- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.321
Size masallah canim enişte bey hassas zaten bu konularda.Biz genelde birbirimize sorup alıyoruz, 15 yılı geride bıraktık hakkını inkar edemem zamanında çok guzel hediye ve sürprizler yaptı.
Hala ufak surprizler yapar ama artık hediye konusunda para ver ya da altın olsun diyorum
Offff herkes bizim gibi tedbirli davransa da bir an evvel yeni normal düzende yaşamaya alişsak keşke.Az once ufak bir market turu yapsam dedim baktim kalabalık girmedim hiçbirine broşürleri topladım...Birazdan liste yapacagim ne nereden alınacak stoklanacak diye...Ömrümüz varsa yazın sonunda yine bol zamlar bizi bekler...
Bir de sanki virüs artıyor yasaklar olabilir. Tedbirli olalım diyorum
Yani maksat havasız kalmak olsa 2 sn havalanır geri tak...Böyle giderse hic umudum yok benim...Her şey de sıkıntı yaşanacak...Hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorum o kadar insan oldu hastalandı. Tüm sektörleri vurdu işsizler açlık vs...Offff herkes bizim gibi tedbirli davransa da bir an evvel yeni normal düzende yaşamaya alişsak keşke.
Herkesin maske kullanımında kendine göre tarzi var, çok sinirleniyorum.
Bugün maskenin bir farklı kullanımını daha gördümtürbanlı bir abla resmen örtüsünü süslemek için iğneyle falan enteresan sekilde takmış, burun dışarıda alt dudak kapalı sadece.
İnsanlar bu kadar bilinçsiz gezdikçe biz daha çok yasak gelir tedbir olsun stok yapalım deriz
Offff herkes bizim gibi tedbirli davransa da bir an evvel yeni normal düzende yaşamaya alişsak keşke.
Bugün maskenin bir farklı kullanımını daha gördümtürbanlı bir abla resmen örtüsünü süslemek için iğneyle falan enteresan sekilde takmış, burun dışarıda alt dudak kapalı sadece.
İnsanlar bu kadar bilinçsiz gezdikçe biz daha çok yasak gelir tedbir olsun stok yapalım deriz
Kulakları kapalı olduğu için esarba iğneyle tutturma normal tabi, hatta ben de kulaklarım o kadar acıdıki akşama doğru tokayla ipleri saçıma mi tuttursam diye düşünmedim değilKahvemsi genelde eşarpta boğaz kısmına da iğne takanlar ya da iç bonesini kulaklarını kapatacak şekilde takanlar başka seçenek olmadığı için eşarptaki iğneye takıyorOnu gördün sanırım. Hastanede de böyle takan çok oluyor. Ben mesela boneyle kulaklarımı kapatmadığım için içeri takabiliyorum nereye takarsa taksın, takmaya niyetleri olmadığı için maske hiç olması gerektiği yerde olmuyor tabii
kurala uymaya niyeti olmayan illa bir yolunu buluyor maalesefAllah sonumuzu hayır etsin.
Bugün ilk kez bu kadar uzun sure maske taktım.Yani maksat havasız kalmak olsa 2 sn havalanır geri tak...Böyle giderse hic umudum yok benim...Her şey de sıkıntı yaşanacak...Hiç mi düşünmüyorlar anlamıyorum o kadar insan oldu hastalandı. Tüm sektörleri vurdu işsizler açlık vs...
Of ki ne off...Eğitime iyiliğe direnen bir toplumuz
Akşam yemeği sonrası yürüyüşe çıktık yine bu akşam.Offff herkes bizim gibi tedbirli davransa da bir an evvel yeni normal düzende yaşamaya alişsak keşke.
Doğrusu senin yaptığın cnm.Bugün ilk kez bu kadar uzun sure maske taktım.
Kulak arkalarim fena.
Ama yine de cikarmadim. Çünkü kendimize ve insanlara karşı sorumluluğumuz var, maske takmak zorundayız hepimiz.
Bir kere camdan sigara içerken, bir de yemekyemek için yemekhaneye gittigimde çıkardım. Onda da hep değiştirdim maskemi.
Kapalı ortamdayim, kalabalık değil ama yine de insan var.
Kendi adıma ben üstüme duseni yapıyorsam herkes de yapsın.
Kimsenin sorumsuzlugunun bedelini maddi manevi ödemek zorunda degiliz.
Esim bileklerine takip gezenler var diyor...Akşam yemeği sonrası yürüyüşe çıktık yine bu akşam.
Ilk kez böyle bir maske kullanimini bir vatandaşta gördüm hattâ gözlerimi alamadim gözünün içine baka baka foto almayi çok isterdim hattâ ama maalesef.
Maskenin bir lastiğini boynuna geçirmiş bildiğiniz kolye niyetine takmış bir sağa bir sola sallaniyor
Biz ne için uğraşıyoruz?
Zaten dışardaki insanlarin yüzde 80i maskesizler ve maskeleri ağzı burnu dışına takanlar.
Yüzde 20lik var miyiz cidden biz?
Aglayasim geliyor bu insanlara, bağırasım.
Okula yollayacağız çocukları, ne kaldı eylüle?
aynen canım resmen bizi salak yerine koyuyorlarAkşam yemeği sonrası yürüyüşe çıktık yine bu akşam.
Ilk kez böyle bir maske kullanimini bir vatandaşta gördüm hattâ gözlerimi alamadim gözünün içine baka baka foto almayi çok isterdim hattâ ama maalesef.
Maskenin bir lastiğini boynuna geçirmiş bildiğiniz kolye niyetine takmış bir sağa bir sola sallaniyor
Biz ne için uğraşıyoruz?
Zaten dışardaki insanlarin yüzde 80i maskesizler ve maskeleri ağzı burnu dışına takanlar.
Yüzde 20lik var miyiz cidden biz?
Aglayasim geliyor bu insanlara, bağırasım.
Okula yollayacağız çocukları, ne kaldı eylüle?
Gerçekten de öyle.aynen canım resmen bizi salak yerine koyuyorlar
el kadar bebegi bırakıp işe gidiyorum ben kac kişiyle calısıyoruz sen bos bos gezıyosun maske yok bıse yok
annemin kuzenı vefat etti cenazeye dahı katılamadı biz fedakarlık yapıyoruz bunu bıle bıle rahat davrananlar vebale gırıyor bence
sadece kendını ılgılendıren bı konu degıl toplumun hepsını ılgılendırıyo sonucta
biz tedbırımızı alalım gerısı Allahtan
Menümüz ayni bugün bende de kuru,pilav ve karpuz vardı.Yarın nasipse yapmayı planladıklarım
Erken kalkmak
Çamaşır yıkamak
Kahvaltıdan sonra markete gitmek
Canlı ders programına katılmak
Bugünkü aldığım çilekleri ayıklayıp dondurucuya koymak
Kütüphaneye arkadaşımı ziyarete gitmek
Ekmek yapmak
Akşam menüsü için düşündüklerim ise
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Cacık
Kavun
Kütüphane görevlisi arkadaşım evet kültür bakanlığından güzel ve güncel kitaplar gönderiyorlarMenümüz ayni bugün bende de kuru,pilav ve karpuz vardı.
Kütüphanede çalışan arkadaşın mi abla, Güzel kitaplar vardir orada şimdi
Kütüphaneden bende kitap aliyorum.Kütüphane görevlisi arkadaşım evet kültür bakanlığından güzel ve güncel kitaplar gönderiyorlar
Eskiden çok okurdum
Bende bir sorun var
Okuduğum kitap isimlerini aklımda tutamıyorum
Keşke defter tutsaymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?