4,5senedir ufak paralarla altın alıp satarım hiç düştüğünü görmedim,dediğiniz gibi en az bir sene beklemek lazım 1senede 8bin kâr etttigimi bilirim.hep düşerse deyip bekledigimde tersi oldu.

Kral çıplak halk kör huysuzcum
Araç satışı hayırlı olsun, umarım bir an önce istediğin gibi bulursun

Benim fikrimin ne önemi var kahvemsi ya kocam beyler ne derse o Adamın hoşuna gitmeyen bir öneride bulunursam morali bozuluyor

Ben çok şımartmışım bunu

Benim fikrimin ne önemi var kahvemsi ya kocam beyler ne derse o Adamın hoşuna gitmeyen bir öneride bulunursam morali bozuluyor

Ben çok şımartmışım bunu

Ben bazen fikir ayrılığına dustugumuzde sana paşa dedim diye senin istedigin olmaz, ben sultan olduğum için paşasin. Tarihte paşaların sonu malum diyorum ve demokrasi ile sorunu çözüyoruz

Gozardi et butonu itina ile kullanılır turtiş
Artniyet olan yerde okumamayi tercih ederim

Senin sözlerinin farklı yerlere saptirilip senin olmadım dediğin boyutlara yorumlarla getirilmesini yanlış buluyorum.

4,5senedir ufak paralarla altın alıp satarım hiç düştüğünü görmedim,dediğiniz gibi en az bir sene beklemek lazım 1senede 8bin kâr etttigimi bilirim.hep düşerse deyip bekledigimde tersi oldu.

Bereketli olsun
Alırken en dibi satarken en tepeyi yakalamak nasip işi ama siyasi ve ekonomik gündemi biraz takiple yorumculara kulak vermekle
Gayet güzel elde edilen kar cebe konulabilir

Çok değil birkaç yıl önce arac yatirim olarak görülmüyordu.
Şu an araçlar da yatirim bence,
En uygunubile 40binden aşağı yok.

yine faiz ve kredi konuları açılmış. burası dini bir forum olmadığı gibi, dini bir topik de değil. topiğe her yeni gelen üyenin sorularına "faize girmeden yap, haram vs" denilmesi beni irite ediyor. herkesin aklı fikri ve kendince bir inancı var.
kaç yaşına gelmiş insanlara çocuk gibi nasihat edilircesine tavsiye verilmez. bu durumdan ben de sizin kadar bıktım.
faizsiz kredisiz vs birikim yapmak isteyen ve üyelere "nasihat" vermek isteyenler bu yönde bir topik kurabilirler. böylece bizler de gözardı et butonunu kullanmak zorunda kalmayız.

Planlı burada faizden değil kapitalizmin acımasızlığı ve tuzaklarından bahsedilmişti CanTorun abla tarafından dikkatli okunursa

Imzami atiyorum.
P planli yıldık biz artik desem yeri.
Yüz kere açıklama da yaptik ki hiçbirşeyi açıklamak zorunda değiliz.
Topikte en çok konuştuğumuz konu kredi.
Bundan sonra da hergün konuşacağız.

Örnek için doğru kişiyi seçmişiz✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…