Enişte parti kursun oy verelim

Sigara masrafını birikime atmaya ne dersin
Ben paşam diye diye adamı demokrasiden uzaklastirdim, parti olayı olmaz

Sigara masrafını birikime atmaya Cok iyi olur derim tabiki de, çabam da bu yönde.
Çok denedim ama hiçbiri uzun süreli olmadı.
Şu an eskilere göre daha az kullanıyorum ama çabalarım devam bırakacağım.

O kitapları alıp kağıtçılara satarlar en olmadı.Sokaktaki hayvanlara mama ve su koyduğum plastik kabı toplayıp götüren insanlar onu hiç affetmez

Ciddi bir fiyat artışı var emlak sektöründe Rabbim evi olmayana yardim etsin.

O kitapları alıp kağıtçılara satarlar en olmadı.Sokaktaki hayvanlara mama ve su koyduğum plastik kabı toplayıp götüren insanlar onu hiç affetmez
Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder diye Atam ne guzel söylemiş.
Bir ara duraklarda kitap projesi vardı, durakları kırıp kitapları çaldılar.
Keşke okusak, keşke bilinçli olsak biraz.
Bu eve taşındigimizda eşim binanın yan tarafindaki boş yere su ve mama koymaya başladı.
Komşular rahatsız oldu hayvanlar toplanıp pisletiyormuş çevreyi.
Her defasında kaldırıp attılar kapları.
Eşim de belediyeden yardım istedi. O alana kulübe şeklinde mama kapları koydular.
Arada belediye,arada biz dolduruyoruz.
Genelde kediler geliyor.
Eşim yokken ben mutlaka su bırakırım ki ben korkarım da kedilerden
İnsanlar enteresan gerçekten.

Bu sene pek bezelye bulamadık...Yarın bir daha pazara bakacağız...Ben severim yemeğini...
Dün bezelye çoktu
Kilosunu 5 tlden aldım
Annemin bir komşusu köylerindeki kendi bahçelerinde yetiştiriyor bana getirecek nasipse ben parasıyla olursa kabul ederim dedim
Onunla telefonda konuştum bu ay sonuna kadar olgunlaşmasını bekliyor bezelyelerin o nedenle
Ben de pazardan başka bir tanıdığım köylü bayandan 2 kilo denemelik aldım
2 kilodan 950 gram bezelye içi çıktı

Ben de ya yemeğini yapıyorum ya da pilava garnitür olarak kullanıyorum

Günaydin canlar,

K kahvemsi mutluluk

burda gazete kutulari var. Kapagi aciliyor. Gazetemizi cikartip yanindaki kumbaraya gazetenin parasini atiyoruz. Yani parayi atmadanda gazeteni cikarta bilirsin. Afrikali bir arkadasimin dedigi aklima geldi: Afrikdada olsa bunlar, gazeteyi bosver, tüm kasayi götürürdüler demisdi

Ayni sekil ciftcilerde yol kenarinda ürünlerini dizip fiyat yaziyorlar ve kumbara koyuyorlar yanina. Insanlar arabayla gecerken istedigini alip, parayi kumbaraya birakip gidiyorlar.

Bir cok ülkede bu sistem yürümez diye düsünüyorum. Umarim yeni nesillerle her yerde böyle seyler mümkün olur.

Yiyecek icinde böyle belli yerler var, belediyeden degil. Insanlar kendileri organize ediyor. Misal izine gitcem, evdeki gidalari o dolaplara birakiyoruz, ihtiyaci olan aliyor. Yada internetde foodsharing diye bir sayfa var, oraya yaziyorum biri gelip benden aliyor. Bulari alanlarda fakir filan degil cogunlukla, maksat sadece gidalar cöpe gitmesin, dogamizi koruyalim.

Ben cidden seviyorum almanlari

Çok güzel uygulamalar gercekten
Biz o seviyelere gelemeyiz malesef

Çok güzel uygulamalar gercekten
Biz o seviyelere gelemeyiz malesef
yeni nesillere umutlaniyorum ben gercekten. Burdada bariz bir fark glrüyorum, benim gibi alman arkadas cevresiyle, büyüyenlerde farkli.
Bazi konularda kendi insanlarimiz benle dalga geciyor misal, sen almanlar gibisin diyorlar. Degistiremiyoruz bazi kafalari malesef.

Annem de bahsederdi Almanyadaki hatıralarından özetle bir öz disipline sahip millet

Canlı dersimizi yaptık
Onun öncesi mini bir atıştırma yaptık
Ve ufak oğlumla markete gittik alışverişimiz
132.10 tl tuttu.
İndirim bedeli 36.25 tl

Fişi incelerken 20 li aldığım maden sularını geçmemişler
Birazdan dışarı çıkıp maden sularının ücretini ödemeye giderim

Annen burda yasadi mi? Evet felaket disiplilinler her konuda. Cidden taktir edilcek bir özellik.
Annem ve rahmetli babacığım orada çalışmışlar
Ablam ve ben orada doğmuşuz
Türkiye'ye ben 1 yaşındayken gelmişler

Kilodan da olabilir ama beslenme şekli de etkiliyor. Mesela ben karbonhidrat ve şekeri fazla tüketince daha uykulu oluyordum
Diğer değerlerine baktirdin mi
Bir de şu bir gerçek çocukla ilgilenmek bir süre sonra insanı yorabiliyor...Kendini ihmal etmemeye çalış.

Evdeki hesabin indirimlere uymadiginin canli kaniti... Aldiklarin bereketli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…