Bir8kimin bereketli olsun kat kat artsın insallah
Amin inş bir ev bulduk kızlar inş begeniriz görüncede işime çok yakon bulundugumuz çevrede değişmez.hepimizin bereketli olsun inş.bende emzirme diyetine giricem daha protein agırlıklı bişey paylaşılmış birde spor yapsam 2 ayda forma girerim

Benimkide hiç romantik değil ben her anı anlamdırmaya calışırım hala dogum hediyesi bekliyorum adamın dediği maasına dokunmuyoruz bile istediğini al

Hadi hayırlısı olsun inşallah istesig8n yerden olursa cok guzel olur...
Hangi sehirdesin cnm sen

Bu arada bebis ne kadarlik.. Kendine dikkat ederek belirledigin beslenme planiyla gidrr ins o kilolar

Selam kızlar
Uzun bir aradan sonra işyerine yarı kadro dönmek garip geldi, böyle uzun tatil öncesi çoğunluk izin alır, kalanlar da çalışmaz öyle bir his verdi.
Zaman nasıl geçti anlamadım ama, 9.30 da evden çıktım, 16:30 da geldim.
Eşim sürprizimi bulmuş, çok sevinmiş
O da buzluktan mantı bulup aksam yemegi hazırlamış, çamaşırları falan kaldırmış.
Bütün gün olan basagrim eve gelince geçti

Allah hayırlısini versin canım. Emzirirken karatay tarzı beslenip çok güzel kilo verebilirsin. Bir bak istersen.

Enişte açık açık söylemiş ama takdir ettim

Ya söylemiş ama sinir bozucu ya...Bizimki de bilmez yapmaz öyle seyler...Al maaşı ne istersen der iain içinden çıkar..
Biz genelde birbirimize sorup alıyoruz, 15 yılı geride bıraktık hakkını inkar edemem zamanında çok guzel hediye ve sürprizler yaptı.
Hala ufak surprizler yapar ama artık hediye konusunda para ver ya da altın olsun diyorum

Ben çok istediğim birşey varsa defalarca söylerim eşimin yaninda

Özel günlerdeki klâsik armağanı çiçek normalde çünkü.
Romantik enişte.
Benim esim de çiçek çok alırdı ilk zamanlar, bir iki artık dedim alma.
Buna verilen paraya yazık. İki gün sonra soluyor.
Şimdi arada alır ama özel günlerde değil de icimden geldi der.
Ben yine parasına yazık diyorum ama
Biraz odunluk var ruhumda inkar etmiyorum

Hehe bende solup gitmesin diye saksi çiçeği olsun madem dedim bir zaman sonra,
hem büyütür bakarim dedim

Ben çok istediğim birşey varsa defalarca söylerim eşimin yaninda

Özel günlerdeki klâsik armağanı çiçek normalde çünkü.
Evet klasik hep çiçek ve ben o çiçeklere açıyorum kuruyup gidiyor...Hatta geçen dedim ki çiçek alma 0.25 gr altin al tak bana daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…