Kaç ayliksin canım benim ilk hamileligim bir basında bir sonunda cekiyorum yemek borusuna bisey tıkanmış gibi yakıyo şuan
badem, süt, hardal bunlari sieayla bi dene. Bana bir seker cok iyi gelmisdi, hamilelik grubunda tavsiye etmisdiler. Ahoibrause ismi, bildigin cocuk sekeri. Sonradan icindeki natron fayda etdigini ögrendim. Ama sen doktoruna danismadan natron kullanma. Badem, süt ve hardali dene bence. Az kadi dayan

kurban konusulmus. Ben kestirmiyorum senelerdir. Onun yerine kurban parasini topluca ihtiyaci olan bir aileye veriyorum.
Bana daha mantikli geliyor, eti dagitinca bir iki kez yemek piser o etle, toplu para büyük bir derten kurtara bilir. Genelde kendimde vermem parayi, baskasini araya sokarim.

Kestirmemek sizin tercihiniz yinede bı araştırın sorun sizin yaptığınız kabul oluyor mu niyetiniz güzel fakat kurban farz olunca kesilmek zorunda diye biliyorum, siz kesmeyin verin birine parayı ve vekaletinizi o keser etini alır dağıtır sizin adınıza ,yada güvenilir bir kuruma kurban bağışi yapın derim. Allah hayirlarimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin.
Bende nasipse kurban olarak ailemle inek kesmeyi düşünüyorum fiyatlar ne oldu fikrimde yok hakkımızda hayırlısı

Dini bir sorun yok benim icin bu konuda.

Ama tabi islam sartlarina uyumuya bilir, cok fazla bilgim yok bu konuda. Dediginiz gibi onada herkes zaten kendi kararini verir. Öylede böylede Allah kabul etsin

Huu komsu ora nere hele söyle biz de gelelim

sekerim00 başınız sağolsun cnm..Yasaklar gelir ya da gelmez belli olmaz. Ama bir süre orda kalmak sana iyi gelecekse bence düşünme sonucta ikametgahına illaki gitmek istersen izin kağıdıyla kolayca hallediyorsun...
Ben de belki birkaç hafta sonra giderim aileme biraz daha sakinlessin diye bekliyorum her sey

A Asmin75 gecmis olsun şifalar olsun anneye

Idrar yolu enfeksiyonu berbat birşey
Annene geçmiş olsun asmin, bol bol su içsin.

Inşallah canım
Güzel düşüncelerin dönüp seni de bulsun

Bugün arabaya bir müşteri gelecek. Satılacak gibi duruyor.

Bekarken çalıştığım il ve memleket yakındı. Yolları çok kötü olmasına rağmen o acemi halimle gidip gelirdim. Nasip edene şükürler olsun. Bazen yaşarken farketmiyorum ama ne çok nimet veriyor rabbim bize..

Ağlamazsam iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…