Bu sene pek bezelye bulamadık...Yarın bir daha pazara bakacağız...Ben severim yemeğini...

Masallah saglikli guzel omru olsun..Bu yıl bikac kez geldim Bursa ya bazı ilçelerine ve sevdim gercekten. Hatta tasinsak mfalan dedim..Ama hep söylenen ev fiyatları yüksek...

birdaha deniyeyim
Istanbul da bir ara yeşil otobüsler de yer vardi kitap dergi icin...Tamam karıştırıp bakıyorlar sonra rastgele otobüste bir yere bırakıyorlardı...

Bir de kitap ciddi bir bütçe istiyor ne yazık ki...Ben bu ara biraz ara verdim almaya da okumaya da...Kitaplıkta 2 kitap var belki okurum...Kim bu kitap populer cok okunan dese okuyamiyorum

Yenileri geldikçe götürürsün.
Kitaplığınizin olmasi ne güzel şans
Insanin orada illâ hoşuna gidecek seçenekleri olur ✌
Patron bey çok okur, eğitime önem verir.
Kitapligimiz bir oda dolusu, ve kim ne isterse alsın okusun der.
İyiki var yoksa benim kitap masrafim çok olur.

.

Hani çengelli at kuyruğu yapılan lastik tokalar varya onunla takanlar var kulak acımasın diye. Veya yeni bi aparat çıkmış kulak acımasın diye. Bu gidişle kulaklarımız genişleyecek.
At kuyruğu yapılan toka iyi fikir, deneyeceğim.
Gerçi ofis maskesi aldım eczaneden, daha yumuşak ve özel uretimmis.
dün onu yanımda goturmedim.

Çok şanslısın cnm bu bakimdan.
Çalışıyorken daha az zaman ayirabiliyordum kitaba, evde olunca ne güzel geniş geniş rahat.

Oturdugumuz binada komsu dairesini satiliga cikarmis. 480 bin istiyormus. Subat sonunda biri satti, 400 bin...
Oglumun oturdugu evin benim gozumde ederi 270 bin falan. Ici 1.sinif malzemeyle yapilmis olsa bile hem kucuk, hem sehir merkezine cok uzak. Orda da giris katini 320 bine satmislar...Bu is nereye gidiyor?

Benim aldığım binada ara kata 420 bin istiyorlar. Bizimki çok kârlı oldu. Alırken kazandık resmen. Ev fiyatları uçtu.

Enişte parti kursun oy verelim
Sigara masrafını birikime atmaya ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…