- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.241
ZüccaciyeEki Görüntüle 2649529 kızlar kepçeler servis kaşıkları cirpicilar için böyle bir çekmecelik bakıyorum nerden bulabilirim bilen varmi
Buna baktım dün 130 tlydi
Aynı mağaza mıydı ona da dikkat et canımBuna baktım dün 130 tlydi
0,79 kredi oranlarından sonra ev fiyatları yüzde otuz artmış abla
400binden aşağı ev yok
Eki Görüntüle 2649529 kızlar kepçeler servis kaşıkları cirpicilar için böyle bir çekmecelik bakıyorum nerden bulabilirim bilen varmi
ıyıyız canım sen nasılsın ızmır yada ankara kesınlestımıSelam kızlar nasılsınız?Arabayı bakıma getirdim 1000 tl dediler başka birsey çıkmaz inşKarta 2 taksit yapacagım
Eşim yüzde 90 izmir diyor bakalım atama yapılacakmış sözde.Bende tayin dilekçesi veremedim bekliyorum daha.Lojman bakacağız ona göre eşimin iş yeriyle benimki arası 62 kmıyıyız canım sen nasılsın ızmır yada ankara kesınlestımı
Üzülme ben 1 aydır 200gr veremedimTartidaki ağırlığım ayni
O kadar hareket,yürüyüş de yapiyorum bir hafta olacak neredeyse.
Az da olsa kaçamak yapiyorum, etkiliyor tâbi.
Sadece özellikle bacaklarimin sikilastigini hissediyorum.
ıns canım hayırlısıyla olsun hepsi stres olma lütfenEşim yüzde 90 izmir diyor bakalım atama yapılacakmış sözde.Bende tayin dilekçesi veremedim bekliyorum daha.Lojman bakacağız ona göre eşimin iş yeriyle benimki arası 62 kmOrta noktadan lojman ayarlamak istiyoruz.Hastalıkta artıyor inş sorunsuz bir şekilde eşim gelir hayatımız düzene girer okul evi hallederiz Stres hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?