Asmin söylemeden edemeyecegim ,
Fikirlerini, yazilarini çok beğeniyorum gerçekten
Zevkle okuyorum seni,
kendini,fikirlerini karşısındakileri asla incitmeden fikirlerini ifâde ediyorsun.
hepinizde öylesiniz canim onun icin hep sizleri okuyordum. Sizlerin aranizda kendimi cok rahat hisediyorum.

Kendini geliştirmeye niyeti olmayan da anca yerinde sayiyor.

Altın yorum siteleri gene ağlama duvarına dönmüş
Gram altın 400 tl yi geçecek beklentisiyle alınan ve 380 tl altına gerileyen altın sebebiyle ahh lar vaahhlar hayıflanmalar ....
Tabi bu günlük al-satçılar için
Altın uzun vade yatırımıdır
Ya da diğer yatırım araçları
Yatırımın özü sabırdır sabırsız yatırımcı para baronlarının avı olur

Kısa vadede lazım olacak para ile yatırım yapılmaz
Yatırım yaptığın parayı da en az 1 ya da 2 sene yokmuş gibi düşünmek gerekir

Kesinlikle ytd

Hep yazdik bunu kahvemsim.
Daha nasil ifade edebiliriz bilmiyorum
Herkese atadan miras olmadığına göre kendi imkanlarımızla yapiyoruz.
Herkes kendi dogrusunu yaşasın, artık kimse kimseyi yargilamasin lütfen
İsteyen kredi çeker, isteyen kirada oturur
İsteyen maaşının hepsini altinda saklar, isteyen evine harcar, isteyen gezer tozar
Herkesin doğrusu kendine, iyisiyle dogrusuyla herkes kendi yaptiklarindan sorumlu
Herkes aynı imkanlarda değil olamaz da bunu anlamak için sadece kendimiz ya kendimiz gibi olanları değil geniş çevreleri gözlemlemek gerekir.
Doğru her zaman tek olmuyor.
Farklı yollardan da ayni sonuca ulaşabiliyoruz.
Madem herkesin burada olma amacı birikim, ekonomi, tasarruf, borç ödeme, vs. Sonuca odaklansak daha sağlıklı olacak.
Bakınız örnekler;
2+2=4
2*2=4
3+1=4
8:2=4
5-1=4

Birazda aile ve cevrede etkiliyor insani. Okumus cok bos insan bende taniyorum, okumayipda felaket bilgi sahibi olanida.
Evet almanlar gercekten tam öyledir.
Dedigim gibi ben almanlari gercekten seviyorum. Cogu cok iyimser, hosgörülü.

Türküler Almanlar severler birbirlerini
Ben hele bütün fındıklı Alman cikolatasindan ötürü ayri severim
o cikolatalar hem cok uygun hemde cidden en güzeleri hatirliyorum annem valizi doldururdu, kiyafetlerimize yer kalmazdi

bana müsade, yemek yapim dusumu alayim sonra ev bakmaya gitcez. Obir evden hala haber gelmedi.

o cikolatalar hem cok uygun hemde cidden en güzeleri hatirliyorum annem valizi doldururdu, kiyafetlerimize yer kalmazdi

bana müsade, yemek yapim dusumu alayim sonra ev bakmaya gitcez. Obir evden hala haber gelmedi.
Ben eskiden sevmezdim o çikolataları ama son dört beş senedir, Alman çalışanlar alistirdi.
Her evrak gonderdiklerinde kahvemsi hanıma diye blok blok yolluyorlar.
Ben de baklava gönderiyorum.
Buzluğa atıp az az yiyorlarmis bitmesin diye
Güzel haberlerle dönersin umarım canim

Bu topikte de krediyi hergün konuşacağız,
Hoşa gidilse de gidilmese de.
Hergün altın,tasarruf,kumbara konustugumuz gibi.
Hayatımızın içinde cünkü.
Yarin baskasi kredi alacak,
Ertesi gün bir başkası.
Bende ev kredisi çektim evimin sahibi olmak için belki ilerleyen zamanlarda yine çekeceğim bu benim tercihim ✌
Bunu kimse yargilayamaz herkesin doğrusu kendine.

Hadi hayirlisi bakalim Asmin
Ben diyetteyim kahvemsi sultan, çikolata deme
Daha biraz önce bol kirmizi lahanali salatayapip yedim ara öğün

Kredi cekenleri veya hayatinin en onemli yillarini ipotek altina alanlari mi elestirdigim anlasiliyor?
Benim isyanim insanimizi buna mecbur eden ve inandiran, kapitalizme kolelik eden ve ettirenlere...

Isin dini boyutu veya sahsi boyutunda veya siyasi boyutunda da degilim. Ama milli boyutundayim. Ozkaynaklari bu kadar bol olan, nufusu genc olan ulkemin hali canimi acitiyor.
Neyse...

Kral çıplak halk kör huysuzcum
Araç satışı hayırlı olsun, umarım bir an önce istediğin gibi bulursun

Hadi hayırlısı olsun hakkınızda ☺
Hangi model ve kaça sattınız huysuz?
Şimdi ne almayi düşünüyorsunuz ?

Karşındakinin rahatsiz olduğunu bile bile kırıldığını hissettiğin hâlde israrla ayni konu açılıyorsa bana göre bu sadece bilerek yapılıyordur✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…