- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.421
Alman o ondanAsmin söylemeden edemeyecegim ,
Fikirlerini, yazilarini çok beğeniyorum gerçekten
Zevkle okuyorum seni,
kendini,fikirlerini karşısındakileri asla incitmeden fikirlerini ifâde ediyorsun.
hepinizde öylesiniz canimAsmin söylemeden edemeyecegim ,
Fikirlerini, yazilarini çok beğeniyorum gerçekten
Zevkle okuyorum seni,
kendini,fikirlerini karşısındakileri asla incitmeden fikirlerini ifâde ediyorsun.
Kendini geliştirmeye niyeti olmayan da anca yerinde sayiyor.Bizim toplumumuzda eğitim eksik bana göre, bu sadece okula gitmek de değil.
İyi okullardan mezun olup meslek sahibi oluyorlar ama ellerinde sadece diploma var.
Kendini geliştirme, etrafına faydalı olmak yok maalesef.
Sabit bir fikir etrafında yaşayıp ömür geçiriyorlar.
Bir de gösterisi, şaasali hayatı fazla önemsiyoruz diye gözlemliyorum.
Bizim bir sirketimiz Almanya'da mesela, Almanlar çalışıyor sadece, o kadar düzenli ve disiplinliler ki dedikleri şey senet gibi, mutlaka uyarlar. İşlerini çok dikkatli ve özenli yapıyorlar.
Buraya geldiklerinde Taksim'de Terkos ve Beyoğlu Pasajı, bir iki tane semt pazarı duymuşlar internetten. Oraya gitmek istediler.
Aylık ciddi geliri olan insanlar 3-5 demeden sepette kiyafet seçip alışveriş yaptılar.
Avmlere girmediler bile
Insanın yapısıyla alakalı
Çabuk alıp zor verenlerdenim ben de
Ben 33 yaşımda 65 kilodan düştüm 15 kilo verdim
Ama sonra değişik sağlık sorunları oluştu kilo almam tavsiye edildi
Multi vitamin ve balık yağı kullandım düzenli olarak
Şu an balık yağına devam ediyorum
Yani kilo vermem de almam da irade dahilinde oldu
Yalnız can sıkıntısı haline getirmeyip stres yapmazsan daha kolay kilo vereceğine inanıyorum
[/
olabilir bak, düsüncelerde bizi etkiliye biliyor sonucda
Herkes kendi dogrusunu yaşasın, artık kimse kimseyi yargilamasin lütfenHep yazdik bunu kahvemsim.
Daha nasil ifade edebiliriz bilmiyorum
Herkese atadan miras olmadığına göre kendi imkanlarımızla yapiyoruz.
Birazda aile ve cevrede etkiliyor insani. Okumus cok bos insan bende taniyorum, okumayipda felaket bilgi sahibi olanida.Bizim toplumumuzda eğitim eksik bana göre, bu sadece okula gitmek de değil.
İyi okullardan mezun olup meslek sahibi oluyorlar ama ellerinde sadece diploma var.
Kendini geliştirme, etrafına faydalı olmak yok maalesef.
Sabit bir fikir etrafında yaşayıp ömür geçiriyorlar.
Bir de gösterisi, şaasali hayatı fazla önemsiyoruz diye gözlemliyorum.
Bizim bir sirketimiz Almanya'da mesela, Almanlar çalışıyor sadece, o kadar düzenli ve disiplinliler ki dedikleri şey senet gibi, mutlaka uyarlar. İşlerini çok dikkatli ve özenli yapıyorlar.
Buraya geldiklerinde Taksim'de Terkos ve Beyoğlu Pasajı, bir iki tane semt pazarı duymuşlar internetten. Oraya gitmek istediler.
Aylık ciddi geliri olan insanlar 3-5 demeden sepette kiyafet seçip alışveriş yaptılar.
Avmlere girmediler bile
Bizde bize hoş olana hoşuz ✌Siz türklerde cok hossunuz
Türkler Almanlar severler birbirleriniSiz türklerde cok hossunuz
o cikolatalar hem cok uygun hemde cidden en güzeleriTürküler Almanlar severler birbirlerini
Ben hele bütün fındıklı Alman cikolatasindan ötürü ayri severim
Ben eskiden sevmezdim o çikolataları ama son dört beş senedir, Alman çalışanlar alistirdi.o cikolatalar hem cok uygun hemde cidden en güzelerihatirliyorum annem valizi doldururdu, kiyafetlerimize yer kalmazdi
bana müsade, yemek yapim dusumu alayim sonra ev bakmaya gitcez. Obir evden hala haber gelmedi.
Bu topikte de krediyi hergün konuşacağız,Herkes kendi dogrusunu yaşasın, artık kimse kimseyi yargilamasin lütfen
İsteyen kredi çeker, isteyen kirada oturur
İsteyen maaşının hepsini altinda saklar, isteyen evine harcar, isteyen gezer tozar
Herkesin doğrusu kendine, iyisiyle dogrusuyla herkes kendi yaptiklarindan sorumlu
Herkes aynı imkanlarda değil olamaz da bunu anlamak için sadece kendimiz ya kendimiz gibi olanları değil geniş çevreleri gözlemlemek gerekir.
Doğru her zaman tek olmuyor.
Farklı yollardan da ayni sonuca ulaşabiliyoruz.
Madem herkesin burada olma amacı birikim, ekonomi, tasarruf, borç ödeme, vs. Sonuca odaklansak daha sağlıklı olacak.
Bakınız örnekler;
2+2=4
2*2=4
3+1=4
8:2=4
5-1=4
Hadi hayirlisi bakalim Asmino cikolatalar hem cok uygun hemde cidden en güzelerihatirliyorum annem valizi doldururdu, kiyafetlerimize yer kalmazdi
bana müsade, yemek yapim dusumu alayim sonra ev bakmaya gitcez. Obir evden hala haber gelmedi.
Ben diyetteyim kahvemsi sultan, çikolata demeBen eskiden sevmezdim o çikolataları ama son dört beş senedir, Alman çalışanlar alistirdi.
Her evrak gonderdiklerinde kahvemsi hanıma diye blok blok yolluyorlar.
Ben de baklava gönderiyorum.
Buzluğa atıp az az yiyorlarmis bitmesin diye
Güzel haberlerle dönersin umarım canim
Kral çıplak halk kör huysuzcumSelam kızlar
Arabamızı verdik, harıl harıl araç arıyoruz. Haftasonu da çalışacağım çünkü gidip gelmem çok zor olacak.
Israrla aynı konuyu açmaya ne lüzüm var. Hani bi laf var ya.. beni kınayan benim gömleğimi giysin. O hesap...
Hadi hayırlısı olsun hakkınızda ☺Selam kızlar
Arabamızı verdik, harıl harıl araç arıyoruz. Haftasonu da çalışacağım çünkü gidip gelmem çok zor olacak.
Israrla aynı konuyu açmaya ne lüzüm var. Hani bi laf var ya.. beni kınayan benim gömleğimi giysin. O hesap...
Ben de Kayseri yağlaması yapicam o zaman demeyeyimHadi hayirlisi bakalim Asmin
Ben diyetteyim kahvemsi sultan, çikolata deme
Daha biraz önce bol kirmizi lahanali salatayapip yedim ara öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?