- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.341
Bizim yeni siparişler de bugün geldi.Satranç 'i bitirmek üzereyim bende.
Kristin Hannah 'a geçeceğim.
HarikaBizim yeni siparişler de bugün geldi.
Yarın patron kitaplığa dizer.
Hangilerini okuyacak baksın, perşembe ona göre ben de seçerim.
Tabiki paylaşırım.Harika
Hemen seçimlerini yaparsin, isimlerini burada da paylaş bize de fikir olsun cnm.
bende bi ev bulup tasina bilsem ilk isim sac olcskBenim herseyde gözüm var ev isim tam olsun alicam inşallah afiyet olsun canım
Yenileri geldikçe götürürsün.Tabiki paylaşırım.
Üç aydir eve getirdiklerimizi bir ara geri götürmek lazım, yoksa patron bey kitaplık boş diye sürekli sipariş veriyor
burda sokaklarda kulube gibi bisi kuruyorlar rafli. Herkes okudugu kitaplari oraya birakiyor. Istiyen gidip aliyor, alirken kendisinin kitap birakma mecburiyetide yok. Bazen ev eysadi filanda koyuyorlar, ihtiyaci olan aliyor.Yenileri geldikçe götürürsün.
Kitaplığınizin olmasi ne güzel şans
Insanin orada illâ hoşuna gidecek seçenekleri olur ✌
Ne güzel bir uygulama.burda sokaklarda kulube gibi bisi kuruyorlar rafli. Herkes okudugu kitaplari oraya birakiyor. Istiyen gidip aliyor, alirken kendisinin kitap birakma mecburiyetide yok. Bazen ev eysadi filanda koyuyorlar, ihtiyaci olan aliyor.
Açılmadı asmin, ne attin merak ettim
birdaha atdim. Evet tahmin ede biliyorum. Bizim binada girisde bir raf var. Hediye etmek istedigimiz eysalari, kitaplari oraya birakiyoruz, ihtiyaci olan komsularda aliyor.Ne güzel bir uygulama.
Ama bu sistem bu taraflarda düzgün işlemez Az çok tahmin edersin.
Açılmadı asmin, ne attin merak ettim
Çok güzel gerçekten.birdaha deniyeyim
cok yerde var, insanlar temiz tutuyor ve hep doludur. Kitaplari atmaktansa, baskasina okuma firsati vermek daha güzel. Almanlar böyle seyleri cok yaparlar, ikinci amacda dogamizi korumak. Nekadar az cöpe giderse veya yeni üretilirse okadar iyi diye.Çok güzel gerçekten.
Hem bazi bölgelerde olunca okumaya teşvik edici de olur.
Hani çengelli at kuyruğu yapılan lastik tokalar varya onunla takanlar var kulak acımasın diye. Veya yeni bi aparat çıkmış kulak acımasın diye. Bu gidişle kulaklarımız genişleyecek.Bugün ilk kez bu kadar uzun sure maske taktım.
Kulak arkalarim fena.
Ama yine de cikarmadim. Çünkü kendimize ve insanlara karşı sorumluluğumuz var, maske takmak zorundayız hepimiz.
Bir kere camdan sigara içerken, bir de yemekyemek için yemekhaneye gittigimde çıkardım. Onda da hep değiştirdim maskemi.
Kapalı ortamdayim, kalabalık değil ama yine de insan var.
Kendi adıma ben üstüme duseni yapıyorsam herkes de yapsın.
Kimsenin sorumsuzlugunun bedelini maddi manevi ödemek zorunda degiliz.
Inşallah canımbende bi ev bulup tasina bilsem ilk isim sac olcskgecen crêpe saci aldim dedim belki onla olur, ama malesef olmuyor. Tavaya devam.
Türk parası olarak mı biriktiriyosun abla.bende kızcem için eğitim ve için dövizBirikimi tek baslik altinda yapsam, belki ipin ucu kacabilir. Her fonun alt ve ust siniri var. Egitim fonunun alt var, ust siniri yok...Digerleri dengedeyse o ay butun birikim egitim fonuna gider.
Boyle olunca ayagimi yorganima gore uzatiyorum...
Evlilik yıl dönümündede her yıl ben rota belirliyorum tatil yapıyoruz ilk zamanlar üzülüyordum bunun modelide bu napalım ben planlıyonca o yorulmuyor bende istediğimi yapıyorum mutluyuzO da iyiymiş
Türk parası olarak mı biriktiriyosun abla?benimde hayalim kızıma üniversiteye gidince bir ev almak.biraz döviz biriktirdim eğitimi için olurda yurtdışında eğitim almak ister hamile kaldıgımdan beride elimde ne kadarda kalırsa altın alıyorum senin yazdıgını görünce eşimede dedim kalem kalem yazalım bütcemizi kızımızada fon ayırdık bugünkü ihtiyacları ve birikim olarakBirikimi tek baslik altinda yapsam, belki ipin ucu kacabilir. Her fonun alt ve ust siniri var. Egitim fonunun alt var, ust siniri yok...Digerleri dengedeyse o ay butun birikim egitim fonuna gider.
Boyle olunca ayagimi yorganima gore uzatiyorum...
O çok etkiliyor vakit bulursan tekrar baktır canım hoş hastaneyede gitmek riskUfak bir liste yaptim hem hava alır hem de isleri hallederiz..Hava sic
Evet cnm gecen yaz baktirdim vardi. Sonrasında ilaç kullandım bir süre. Tekrar gitmedim bu surecte...
Bebiş 2.5 aylık teyzesi.bursada merkezde oturuyoruz.pahalı ev fiyatları.bebiş olmasa yeni yerleşim yerlerinden bakalım araba alırız banada diye düşünüyoduk.şu an kızıma yakın olmak istiyorum.birde onun kres,okul vs düşünüp lokasyona bakıyoruz.bebiş nasibiyke gelirmiş buluruz umarımHadi hayırlısı olsun inşallah istesig8n yerden olursa cok guzel olur...
Hangi sehirdesin cnm sen
Bu arada bebis ne kadarlik.. Kendine dikkat ederek belirledigin beslenme planiyla gidrr ins o kilolar
Sorma gecen gün arkadasıma diyorum hiç romantik değil sen beni çekiştiriyosun diye trip attıBu da farklı bir bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?