- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.281
Ya bu kadar ayrıntılı bütçe hiç yapmadık masallah abla sana.bahcede cok güzel kız vıyaklayınca yarım yarım görüyorum hayırlısıyla nasip olsun bende cok severim izniki biz merkezdeyizBir kac gundur is yapamiyorum ben de oturdum hesap kitap yaptim.
Belki sizlere de fikir olur.
Birikim fonumu 5 ana baslikta topluyorum.
1- Egitim fonu ( torunum icin)
2- Gezi ve eglence fonu (torunum ve kizim icin)
3- Acil ihtiyac fonu ( istenmeyen durumlara karsi, sabit odemelerimin en az 6 aylik tutari)
4- Acil yardim ve zekat fonu ( acil karsima cikan ihtiyac sahipleri icin)
5-Bahce evi genel ihtiyac fonu
Bu ayki hesaplarima gore, acil yardim fonu ve egitim fonunu desteklemeliyim...
İnsülin direncin mi var acaba baktırdın mu canımTatlu erkenden kalkıp ev işlerini halletti kahve ve sonrası spor inş..
Başkası olsa bu spora ne kilolar verirdi...
Bacaklarım da kollarımda ağrılar var..Güneşsiz günlerin bedelini ödüyorum zannedersem...
Bugün takviye alacagim...Ayrıca peynir almalıyım
Birikimi tek baslik altinda yapsam, belki ipin ucu kacabilir. Her fonun alt ve ust siniri var. Egitim fonunun alt var, ust siniri yok...Digerleri dengedeyse o ay butun birikim egitim fonuna gider.Ya bu kadar ayrıntılı bütçe hiç yapmadık masallah abla sana.bahcede cok güzel kız vıyaklayınca yarım yarım görüyorum hayırlısıyla nasip olsun bende cok severim izniki biz merkezdeyiz
Afiyetle yiyin. Haftada bir pazar duzuyoruz, 8-100 tl harcaniyor...Pazarda 48 tl harcadım.
Aldıklarım
soğan, patates, çilek, kiraz,domates ,salatalık, kavun ,bezelye
sagol canim, mutfagimda saci koymak icin yer yok malesef, onun icin tavada yapiyorum. uzun sürüyor böylece malesefKolay gelsin canım sana ekmeklerin nasıl tavadami yapıyon sacdami
Maşallah abla sana gerçekten düşüncelerin çok ayrıca torunlarını düşünmen başlı başına büyük fedakarlık torunun olaydım iyiydiBir kac gundur is yapamiyorum ben de oturdum hesap kitap yaptim.
Belki sizlere de fikir olur.
Birikim fonumu 5 ana baslikta topluyorum.
1- Egitim fonu ( torunum icin)
2- Gezi ve eglence fonu (torunum ve kizim icin)
3- Acil ihtiyac fonu ( istenmeyen durumlara karsi, sabit odemelerimin en az 6 aylik tutari)
4- Acil yardim fonu ( acil karsima cikan ihtiyac sahipleri icin)
5-Bahce evi genel ihtiyac fonu
Bu ayki hesaplarima gore, acil yardim fonu ve egitim fonunu desteklemeliyim...
Benim herseyde gözüm var ev isim tam olsun alicam inşallah afiyet olsun canımsagol canim, mutfagimda saci koymak icin yer yok malesef, onun icin tavada yapiyorum. uzun sürüyor böylece malesef
En guzel yatirim, insana yatirimdir.Maşallah abla sana gerçekten düşüncelerin çok ayrıca torunlarını düşünmen başlı başına büyük fedakarlık torunun olaydım iyiydiben hiç öyle bisey görmedim çünkü annem okuttugunda bile bizi niye gönderiyorsun derdi
Bereketli olsun abla,ekliyorum.
Evet cnm gecen yaz baktirdim vardi. Sonrasında ilaç kullandım bir süre. Tekrar gitmedim bu surecte...İnsülin direncin mi var acaba baktırdın mu canım
Bir8kimin bereketli olsun kat kat artsın insallahBen şu anda izinde oldugumdan çok harcama olmuyor minnoş için bişeyler alıyoruz o kadar kredi kartı kredimizi ödedik geriye kalanla altın aldım internetten alınınca vergi gelmiş ya ben ne zamandır fiziki alıyodum neyse artık.komşuların birazı babanneme para vermiş gelememiş diye üzerinede para ekledim 1çeyrek 1gram 50 euroda onun hesabına attık.ortak hesabımızada 8gram inş ay sonuna kadar yeter kalan paramız.
Amin canim, hepimizin birikimleri bol ve bereketli olsun...CanTorun abla birikimin bereketli olsun...Guzel başlıklar gercekten
Squatgirl 'ün videolarinin ikisini yapiyorum hergün tatlu ve yemek sonrasi yürüyüş.karamelli_turta youtube da ergin kırbaç diye birisi var ben bazen onun hareketleri yapiyorum...Fayda gördüm bir nebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?