Harika
Hemen seçimlerini yaparsin, isimlerini burada da paylaş bize de fikir olsun cnm.
Tabiki paylaşırım.
Üç aydir eve getirdiklerimizi bir ara geri götürmek lazım, yoksa patron bey kitaplık boş diye sürekli sipariş veriyor

Tabiki paylaşırım.
Üç aydir eve getirdiklerimizi bir ara geri götürmek lazım, yoksa patron bey kitaplık boş diye sürekli sipariş veriyor
Yenileri geldikçe götürürsün.
Kitaplığınizin olmasi ne güzel şans
Insanin orada illâ hoşuna gidecek seçenekleri olur ✌

Yenileri geldikçe götürürsün.
Kitaplığınizin olmasi ne güzel şans
Insanin orada illâ hoşuna gidecek seçenekleri olur ✌
burda sokaklarda kulube gibi bisi kuruyorlar rafli. Herkes okudugu kitaplari oraya birakiyor. Istiyen gidip aliyor, alirken kendisinin kitap birakma mecburiyetide yok. Bazen ev eysadi filanda koyuyorlar, ihtiyaci olan aliyor.

Ne güzel bir uygulama.
Ama bu sistem bu taraflarda düzgün işlemez Az çok tahmin edersin.

Açılmadı asmin, ne attin merak ettim
birdaha atdim. Evet tahmin ede biliyorum. Bizim binada girisde bir raf var. Hediye etmek istedigimiz eysalari, kitaplari oraya birakiyoruz, ihtiyaci olan komsularda aliyor.

Çok güzel gerçekten.
Hem bazi bölgelerde olunca okumaya teşvik edici de olur.
cok yerde var, insanlar temiz tutuyor ve hep doludur. Kitaplari atmaktansa, baskasina okuma firsati vermek daha güzel. Almanlar böyle seyleri cok yaparlar, ikinci amacda dogamizi korumak. Nekadar az cöpe giderse veya yeni üretilirse okadar iyi diye.

.
Hani çengelli at kuyruğu yapılan lastik tokalar varya onunla takanlar var kulak acımasın diye. Veya yeni bi aparat çıkmış kulak acımasın diye. Bu gidişle kulaklarımız genişleyecek.

Birikimi tek baslik altinda yapsam, belki ipin ucu kacabilir. Her fonun alt ve ust siniri var. Egitim fonunun alt var, ust siniri yok...Digerleri dengedeyse o ay butun birikim egitim fonuna gider.
Boyle olunca ayagimi yorganima gore uzatiyorum...
Türk parası olarak mı biriktiriyosun abla.bende kızcem için eğitim ve için döviz
Evlilik yıl dönümündede her yıl ben rota belirliyorum tatil yapıyoruz ilk zamanlar üzülüyordum bunun modelide bu napalım ben planlıyonca o yorulmuyor bende istediğimi yapıyorum mutluyuz

Birikimi tek baslik altinda yapsam, belki ipin ucu kacabilir. Her fonun alt ve ust siniri var. Egitim fonunun alt var, ust siniri yok...Digerleri dengedeyse o ay butun birikim egitim fonuna gider.
Boyle olunca ayagimi yorganima gore uzatiyorum...
Türk parası olarak mı biriktiriyosun abla?benimde hayalim kızıma üniversiteye gidince bir ev almak.biraz döviz biriktirdim eğitimi için olurda yurtdışında eğitim almak ister hamile kaldıgımdan beride elimde ne kadarda kalırsa altın alıyorum senin yazdıgını görünce eşimede dedim kalem kalem yazalım bütcemizi kızımızada fon ayırdık bugünkü ihtiyacları ve birikim olarak

Ufak bir liste yaptim hem hava alır hem de isleri hallederiz..Hava sic

Evet cnm gecen yaz baktirdim vardi. Sonrasında ilaç kullandım bir süre. Tekrar gitmedim bu surecte...
O çok etkiliyor vakit bulursan tekrar baktır canım hoş hastaneyede gitmek risk

Hadi hayırlısı olsun inşallah istesig8n yerden olursa cok guzel olur...
Hangi sehirdesin cnm sen

Bu arada bebis ne kadarlik.. Kendine dikkat ederek belirledigin beslenme planiyla gidrr ins o kilolar
Bebiş 2.5 aylık teyzesi.bursada merkezde oturuyoruz.pahalı ev fiyatları.bebiş olmasa yeni yerleşim yerlerinden bakalım araba alırız banada diye düşünüyoduk.şu an kızıma yakın olmak istiyorum.birde onun kres,okul vs düşünüp lokasyona bakıyoruz.bebiş nasibiyke gelirmiş buluruz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…