- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.301
Amin inş bir ev bulduk kızlar inş begeniriz görüncede işime çok yakon bulundugumuz çevrede değişmez.hepimizin bereketli olsun inş.bende emzirme diyetine giricem daha protein agırlıklı bişey paylaşılmış birde spor yapsam 2 ayda forma girerimBir8kimin bereketli olsun kat kat artsın insallah
Benimkide hiç romantik değil ben her anı anlamdırmaya calışırım hala dogum hediyesi bekliyorum adamın dediği maasına dokunmuyoruz bile istediğini alSelam kızlar, @CanTorun oranlarını nasıl ayarliyorsun,
5 eğitim, 1 acil vs mi, yoksa rastgele atıp, kontrolünü sonra yapıp ona göre mi ağırlık veriyorsun
K kahvemsi mutluluk
Sürprizini merak ettim
Gömleğinin cebine, dolabına minik notlar koymuştum (böyle şeyler yapınca benden de beklersin ama yapamam demişti, eşim)
O da iyiymişBenimkide hiç romantik değil ben her anı anlamdırmaya calışırım hala dogum hediyesi bekliyorum adamın dediği maasına dokunmuyoruz bile istediğini al
Hadi hayırlısı olsun inşallah istesig8n yerden olursa cok guzel olur...Amin inş bir ev bulduk kızlar inş begeniriz görüncede işime çok yakon bulundugumuz çevrede değişmez.hepimizin bereketli olsun inş.bende emzirme diyetine giricem daha protein agırlıklı bişey paylaşılmış birde spor yapsam 2 ayda forma girerim
O zaman hiç dokundurma hicbir zamanBenimkide hiç romantik değil ben her anı anlamdırmaya calışırım hala dogum hediyesi bekliyorum adamın dediği maasına dokunmuyoruz bile istediğini al
Allah hayırlısini versin canım. Emzirirken karatay tarzı beslenip çok güzel kilo verebilirsin. Bir bak istersen.Amin inş bir ev bulduk kızlar inş begeniriz görüncede işime çok yakon bulundugumuz çevrede değişmez.hepimizin bereketli olsun inş.bende emzirme diyetine giricem daha protein agırlıklı bişey paylaşılmış birde spor yapsam 2 ayda forma girerim
Enişte açık açık söylemiş ama takdir ettimSelam kızlar, @CanTorun oranlarını nasıl ayarliyorsun,
5 eğitim, 1 acil vs mi, yoksa rastgele atıp, kontrolünü sonra yapıp ona göre mi ağırlık veriyorsun
K kahvemsi mutluluk
Sürprizini merak ettim
Gömleğinin cebine, dolabına minik notlar koymuştum (böyle şeyler yapınca benden de beklersin ama yapamam demişti, eşim)
Bu da farklı bir bakış açısıBenimkide hiç romantik değil ben her anı anlamdırmaya calışırım hala dogum hediyesi bekliyorum adamın dediği maasına dokunmuyoruz bile istediğini al
Ya söylemiş ama sinir bozucu ya...Bizimki de bilmez yapmaz öyle seyler...Al maaşı ne istersen der iain içinden çıkar..Enişte açık açık söylemiş ama takdir ettim
Hoşbuldum canim, çok hoşbuldumKahvemsi beybi hoşgeldin
Biz genelde birbirimize sorup alıyoruz, 15 yılı geride bıraktık hakkını inkar edemem zamanında çok guzel hediye ve sürprizler yaptı.Ya söylemiş ama sinir bozucu ya...Bizimki de bilmez yapmaz öyle seyler...Al maaşı ne istersen der iain içinden çıkar..
Romantik enişte.Ben çok istediğim birşey varsa defalarca söylerim eşimin yaninda
Özel günlerdeki klâsik armağanı çiçek normalde çünkü.
Hehe bende solup gitmesin diye saksi çiçeği olsun madem dedim bir zaman sonra,Romantik enişte.
Benim esim de çiçek çok alırdı ilk zamanlar, bir iki artık dedim alma.
Buna verilen paraya yazık. İki gün sonra soluyor.
Şimdi arada alır ama özel günlerde değil de icimden geldi der.
Ben yine parasına yazık diyorum ama
Biraz odunluk var ruhumda inkar etmiyorum
Bizim o zamanda kızlar okumazdı ama tabi biz okuduk şükür insanın kendi ayakları üstünde durması gibi bişey bu dünyadaEn guzel yatirim, insana yatirimdir.
Muhtemelen egitimin onemini bilmedigi icin oyle demistir...
Evet klasik hep çiçek ve ben o çiçeklere açıyorum kuruyup gidiyor...Hatta geçen dedim ki çiçek alma 0.25 gr altin al tak bana daha iyiBen çok istediğim birşey varsa defalarca söylerim eşimin yaninda
Özel günlerdeki klâsik armağanı çiçek normalde çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?