ıns canım hayırlısıyla olsun hepsi stres olma lütfen
aldıgın ev balıkesırdemıydı onu kıraya mı verıceksın
Ev Çanakkale’de canım.Kiraya verecegız.Eşim görmedi evi resmilerini gördü ben gelince göreyim öyle verelim diyorHem sahibinden veririz emlakçı ücreti olmaz hemde kime kiraya verdiğimizi görürüz içimize sinsin.1+1 evimizi 2 kez emlakçı verdi kiraya çok çektik birsürü borç taktılar bize zor çıkardık.Bu sefer biz verdik masallah sorunsuz şekilde gidiyor zamda yapmadık istediğin kadar otur demiş eşimBekar yeni atanan bir çocuğa verdik.

Selammm
Oglusumu veterinere götürduk aşılarını yaptırdık.
Yemek olarak tavuk sote yapacağım. Dünden kalan zeytinyagli iç bakla be yanlarına patates püresi yapacağım.
Hamur işleri rafa kalktı bizde hevesimizi aldık. Tadlari damagimizda kaldı ama bol bol kilo olarak geri dönüyor o yüzden hamur işini azalttık.
Ev supurulup silinecek. Sıcak da olacak artik aksam serinliğinde yaparım

Çok zor valla.canım yanması bulanmasından betermis aynen az kaldı canım vallahi

süper canım Allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın

selam canlar,

iyi dilekleriniz icin cok tesekür ederim.
Sabah doktora gitdik kan verdi. Persembede birdaha doktorda kontrolu var, ama cok daha iyi sükür.

Kizimi erken uyandirdim doktora gitcektik diye, onun icin demin erkenden övlen uykusuna daldi. Bende hamur mayaladim, kizima corba hazirlayip ekmek isine giriseyim.

Aksamda anneme biraz kiyafet almaya cikcam, yarinda temizlik yaparim ve bir eve daha bakcaz.
Bugün pazar günü baktigimiz evdende haber gelcekti. Insallah olur, cok begendik orayi.
Hadi ben is basina.

Bir kac gundur is yapamiyorum ben de oturdum hesap kitap yaptim.

Belki sizlere de fikir olur.

Birikim fonumu 5 ana baslikta topluyorum.

1- Egitim fonu ( torunum icin)
2- Gezi ve eglence fonu (torunum ve kizim icin)
3- Acil ihtiyac fonu ( istenmeyen durumlara karsi, sabit odemelerimin en az 6 aylik tutari)
4- Acil yardim ve zekat fonu ( acil karsima cikan ihtiyac sahipleri icin)
5-Bahce evi genel ihtiyac fonu

Bu ayki hesaplarima gore, acil yardim fonu ve egitim fonunu desteklemeliyim...

Son düzenleme:
Kolay gelsin canım sana ekmeklerin nasıl tavadami yapıyon sacdami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…