Ya bu kadar ayrıntılı bütçe hiç yapmadık masallah abla sana.bahcede cok güzel kız vıyaklayınca yarım yarım görüyorum hayırlısıyla nasip olsun bende cok severim izniki biz merkezdeyiz

İnsülin direncin mi var acaba baktırdın mu canım

Ben şu anda izinde oldugumdan çok harcama olmuyor minnoş için bişeyler alıyoruz o kadar kredi kartı kredimizi ödedik geriye kalanla altın aldım internetten alınınca vergi gelmiş ya ben ne zamandır fiziki alıyodum neyse artık.komşuların birazı babanneme para vermiş gelememiş diye üzerinede para ekledim 1çeyrek 1gram 50 euroda onun hesabına attık.ortak hesabımızada 8gram inş ay sonuna kadar yeter kalan paramız.

Ya bu kadar ayrıntılı bütçe hiç yapmadık masallah abla sana.bahcede cok güzel kız vıyaklayınca yarım yarım görüyorum hayırlısıyla nasip olsun bende cok severim izniki biz merkezdeyiz
Birikimi tek baslik altinda yapsam, belki ipin ucu kacabilir. Her fonun alt ve ust siniri var. Egitim fonunun alt var, ust siniri yok...Digerleri dengedeyse o ay butun birikim egitim fonuna gider.
Boyle olunca ayagimi yorganima gore uzatiyorum...

Maşallah abla sana gerçekten düşüncelerin çok ayrıca torunlarını düşünmen başlı başına büyük fedakarlık torunun olaydım iyiydi ben hiç öyle bisey görmedim çünkü annem okuttugunda bile bizi niye gönderiyorsun derdi

En guzel yatirim, insana yatirimdir.
Muhtemelen egitimin onemini bilmedigi icin oyle demistir...

Bir8kimin bereketli olsun kat kat artsın insallah

Selam kızlar, CanTorun oranlarını nasıl ayarliyorsun,
5 eğitim, 1 acil vs mi, yoksa rastgele atıp, kontrolünü sonra yapıp ona göre mi ağırlık veriyorsun
K kahvemsi mutluluk
Sürprizini merak ettim
Gömleğinin cebine, dolabına minik notlar koymuştum (böyle şeyler yapınca benden de beklersin ama yapamam demişti, eşim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…