- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.261
Üzülme ben 1 aydır 200gr veremedim
Ev Çanakkale’de canım.Kiraya verecegız.Eşim görmedi evi resmilerini gördü ben gelince göreyim öyle verelim diyorıns canım hayırlısıyla olsun hepsi stres olma lütfen
aldıgın ev balıkesırdemıydı onu kıraya mı verıceksın
69u görseydim hayirlisiyla
61 ile başladım 59a çakıldım
Eskiden olduğu gibi olsa metabolizmalar69u görseydim hayirlisiyla
Bende bendeee69u görseydim hayirlisiyla
Atama yapılmadı daha öyle bekliyoruz neresi olacak diye
Atama yapılmadı daha öyle bekliyoruz neresi olacak diye
Bereketli olsun...Kumbaraya 300 tl attım , Allah bereket versin.
Bereketli olsun ablacımBereketli olsun...Ben de yazlik cantalarin birinde buldugum 5 tl'yi attim.
Çok zor valla.canım yanması bulanmasından betermis aynen az kaldı canım vallahibadem, süt, hardal bunlari sieayla bi dene. Bana bir seker cok iyi gelmisdi, hamilelik grubunda tavsiye etmisdiler. Ahoibrause ismi, bildigin cocuk sekeri. Sonradan icindeki natron fayda etdigini ögrendim. Ama sen doktoruna danismadan natron kullanma. Badem, süt ve hardali dene bence. Az kadi dayan
süper canım Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsınEv Çanakkale’de canım.Kiraya verecegız.Eşim görmedi evi resmilerini gördü ben gelince göreyim öyle verelim diyorHem sahibinden veririz emlakçı ücreti olmaz hemde kime kiraya verdiğimizi görürüz içimize sinsin.1+1 evimizi 2 kez emlakçı verdi kiraya çok çektik birsürü borç taktılar bize zor çıkardık.Bu sefer biz verdik masallah sorunsuz şekilde gidiyor zamda yapmadık istediğin kadar otur demiş eşim Bekar yeni atanan bir çocuğa verdik.
Kolay gelsin canım sana ekmeklerin nasıl tavadami yapıyon sacdamiselam canlar,
iyi dilekleriniz icin cok tesekür ederim.
Sabah doktora gitdik kan verdi. Persembede birdaha doktorda kontrolu var, ama cok daha iyi sükür.
Kizimi erken uyandirdim doktora gitcektik diye, onun icin demin erkenden övlen uykusuna daldi. Bende hamur mayaladim, kizima corba hazirlayip ekmek isine giriseyim.
Aksamda anneme biraz kiyafet almaya cikcam, yarinda temizlik yaparim ve bir eve daha bakcaz.
Bugün pazar günü baktigimiz evdende haber gelcekti. Insallah olur, cok begendik orayi.
Hadi ben is basina.
Basın sagoldun rabbim rahmet eylesinSağolun kızlar amin
Zonguldak ilcesi turtis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?