- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.381
Ben paşam diye diye adamı demokrasiden uzaklastirdim, parti olayı olmazEnişte parti kursun oy verelim
Sigara masrafını birikime atmaya ne dersin
O kitapları alıp kağıtçılara satarlar en olmadı.Sokaktaki hayvanlara mama ve su koyduğum plastik kabı toplayıp götüren insanlar onu hiç affetmezBizim ülkemizde boyle birşey olsa ne yapacaklarını düşünemiyorum bile, zarar verirler kesin.
Eğitime, okumaya, kültüre önem veren ülkeler her açıdan daha gelişmiş şartlara sahip oluyor, darısı basimiza
Ciddi bir fiyat artışı var emlak sektöründe Rabbim evi olmayana yardim etsin.Oturdugumuz binada komsu dairesini satiliga cikarmis. 480 bin istiyormus. Subat sonunda biri satti, 400 bin...
Oglumun oturdugu evin benim gozumde ederi 270 bin falan. Ici 1.sinif malzemeyle yapilmis olsa bile hem kucuk, hem sehir merkezine cok uzak. Orda da giris katini 320 bine satmislar...Bu is nereye gidiyor?
Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder diye Atam ne guzel söylemiş.O kitapları alıp kağıtçılara satarlar en olmadı.Sokaktaki hayvanlara mama ve su koyduğum plastik kabı toplayıp götüren insanlar onu hiç affetmez
Dün bezelye çoktuBu sene pek bezelye bulamadık...Yarın bir daha pazara bakacağız...Ben severim yemeğini...
Kazanan bankalar ve ensesi kalin muteahitler. Vatandasin hayatinin en az 10 yili yine ipotek altina alindi...Ciddi bir fiyat artışı var emlak sektöründe Rabbim evi olmayana yardim etsin.
Çok güzel uygulamalar gercektenGünaydin canlar,
K kahvemsi mutluluk
burda gazete kutulari var. Kapagi aciliyor. Gazetemizi cikartip yanindaki kumbaraya gazetenin parasini atiyoruz. Yani parayi atmadanda gazeteni cikarta bilirsin. Afrikali bir arkadasimin dedigi aklima geldi: Afrikdada olsa bunlar, gazeteyi bosver, tüm kasayi götürürdüler demisdi
Ayni sekil ciftcilerde yol kenarinda ürünlerini dizip fiyat yaziyorlar ve kumbara koyuyorlar yanina. Insanlar arabayla gecerken istedigini alip, parayi kumbaraya birakip gidiyorlar.
Bir cok ülkede bu sistem yürümez diye düsünüyorum. Umarim yeni nesillerle her yerde böyle seyler mümkün olur.
Yiyecek icinde böyle belli yerler var, belediyeden degil. Insanlar kendileri organize ediyor. Misal izine gitcem, evdeki gidalari o dolaplara birakiyoruz, ihtiyaci olan aliyor. Yada internetde foodsharing diye bir sayfa var, oraya yaziyorum biri gelip benden aliyor. Bulari alanlarda fakir filan degil cogunlukla, maksat sadece gidalar cöpe gitmesin, dogamizi koruyalim.
Ben cidden seviyorum almanlari
yeni nesillere umutlaniyorum ben gercekten. Burdada bariz bir fark glrüyorum, benim gibi alman arkadas cevresiyle, büyüyenlerde farkli.Çok güzel uygulamalar gercekten
Biz o seviyelere gelemeyiz malesef
Annem de bahsederdi Almanyadaki hatıralarından özetle bir öz disipline sahip milletyeni nesillere umutlaniyorum ben gercekten. Burdada bariz bir fark glrüyorum, benim gibi alman arkadas cevresiyle, büyüyenlerde farkli.
Bazi konularda kendi insanlarimiz benle dalga geciyor misal, sen almanlar gibisin diyorlar. Degistiremiyoruz bazi kafalari malesef.
Annen burda yasadi mi? Evet felaket disiplilinler her konuda. Cidden taktir edilcek bir özellik.Annem de bahsederdi Almanyadaki hatıralarından özetle bir öz disipline sahip millet
Annem ve rahmetli babacığım orada çalışmışlarAnnen burda yasadi mi? Evet felaket disiplilinler her konuda. Cidden taktir edilcek bir özellik.
Kilodan da olabilir ama beslenme şekli de etkiliyor. Mesela ben karbonhidrat ve şekeri fazla tüketince daha uykulu oluyordumgünaydin bu arada ☺
kizim geceleri uyanmiyor. Ben gec yatiyorum, ama misal bugün 8 saat uyuya bildim, kiz gec uyaniyor. 8 saate ragmen ben halen cok halsizim, anlamadim gitdi. Hic dinc uyanmiyorum benguatir degerlerim iyimis doktora göre.
kilodan mi diye düsünmege basladim cidden.
Tebrikler cnm.Bu arada pampers sirketinden bebek bezi kazandimtürkyede prima markadi herhalde
54 bebek bezi, postayla yarin gelcek herhalde14€ zulaya böylece
Evdeki hesabin indirimlere uymadiginin canli kaniti...Canlı dersimizi yaptık
Onun öncesi mini bir atıştırma yaptık
Ve ufak oğlumla markete gittik alışverişimiz
132.10 tl tuttu.
İndirim bedeli 36.25 tl
Fişi incelerken 20 li aldığım maden sularını geçmemişler
Birazdan dışarı çıkıp maden sularının ücretini ödemeye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?