- 6 Ağustos 2010
- 40.373
- 72.239
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.181
Hangi sektördesinSelam kızlar
Saçma sapan bir gün geçirdik.. uyanık geçinip 1 ay izin alıp kaçmaya çalışan mı dersiniz, görev emrini tek kişiye verip bize boşu boşuna tutturulan nöbet mi dersiniz.. Bizim niye haberimiz yok diyince de aa söylemedik mi diyen bir idare.. Hepsini Allaha havale ediyorum.Sinirimiz bozuldu hepimizin başı ağrıyordu çıkarken..
Ayhh çığlık atacağım yeminle
Kizlar ben evde hic fazla esya tutmam. 6 bardak aldiysam, 6 bardak cikaririm gibi. Yoksa baskasinin esyasini zapdetmisim hissi olur.
Ablam esinin koyune guzel bir ev yapti, ben de kenarimda kosemde ne var ne yok hepsini gonderdim. Halisindan tenceresine. Yorganindan kasik catallarina...
Bunu bilen ve sahit olan biri de bugun telefonda hem bahce dusunuyorsun, hem de elinde ne varsa savurdun dedi...
Neden savurayim ki, ablamin veya bir baskasinin ihtiyacini gordum. Cope mi attim. Belki yer almak nasip olmayacak, neden onun isini kolaylastirmayayim dedim.
Hem de benim suna itikadim tamdir. Allah birinin isini kolaylastirirsam benimkini de kolaylastirir. Bize verdiklerini, vereceklerini onlar sayesinde nasip etmistir veya edecektir.
Bosver sen, herkes kendi dogrusunu uygulasin ve kendi isine baksin dedim, daha da konuyu uzatmasina izin vermedim.
30-40 yaslarindayken boyle laflara sinirlenirdim. Simdi uzuluyorum. Fitne cikarmak, iliskileri kiskanmak kotu bir sey...Insani ilerleyen
3 günde kaç kg verdib canım.Kaç kg idin?Ben bir daha yapacağım canım çarşamba ve perşembe 2 gün yapacağım 3. Gün agir geldi bas ağrısı yaptı aksam ustu az yemistim ben. Ama çok güzel kilo verdim. 65 olmam lazim
Kurutma uygun hava koşulları olunca cok zevkli oluyor aslinda. Ama salça gecen yil teyzeme yardım ettim..Yok dedim bu benlik degil..çok teşekkür ediyorum.
taşınacağın zamanki heyecanını okumayı merakla bekliyorum. yeni ev, yeni eşyalarrr, misss, çok heyecanlı.
çok teşekkür ediyorum, yapılandırma, faiz indirim vs. başınızı ağrıtacak gibiyim.
çok teşekkür ediyorum canım.
çoook çok teşekkür ediyorum. sana da en uygun zamanda içinin ısındığı bir ev diliyorum.
benim aklımda da bunlar dönüyor, kurutma ve salça işine hiç girmedim, bu sene girebilirim. tüh biraz daha yaşlanıciğim
3.gün bozdum yedim. 1400 gr vermisim. Ben az kilo verebiliyorum.3 günde kaç kg verdib canım.Kaç kg idin?
Evet cnminternet bankacılığından mı kestiler bunu.
Sağol cnmSenin yatırımın da bereketli olsun canım sağol
Ben direk kuyumcudan aldım bir de vergi vermeyeyim diye.
Kurutma işlemi için nemli sıcak değil bizim kuru sıcak iklim lazım canım yaKurutma geçen sene azar azar denedim ben biber ve domatesi ama olmadı.
İstanbul'un sıcağında çürüdü.
Şanlıurfa'da eşimin bir arkadaşı gönderiyor salçayı, eşiyle konuştuk tarif versin deneyeyim diye, sen orada kurutamazsin zaten aynı lezzet olmaz, biz kendi bahçemizin biberiyle yapıyoruz, ben yazdan yaza yollarım dedi.
Azar azar kullanıyorum bir dahaki gönderiye kadar yetsin diye.
Biber, domates sos da yapıyorum yemekler için ayrı o da salça gibi lezzeti ama kurutmadan direkt kavanoza döküyorum.
Süper rakam 3 gün için.bende deniycem3.gün bozdum yedim. 1400 gr vermisim. Ben az kilo verebiliyorum.
Umarim o günler de gelecek ve birlikte güzel heyecanlari hissedeceğizçok teşekkür ediyorum.
taşınacağın zamanki heyecanını okumayı merakla bekliyorum. yeni ev, yeni eşyalarrr, misss, çok heyecanlı.
çok teşekkür ediyorum, yapılandırma, faiz indirim vs. başınızı ağrıtacak gibiyim.
çok teşekkür ediyorum canım.
çoook çok teşekkür ediyorum. sana da en uygun zamanda içinin ısındığı bir ev diliyorum.
benim aklımda da bunlar dönüyor, kurutma ve salça işine hiç girmedim, bu sene girebilirim. tüh biraz daha yaşlanıciğim
Hangi sektördesin
Çok kötü bir durum
Umarim o günler de gelecek ve birlikte güzel heyecanlari hissedeceğiz☺
Beğenmeme senin şahsına değil yazdığın mesajın içerisindeki yapılan köylü kurnazlıklarınaözrengin abla beğenmedim butonunu kullanmayaydın iyiydi, üstüme alındımacaba o sinirle incitecek bir şey mi yazdım dedim
Sağlık sektöründeyim. Sürüntü alma vs işleri başlayınca hemen kaçmaya çalışıyor birisi. Ölür müsün öldürür müsün. İdare zaten kendinden bir haber.. sesini çıkarmazsan sırtına binmeye çalışıyor herkes.
Ha kimsenin de yanına kaldığını görmedim bu zamana dek, orası ayrı
Adakliklar burda da daha uygun oluyor. Allah kabul etsin...Yavruna Allah uzun ve saglikli omur versin..
aminn Allah razı olsun cok tesekkur ederimAllah kabul etsin canım
Istanbul un havası nemli olduğu icin kurumuyor hatta çürüyor...Kurutma geçen sene azar azar denedim ben biber ve domatesi ama olmadı.
İstanbul'un sıcağında çürüdü.
Şanlıurfa'da eşimin bir arkadaşı gönderiyor salçayı, eşiyle konuştuk tarif versin deneyeyim diye, sen orada kurutamazsin zaten aynı lezzet olmaz, biz kendi bahçemizin biberiyle yapıyoruz, ben yazdan yaza yollarım dedi.
Azar azar kullanıyorum bir dahaki gönderiye kadar yetsin diye.
Biber, domates sos da yapıyorum yemekler için ayrı o da salça gibi lezzeti ama kurutmadan direkt kavanoza döküyorum.
Ben de başladım bugün bakalim 3 gün yapabilecek miyimSüper rakam 3 gün için.bende deniycem
Ben doğrayıp koydum tadında değişiklik yok.Kizlar dondurucuda havuç nasil olur...
Ben bezelyeler icin biraz koysam diyorum arada yemeklere de koyuyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?