyle konuştuk tarif versin deneyeyim diye, sen orada kurutamazsin zaten aynı lezzet olmaz, biz kendi bahçemizin biberiyle yapıyoruz, ben yazdan yaza yollarım dedi.
Azar azar kullanıyorum bir dahaki gönderiye kadar yetsin diye.
Biber, domates sos da yapıyorum yemekler için ayrı o da salça gibi lezzeti ama kurutmadan direkt kavanoza döküyorum.

Kurutma işlemi için nemli sıcak değil bizim kuru sıcak iklim lazım canım ya

Umarim o günler de gelecek ve birlikte güzel heyecanlari hissedeceğiz

Hangi sektördesin
Çok kötü bir durum

özrengin abla beğenmedim butonunu kullanmayaydın iyiydi, üstüme alındım acaba o sinirle incitecek bir şey mi yazdım dedim

Sağlık sektöründeyim. Sürüntü alma vs işleri başlayınca hemen kaçmaya çalışıyor birisi. Ölür müsün öldürür müsün. İdare zaten kendinden bir haber.. sesini çıkarmazsan sırtına binmeye çalışıyor herkes.

Ha kimsenin de yanına kaldığını görmedim bu zamana dek, orası ayrı

Beğenmeme senin şahsına değil yazdığın mesajın içerisindeki yapılan köylü kurnazlıklarına

Istanbul un havası nemli olduğu icin kurumuyor hatta çürüyor...
Bizim burda bir nebze kuruyor. Ben de memlekete gidersem orda yaparim

Kahvemsi Katya, evde her işini halledip yarinim yemeklerini de pişirdi. Ortalıkta gözüne batan birşey bırakmadı
Yarın kahvemsi hanım olarak işe kısmi dönüş yapiyorum
Eşim saclarimi boyadı, bakimlarimi yaptım.
Kıyafet ve çantamı hazırladım.
Uzun tatillerden sonra okula ilk gidecegim güne hazırlık gibi oldu
Fazlasıyla tedirginlik var orası ayri, hakkımızda hayırlısı diyip yola cikacagiz

Bugün üç tane çalışandan ücretsiz izin talebi geldi.
Eylüle kadar ise dönmek istemiyorlar, biri çocuğu olduğu için mecburi, onun durumunu bir gözlemleyip evden çalışmaya devam etmesini sağlatmayı düşünüyorum. Evvkredisi ödüyor.
Diğer ikisi kapalı alana girmek istemedigi için çalışmaya ara vermek istediler. yazliklarinda kalıyormuş, yaz bitmeden gelmeyecekler. Bunlara birşey yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…