- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.221
badem, süt, hardal bunlari sieayla bi dene. Bana bir seker cok iyi gelmisdi, hamilelik grubunda tavsiye etmisdiler. Ahoibrause ismi, bildigin cocuk sekeri. Sonradan icindeki natron fayda etdigini ögrendim. Ama sen doktoruna danismadan natron kullanma. Badem, süt ve hardali dene bence. Az kadi dayanKaç ayliksin canım benim ilk hamileligim bir basında bir sonunda cekiyorum yemek borusuna bisey tıkanmış gibi yakıyo şuan
sagol canimGeçmiş olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
Kestirmemek sizin tercihiniz yinede bı araştırın sorun sizin yaptığınız kabul oluyor mu niyetiniz güzel fakat kurban farz olunca kesilmek zorunda diye biliyorum, siz kesmeyin verin birine parayı ve vekaletinizi o keser etini alır dağıtır sizin adınıza ,yada güvenilir bir kuruma kurban bağışi yapın derim. Allah hayirlarimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin.kurban konusulmus. Ben kestirmiyorum senelerdir. Onun yerine kurban parasini topluca ihtiyaci olan bir aileye veriyorum.
Bana daha mantikli geliyor, eti dagitinca bir iki kez yemek piser o etle, toplu para büyük bir derten kurtara bilir. Genelde kendimde vermem parayi, baskasini araya sokarim.
Kestirmemek sizin tercihiniz yinede bı araştırın sorun sizin yaptığınız kabul oluyor mu niyetiniz güzel fakat kurban farz olunca kesilmek zorunda diye biliyorum, siz kesmeyin verin birine parayı ve vekaletinizi o keser etini alır dağıtır sizin adınıza ,yada güvenilir bir kuruma kurban bağışi yapın derim. Allah hayirlarimizi ve ibadetlerimizi kabul etsin.
Bende nasipse kurban olarak ailemle inek kesmeyi düşünüyorum fiyatlar ne oldu fikrimde yok hakkımızda hayırlısı
Huu komsu ora nere hele söyle biz de gelelimBir de kızlar bizim burası küçük bir yer ya piyasası çok uygun büyük şehirlere göre yani özellikle pazar çünkü köylü üretici pazara direk kendisi getirip satıyor
Süt fiyatları direk üreticiden o da uygun
Kasaplar da eti çok fahiş fiyata satmıyorlar
Mesela geçen burada kıymanın kilosu 64 tl yazılmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Burada 50 tl
Bir de bağı bahçesi olan komşular birbirine meyve sebze verirler
Çocukluğumda da böyleydi annem de bahçesinde yetiştirdiği domates biber kabak ıspanak salatalık kiraz elma gibi ürünleri komşularına dağıtırdı
Ekmek yaptığında verirdi
Eski alışkanlıklar burada hala devam ediyor
Teşekkürler biraz aldırıp koyayım oyleyseBen doğrayıp koydum tadında değişiklik yok.
Hem pratik olsun hem de bazen ihtiyaç oluyor gidip alamıyorum o an...tesekkurlerBen de doğrayıp koyuyorum. Gayet pratik oluyor
Idrar yolu enfeksiyonu berbat birşeyselam kizlar,
21 sayfa kacirmisim, sonra okurum
Günüm cok stressli gecdi. Annem cok hastaydi bugün. Yanlarim agriyor, migdem bunaliyor diyordu. Renk menk gitmisdi. Esimi aradim, isden erken cikti geldi. O cocugun yaninda kaldi, bende annemi doktora götürdüm. Enfektion kapmus idral kanali ve blbrek. Benim yanim gelmedende varmis hafif, annem tansyona baglamis. Tabi haftalarca öyle olunca, bugün tam kötü oldu.
Antibiotik yazdi doktor, aksama dogru daha iyidi.
Ekmek yapmadim, sadece üsten ev temizledim, yemek yaptim.
Yarin artik ekmek yaparim, bugünden yemek kaldi, yarinda yeter. Kizima yemek yapcam ve ekmek yapmaliyim. Sabahda annem doktorda kan verecek.
Aksamda cikip anneme biraz kiyafet alcam. Bir kac günlügüne bize gelcekti diye, cok az kiyafetle gelmisdi. Iki ay oldu nerdese, dahada iki ay kalcak gibi görünüyor. Sürekli yikiyoruz öyle giyiniyor. Esime penye almaya gidecegimi söylüyecez, yoksa gerek yok diye birakmaz gidegim.
Pilim bitdi bugün. Umarim sizin gününüz daha iyidi. Ben su 21 sayfayi okumaya basliyayim
Inşallah canımYarin ise gidenler iyi dikat edin kendinize.
karamelli_turta
okurken icine dogdu sanki, bence yeni evinizde cok cok mutlu olcaksiniz
aklimda kalanlar bunlar
sabah erken kalkip doktor ve ev islerini hal etcem.
Tatli rüyalar görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?