- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #62.441
4,5senedir ufak paralarla altın alıp satarım hiç düştüğünü görmedim,dediğiniz gibi en az bir sene beklemek lazım 1senede 8bin kâr etttigimi bilirim.hep düşerse deyip bekledigimde tersi oldu.Altın yorum siteleri gene ağlama duvarına dönmüş
Gram altın 400 tl yi geçecek beklentisiyle alınan ve 380 tl altına gerileyen altın sebebiyle ahh lar vaahhlar hayıflanmalar ....
Tabi bu günlük al-satçılar için
Altın uzun vade yatırımıdır
Ya da diğer yatırım araçları
Yatırımın özü sabırdır sabırsız yatırımcı para baronlarının avı olur
Kısa vadede lazım olacak para ile yatırım yapılmaz
Yatırım yaptığın parayı da en az 1 ya da 2 sene yokmuş gibi düşünmek gerekir
Kesinlikle ytd
Kral çıplak halk kör huysuzcum
Araç satışı hayırlı olsun, umarım bir an önce istediğin gibi bulursun
Off çok severimBen de Kayseri yağlaması yapicam o zaman demeyeyim
Diyete devam yapabilirsin turtis
Benim fikrimin ne önemi var kahvemsi ya kocam beyler ne derse oAdamın hoşuna gitmeyen bir öneride bulunursam morali bozuluyor
Ben çok şımartmışım bunu
Gozardi et butonu itina ile kullanılır turtişHadi hayırlısı olsun hakkınızda ☺
Hangi model ve kaça sattınız huysuz?
Şimdi ne almayi düşünüyorsunuz ?
Karşındakinin rahatsiz olduğunu bile bile kırıldığını hissettiğin hâlde israrla ayni konu açılıyorsa bana göre bu sadece bilerek yapılıyordur✌
Senin sözlerinin farklı yerlere saptirilip senin olmadım dediğin boyutlara yorumlarla getirilmesini yanlış buluyorum.Kredi cekenleri veya hayatinin en onemli yillarini ipotek altina alanlari mi elestirdigim anlasiliyor?
Benim isyanim insanimizi buna mecbur eden ve inandiran, kapitalizme kolelik eden ve ettirenlere...
Isin dini boyutu veya sahsi boyutunda veya siyasi boyutunda da degilim. Ama milli boyutundayim. Ozkaynaklari bu kadar bol olan, nufusu genc olan ulkemin hali canimi acitiyor.
Neyse...
4,5senedir ufak paralarla altın alıp satarım hiç düştüğünü görmedim,dediğiniz gibi en az bir sene beklemek lazım 1senede 8bin kâr etttigimi bilirim.hep düşerse deyip bekledigimde tersi oldu.
En son kullandigimin üzerinden epey geçmişti ,Gozardi et butonu itina ile kullanılır turtiş
Artniyet olan yerde okumamayi tercih ederim
Çok değil birkaç yıl önce arac yatirim olarak görülmüyordu.karamelli_turta micra vardı bende onu sattık 90 küsür sanırım. Ne alacağımız bana da sürpriz Araçlar çok pahalanmış Pek de çıkamıyoruz fiyat olarak. Bakalım hakkımızda hayırlısı..
40 bine aldığın aracın da kırk defa masrafı çıkarÇok değil birkaç yıl önce arac yatirim olarak görülmüyordu.
Şu an araçlar da yatirim bence,
En uygunubile 40binden aşağı yok.
Araçların fiyatı ev kadar artik.40 bine aldığın aracın da kırk defa masrafı çıkar
Planlı burada faizden değil kapitalizmin acımasızlığı ve tuzaklarından bahsedilmiştiyine faiz ve kredi konuları açılmış. burası dini bir forum olmadığı gibi, dini bir topik de değil. topiğe her yeni gelen üyenin sorularına "faize girmeden yap, haram vs" denilmesi beni irite ediyor. herkesin aklı fikri ve kendince bir inancı var.
kaç yaşına gelmiş insanlara çocuk gibi nasihat edilircesine tavsiye verilmez. bu durumdan ben de sizin kadar bıktım.
faizsiz kredisiz vs birikim yapmak isteyen ve üyelere "nasihat" vermek isteyenler bu yönde bir topik kurabilirler. böylece bizler de gözardı et butonunu kullanmak zorunda kalmayız.
Imzami atiyorum.yine faiz ve kredi konuları açılmış. burası dini bir forum olmadığı gibi, dini bir topik de değil. topiğe her yeni gelen üyenin sorularına "faize girmeden yap, haram vs" denilmesi beni irite ediyor. herkesin aklı fikri ve kendince bir inancı var.
kaç yaşına gelmiş insanlara çocuk gibi nasihat edilircesine tavsiye verilmez. bu durumdan ben de sizin kadar bıktım.
faizsiz kredisiz vs birikim yapmak isteyen ve üyelere "nasihat" vermek isteyenler bu yönde bir topik kurabilirler. böylece bizler de gözardı et butonunu kullanmak zorunda kalmayız.
Planlı burada faizden değil kapitalizmin acımasızlığı ve tuzaklarından bahsedilmiştiCanTorun abla tarafından dikkatli okunursa
Faiz kavramını konuşmuyoruzben genel olarak durumu özetledim, üzerine alınması gereken kişiler alınsın bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?